Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

savahna napisał(a):
linssi! Na jakims wątku (chyba psiaka o imieniu dixi od Murki) pisał AresekSE mieszkajacy w Szwecji,że adoptuje z Polski niewidomego psiaka a jego mama wlasnie dixi...
Tak sobie pomyślałam, może by jego poprosic o pomoc w kwestii l
Lorda:oops:...?Co sadziśz..? może warto zacząć szukać jakoś indywidualnie...:oops: ?

czesc wszystkim! przez przypadek weszlam na watek Lorda i przeczytalam, ze szukacie kontaktu z nami. my niestety nie mozemy wziac wiecej pieskow jak tez nie znamy nikogo odpowiedniego. mozemy jedynie wspomoc finansowo....pozdrawiam i trzymam kciuki za Lordusia, to naprawde piekny psiaczek
renata

Posted

Naprawdę bardzo mi szkoda tego psiaka. Jakbyscie go widzieli, jak on biedny wyciąga szyję,zeby lepiej poczuć to co się dzieje na sąsiedniej działce, gdzie ludzie i psy, a on cały czas sam:(:(:(.

A teraz jeszcze idzie zima. Nie wiem, czy on tam wytrzyma:-(.

Czy był sens ratowania psa, ktorego teraz nikt nie chce:placz::placz::placz:.

Posted

Utworzylam swieze wydarzenie na fb. bardzo prosze, zeby rozsylac, kto moze. link znajduje sie na profilu kieleckich psow. jak to jest, ze na profilach innych bid taki ruch, a u nas taka cisza? w dodatku ludzie nawet nie chca udostepnic u siebie linka do wydarzenia. czy to tak wiele? :(

Posted

Powiedz Linssi, czy odnawiac Lordzikowi ogłoszenia, czy nie ma potrzeby.:razz:
Dzisiaj zrobię chyba Opieńkowi i Muszce i jutro sobie zajrzę,żeby podrzucic i sie do zaleceń dostosuje.;)

Posted

Linssi napisał(a):
Utworzylam swieze wydarzenie na fb. bardzo prosze, zeby rozsylac, kto moze. link znajduje sie na profilu kieleckich psow. jak to jest, ze na profilach innych bid taki ruch, a u nas taka cisza? w dodatku ludzie nawet nie chca udostepnic u siebie linka do wydarzenia. czy to tak wiele? :(

Ja też się nad tym zastanawiam. Psy z moich banerków odwiedza od czasu do czasu tylko trzy, cztery osoby. Nie ma ich nawet komu podnosić.