Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Times New Roman]Jak robiłam dziś ogłoszenia LORDOWI na małopolskie natknęłam się na wiadomość od pani:crazyeye:,która myśli o jego przygarnięciu, ale ma 18 letnią sunię i pyta czy LORD tez na suczki reaguje agresywnie. Nie wiem czy Pani się z kimś kontaktowała napisałam do niej maila , bo podała adres. Informacja była chyba na Szerloku dwa dni temu napisana..Tam puszczam na Ewelinkę ogłoszonka.Ktos cos wie?:roll:Jak sprawa nie wypali to pomyślałam sobie,ze w następnej kolejności dam mu na świętokrzyskie jednak (patrz Fuksik i Trójlapka!!!):loveu:[/FONT]

Posted

Tak, Savahna, pani kontaktowala sie z Ewelinka. Mamy jednak spory dylemat. Pani proponuje miszkanie na dworze, potem mowi, ze to nie buda tylko cos innego, po czym dodaje ze jest biedna i luksusow nie moze mu zapewnic. Pani dodala rowniez, ze bardzo duzo pracuje...no ja wszystko rozumiem, ze warunki moga byc skromne, ale powstaje pytanie, co jesli Lord zachoruje? (pani swoja sunie wpuszcza do domu tylko jesli jest duzy mroz) Czy bedzie szczepiony? Jak bedzie zywiony?bardzo chcialabym zeby znalazl domek, w ktorym bedzie kochany i rozpieszczany! domek z ogrodem najlepiej. nie chce go dawac gdzies, gdzie bedzie sie poniewieral po posesji...

Posted

Dzięki Linssi. :roll:No jasna sprawa,że byle gdzie to nie ma co go dawać. W końcu nie po to tyle trudu,żeby go uratować... Po prostu nie wiedziałam czy sprawa nie umknęła. Mnie też leży na sercu wyadoptowania LORDA, więc wolę być nadgorliwa niż coś przeoczyć. No to szukamy dalej i ogłaszamy nieustannie.:razz:

Posted

Podnosze na dobranoc, może ktos dojrzy Lorda, który bardzo potrzebuje swojego człowieka.

Dzisiaj dzwoniła kobieta z Kielc, której zginął ON-ek rok temu i miał na imię Lord. Raczej nie był to nasz Lordzik, bo tamten młodszy i widzący, ale na wszelki wypadek wyślę pani fotki.

Posted

No właśnie, wy się znacie, bo ja nie bardzo(grząski grunt dla mnie) to mozna go gdzieś porozsyłać, przeca internet przepastny strasznie. Gdzieś jest na pewno człowiek LORDA....:lol:
Do góry psinko!!!:angel::sweetCyb::angel:

Posted

A może:oops: jakies nowe info tu o LORDZIE wstawiać, o,no i fotkę przypominającą tu wstawić (ja nie umiem oczywiście:angryy:).Erka tak zrobiła na wątku Soni. Może warto, bo tak to tylko sobie podrzucamy i podrzucamy...

Posted

savahna napisał(a):
A może:oops: jakies nowe info tu o LORDZIE wstawiać, o,no i fotkę przypominającą tu wstawić (ja nie umiem oczywiście:angryy:).Erka tak zrobiła na wątku Soni. Może warto, bo tak to tylko sobie podrzucamy i podrzucamy...

No fajnie by było nowe foty obejrzeć...

Posted

Chwilowo mam mlyn z inna ONka - Roza. Jak odprawie ja do domu, to moze ogarne temat Lorda. Dalam kilka ogloszen do prasy drukowanej. Powinny niedlugo sie ukazac...

Posted

Ja jak się obrobię z ogłoszeniami w necie, to zacznę go od nowa puszczać Ze dwa ,trzy dni chyba mi zejdzie. Jak coś to na jaki region tym razem?
Do góry LORDZIK:multi: