Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Eeee, no cop Ty! Ja jak zobaczyłam Twój, to miałam nadzieję,ze zdjęcia z nowego domku są :lol:. Ja też Juhuuuu!
Linssi, a o co w ogóle chodzi w allegro? To jakies cóś trudne i skomplikowane, no i czy kosztuje, bo moze ktoregoś dnia bym sie do tego przymierzyła, ale nie wiem od której strony ugryżć...:roll:
Bo myślę,że na te serwisy co my robimy to wchodzą najczęściej dogomaniacy,żeby wklepywać ogłoszenia a mniej jest poszukujących psa...:razz:

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Savahna, allegro to nic trudnego. mnie jedna aukcja kosztuje ok. 40 gr. to nie sa jakies wielkie pieniadze. gdybys potrzebowala szczegolowych informacji to pisz na pw ;)

Ciekawe jak tam Lordzik daje sobie rade w nowym domku....

Posted

Dzięki, to po 10 sie odezwę, bo mam wolny internet na razie.;)
A ja myślałam,że jakies zdjęcia, albo wiesci o Lordzie :cool3:
Super tak było przeczytać,ze kocha dzieci, że lizał dziewczynkę...Mam nadzieję ,że będzie już zawsze szczęśliwy.:loveu:

Posted

to ja poprosze o wiecej takich niespodzianek!!! :D alez jestem szczesliwa z takiego zakonczenia!!!:lilangel::cunao::cunao::Cool!::Cool!::Cool!: Lordusiu, znalazles swoje miejsce!! :loveu:

Posted

Linssi napisał(a):
to ja poprosze o wiecej takich niespodzianek!!! :D alez jestem szczesliwa z takiego zakonczenia!!!:lilangel::cunao::cunao::Cool!::Cool!::Cool!: Lordusiu, znalazles swoje miejsce!! :loveu:

O jak super wiesci.
Oby kazdy psiak miał swoj domek na swieta.

Posted

Dostalismy zyczenia swiateczne od Panciostwa Lorda :)

Wklejam:

[FONT=Arial]Witam![/FONT]
[FONT=Arial]Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia[/FONT]
[FONT=Arial]chcielibyśmy życzyć Państwu Zdrowia, Szczęścia o raz Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!!![/FONT]
[FONT=Arial]Dziękujemy za Lorda. To wspaniały pies!!!! Jest maskotką całej[/FONT]
[FONT=Arial]naszej wielkiej rodzinny! Pieszczoch jakich mało![/FONT]
[FONT=Arial]Róbcie Państwo dalej to co robicie! To kawał dobrej roboty![/FONT]
[FONT=Arial]Myślę, że los to Wam stukrotnie wynagrodzi!!![/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial] Pozdrawiamy[/FONT]
[FONT=Arial] Marta Marek C.[/FONT]
[FONT=Arial] wraz z dziećmi, Lordem i dwoma [/FONT]
[FONT=Arial] żabkami.[/FONT]

Posted

Linssi, a moze wklej te życzenia na ogólny i na adopcyjny:oops:. Straaaasznie miłe, a Wy ,które intensywnie pomagacie zwierzakom częśćiej macie do czynienia z bezkresem nieszczęść i bezradnościa...:shake: Niechby sie dziewczyny pogrzały przez chwilę przy tej ciepłej iskierce...:x-mas:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Do wszystkich kochających psy a szczególnie pokrzywdzonych przez los i STARUSZKÓW Wznowiła działalność "Skarbonka" rozi. Jest to konkretna pomoc dla dużej liczby piesków starych w schroniskach. Proszę zapoznajcie się z jej założeniami na wątku http://www.dogomania.pl/threads/112210-UWAGA!-WRACAMY!-Post-1351!-**skarbonka**
i poznajcie ich rezultaty w schronisku Białej Podlaskiej
http://www.dogomania.pl/threads/184079-CZWARTY-ETAP-**skarbonka**-CZWARTY-ETAP/page3
A potem jeżeli uznacie , że warto dołączcie do nas i propagujcie ideę dalej nawet poza Dogomanię Sprawa naprawdę jest warta zaangażowania.

• 2 weeks later...
Posted

Chyba zaczne wierzyc w telepatie, bo wlasnie dzis myslalam o tym, aby napisac do Panciostwa Lorda, a tu maila dostalam:
"[FONT=Arial]Witam![/FONT] [FONT=Arial]Jutro Lordziu będzie miał operację prostaty. Ostatnio były problemy zdrowotne ale jest bardzo dzielny. Mam nadzieję[/FONT]
[FONT=Arial]że wzystko odbędzie się bez żadnych komplikacji.[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial] Pozdrawiam M. C."

Trzymamy kciuki za Lordziaka!! nie wiedzialam, ze ma biedak problemy z prostata :(
[/FONT]

Posted

Pan napisal do mnie jeszcze wczoraj, ze okazalo sie po badaniach, ze Lordziak ma guza, przez co pojawila sie krew w moczu. Dzis bedzie operowany, wiec bardzo prosze wszystkich o kciuki za piesa!!! Panstwo bardzo go kochaja i przez stan zdrowia Lorda sa wszystcy bardzo zmartwieni i przygnebieni. Tym bardziej, ze Lord jest u nich dopiero 3 miesiace.
Erka, masz racje, wszystko bedzie dobrze!!