savahna Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Eeee, no cop Ty! Ja jak zobaczyłam Twój, to miałam nadzieję,ze zdjęcia z nowego domku są :lol:. Ja też Juhuuuu! Linssi, a o co w ogóle chodzi w allegro? To jakies cóś trudne i skomplikowane, no i czy kosztuje, bo moze ktoregoś dnia bym sie do tego przymierzyła, ale nie wiem od której strony ugryżć...:roll: Bo myślę,że na te serwisy co my robimy to wchodzą najczęściej dogomaniacy,żeby wklepywać ogłoszenia a mniej jest poszukujących psa...:razz: Quote
Linssi Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Savahna, allegro to nic trudnego. mnie jedna aukcja kosztuje ok. 40 gr. to nie sa jakies wielkie pieniadze. gdybys potrzebowala szczegolowych informacji to pisz na pw ;) Ciekawe jak tam Lordzik daje sobie rade w nowym domku.... Quote
savahna Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Dzięki, to po 10 sie odezwę, bo mam wolny internet na razie.;) A ja myślałam,że jakies zdjęcia, albo wiesci o Lordzie :cool3: Super tak było przeczytać,ze kocha dzieci, że lizał dziewczynkę...Mam nadzieję ,że będzie już zawsze szczęśliwy.:loveu: Quote
erka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 A tu niespodzianka Uploaded with ImageShack.us Z podpisem: To ja Lord, jestem szczęśliwy I jeszcze : "dziękujemy za wszystko" pod tym Quote
ewelinka_m Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 ależ niespodzianka!!! :multi::multi: cudowne zdjęcia, na takiego Lordusia właśnie czekałam :loveu::loveu: Quote
savahna Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 I kto by pomyślał,ze on taki dziciolubny...:loveu::crazyeye::loveu: SUPER!!!!:multi: Quote
Linssi Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 to ja poprosze o wiecej takich niespodzianek!!! :D alez jestem szczesliwa z takiego zakonczenia!!!:lilangel::cunao::cunao::Cool!::Cool!::Cool!: Lordusiu, znalazles swoje miejsce!! :loveu: Quote
divia_gg Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Tez sie bardzo ciesze, bo psiak cudem uratowany wlasciwie;) A ja myslalam ze on taki wiekszy, a on z tych raczej chyba sredniakow jest:) Quote
kika22 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Linssi napisał(a):to ja poprosze o wiecej takich niespodzianek!!! :D alez jestem szczesliwa z takiego zakonczenia!!!:lilangel::cunao::cunao::Cool!::Cool!::Cool!: Lordusiu, znalazles swoje miejsce!! :loveu: O jak super wiesci. Oby kazdy psiak miał swoj domek na swieta. Quote
erka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Divia_gg, Lord jest wielkości normalnego ON-ka, tylko tak tu wyszedł na zdjęciu na mikrusa :). Quote
divia_gg Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 To w takim ukladzie chyba duze dzieci tam na tych zdjeciacich sa;) Quote
Linssi Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Dostalismy zyczenia swiateczne od Panciostwa Lorda :) Wklejam: [FONT=Arial]Witam![/FONT] [FONT=Arial]Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia[/FONT] [FONT=Arial]chcielibyśmy życzyć Państwu Zdrowia, Szczęścia o raz Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!!![/FONT] [FONT=Arial]Dziękujemy za Lorda. To wspaniały pies!!!! Jest maskotką całej[/FONT] [FONT=Arial]naszej wielkiej rodzinny! Pieszczoch jakich mało![/FONT] [FONT=Arial]Róbcie Państwo dalej to co robicie! To kawał dobrej roboty![/FONT] [FONT=Arial]Myślę, że los to Wam stukrotnie wynagrodzi!!![/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] Pozdrawiamy[/FONT] [FONT=Arial] Marta Marek C.[/FONT] [FONT=Arial] wraz z dziećmi, Lordem i dwoma [/FONT] [FONT=Arial] żabkami.[/FONT] Quote
holly101 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Strasznie to wzruszające wszystko... Cudownie, że Lord ma swój domek. I to jaki :) Quote
savahna Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Linssi, a moze wklej te życzenia na ogólny i na adopcyjny:oops:. Straaaasznie miłe, a Wy ,które intensywnie pomagacie zwierzakom częśćiej macie do czynienia z bezkresem nieszczęść i bezradnościa...:shake: Niechby sie dziewczyny pogrzały przez chwilę przy tej ciepłej iskierce...:x-mas: Quote
Elka_Ka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Super zdjęcia i super wiadomości:multi::multi::multi: Wiedziałam że piesio znajdzie swoich ludziów:happy1::bigcool::bigcool: Quote
edyta12 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 witam! wrocilam z wakacji i wracam na dogomanie. lord to byl moj pierwszy pies stad :) co za szczescie ze ma rodzine pozdrowienia e Quote
savahna Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Witam! To skocz na inne wątki, bo ten to chyba powoli zamiera. Niech sie LORDOWI jak najlepiej wiedzie! NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU!!!:BIG::tree1::BIG: Quote
papatkiole Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Nie bylo mnie sporo, wchodze i tu takie wieści. Niesamowicie przebajecznie po prostu. Quote
wanda szostek Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Do wszystkich kochających psy a szczególnie pokrzywdzonych przez los i STARUSZKÓW Wznowiła działalność "Skarbonka" rozi. Jest to konkretna pomoc dla dużej liczby piesków starych w schroniskach. Proszę zapoznajcie się z jej założeniami na wątku http://www.dogomania.pl/threads/112210-UWAGA!-WRACAMY!-Post-1351!-**skarbonka** i poznajcie ich rezultaty w schronisku Białej Podlaskiej http://www.dogomania.pl/threads/184079-CZWARTY-ETAP-**skarbonka**-CZWARTY-ETAP/page3 A potem jeżeli uznacie , że warto dołączcie do nas i propagujcie ideę dalej nawet poza Dogomanię Sprawa naprawdę jest warta zaangażowania. Quote
Linssi Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Chyba zaczne wierzyc w telepatie, bo wlasnie dzis myslalam o tym, aby napisac do Panciostwa Lorda, a tu maila dostalam: "[FONT=Arial]Witam![/FONT] [FONT=Arial]Jutro Lordziu będzie miał operację prostaty. Ostatnio były problemy zdrowotne ale jest bardzo dzielny. Mam nadzieję[/FONT] [FONT=Arial]że wzystko odbędzie się bez żadnych komplikacji.[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] Pozdrawiam M. C." Trzymamy kciuki za Lordziaka!! nie wiedzialam, ze ma biedak problemy z prostata :( [/FONT] Quote
beataczl Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 ojej, ja tez trzymam kciuki i czekam na dalsze wiesci... Quote
erka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Ojej, ale Lordzik dzielny psiak, wszystko bedzie dobrze:). Quote
Linssi Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Pan napisal do mnie jeszcze wczoraj, ze okazalo sie po badaniach, ze Lordziak ma guza, przez co pojawila sie krew w moczu. Dzis bedzie operowany, wiec bardzo prosze wszystkich o kciuki za piesa!!! Panstwo bardzo go kochaja i przez stan zdrowia Lorda sa wszystcy bardzo zmartwieni i przygnebieni. Tym bardziej, ze Lord jest u nich dopiero 3 miesiace. Erka, masz racje, wszystko bedzie dobrze!! Quote
savahna Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Trzymam kciuki. Najważniejsze,ze jest w kochajacym domu...:loveu: Quote
erka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Linssi, czy coś już wiadomo, jak po operacji ? Quote
Recommended Posts