Elka_Ka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 A u ciebie znowu pusto:shake: W górę piesiu, niech się wreszcie znajdzie domek dla ciebie:helo: Quote
AresekSE Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 savahna napisał(a):linssi! Na jakims wątku (chyba psiaka o imieniu dixi od Murki) pisał AresekSE mieszkajacy w Szwecji,że adoptuje z Polski niewidomego psiaka a jego mama wlasnie dixi... Tak sobie pomyślałam, może by jego poprosic o pomoc w kwestii l Lorda:oops:...?Co sadziśz..? może warto zacząć szukać jakoś indywidualnie...:oops: ? czesc wszystkim! przez przypadek weszlam na watek Lorda i przeczytalam, ze szukacie kontaktu z nami. my niestety nie mozemy wziac wiecej pieskow jak tez nie znamy nikogo odpowiedniego. mozemy jedynie wspomoc finansowo....pozdrawiam i trzymam kciuki za Lordusia, to naprawde piekny psiaczek renata Quote
Linssi Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Nasz biedak juz chyba nigdy nie znajdzie domku :( Quote
erka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Linssi napisał(a):Nasz biedak juz chyba nigdy nie znajdzie domku :( Co ja widzę:crazyeye:, a kto to mnie zawsze ganił za pesymizm na wątku:razz:. Quote
Linssi Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Nawet moje poklady pozytywnego myslenia kiedys sie wyczerpuja... :( Quote
Elka_Ka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Jak nie znajdzie? :lmaa: Właśnie że znajdzie domek bo co on będzie tam biedny sam robił. MUSI znaleść i już. Quote
erka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Naprawdę bardzo mi szkoda tego psiaka. Jakbyscie go widzieli, jak on biedny wyciąga szyję,zeby lepiej poczuć to co się dzieje na sąsiedniej działce, gdzie ludzie i psy, a on cały czas sam:(:(:(. A teraz jeszcze idzie zima. Nie wiem, czy on tam wytrzyma:-(. Czy był sens ratowania psa, ktorego teraz nikt nie chce:placz::placz::placz:. Quote
Linssi Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Sens to zawsze jest. Przynajmniej ja tak uwazam. Quote
andegawenka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Elka_Ka napisał(a):Ja też podniosę:helo: to ja pomoge zeby wybuchu nie było;) Quote
Elka_Ka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 W górę piesiu po domek. Niech cię wreszcie ktoś zauważy:sweetCyb: Quote
erka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Ślepy ON-ek tak bardzo chce miec swój dom! Quote
Linssi Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Tak erko, ja czuwam nad ogloszeniami Lorda... Quote
koosiek Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Proszę, zajrzyjcie do innej ONki - Rangi, suni wyrzuconej na starość jak śmieć :( Niewiele życia jej zostało, czy ostatnie miesiące ma spędzić w schroniskowym kojcu? :( http://www.dogomania.pl/threads/189049 Quote
Linssi Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Utworzylam swieze wydarzenie na fb. bardzo prosze, zeby rozsylac, kto moze. link znajduje sie na profilu kieleckich psow. jak to jest, ze na profilach innych bid taki ruch, a u nas taka cisza? w dodatku ludzie nawet nie chca udostepnic u siebie linka do wydarzenia. czy to tak wiele? :( Quote
Elka_Ka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Muszę zobaczyć ja ten FB działa, może uda mi się porozsyłać piesia Quote
savahna Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Powiedz Linssi, czy odnawiac Lordzikowi ogłoszenia, czy nie ma potrzeby.:razz: Dzisiaj zrobię chyba Opieńkowi i Muszce i jutro sobie zajrzę,żeby podrzucic i sie do zaleceń dostosuje.;) Quote
Linssi Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Lorus ma nowe ogloszenia na malopolske. gdybys mogla zrobic nowe na mazowieckie albo dolnoslaskie to byloby super! Dziekuje! :) Quote
erka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Linssi, czy coś dało ogłoszenie w Dzienniku? Jeżeli i tam nie będzie odzewu, to chyba stracę nadzieję całkiem:(. Quote
wanda szostek Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Linssi napisał(a):Utworzylam swieze wydarzenie na fb. bardzo prosze, zeby rozsylac, kto moze. link znajduje sie na profilu kieleckich psow. jak to jest, ze na profilach innych bid taki ruch, a u nas taka cisza? w dodatku ludzie nawet nie chca udostepnic u siebie linka do wydarzenia. czy to tak wiele? :( Ja też się nad tym zastanawiam. Psy z moich banerków odwiedza od czasu do czasu tylko trzy, cztery osoby. Nie ma ich nawet komu podnosić. Quote
Linssi Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Erka, nie mam pojecia czy te ogloszenia w koncu sie ukazaly czy nie. Mialam dostac info kiedy beda, ale do tej pory cisza... wiec nie wiem... Quote
Recommended Posts