Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja zaktualizuję wpłaty:):

UNOCZE- 20,00
Szajbus- 500,00
Weronika D. z Warszawy- 20,00
UPADLYANIOL- 20,00
Zbyszek G.z Gdańska- 100,00
Wirginia W.z Sulechowa- 50,00

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='viola005']Ludwa, to sa wplaty jednorazowe, tak? a czy Pola ma jakies deklaracje stale? patrzylam na pierwszym poscie, ale w rozliczeniu wplat nie jest podane i mam wrazenie, ze wszystkie sa jednorazowe - czy sie myle?
pewnie juz wiecie, ze pojawila sie nastepna sprawa psiej matki, bezimiennej suni z Kielce, zajrzyjcie prosze:
http://www.dogomania.pl/threads/187260-KIELCE!!!-Omal-jej-nie-ukamienowali-!!!

Jak ktoś deklaruje stałe, to pisze na wątku. Ja w opisie na wyciągu nic nie mam na ten temat, więc nie potrafię odpowiedzieć. Wpłacający musieliby się tutaj zdeklarować:)

Posted

ajm oferowałam stałe 5 zł , Idusiek chyba nawet napisała to w pierwszym poście , za ten miesiąc się już wypłaciłam :)
edit: a nie kłamie , nie w pierwszym w 3 poście są deklaracje :)

Posted

basia0607 napisał(a):
Daliśmy sobie radę z następnym "cwanym " wójtem. Hura, hura, hura.

Prosimy o szczegoly, to bedzie pouczajace dla mniej doswiadczonych, takich jak ja. No i czekamy na zdjecia i wiadomosci. Serdeczne pozdrowienia!

Posted

basia0607 napisał(a):
Daliśmy sobie radę z następnym "cwanym " wójtem. Hura, hura, hura.

Zeby tak dac rade pewnemu facetowi,ktory nie chce oddac psa wyadoptowanego przez Stowarzyszenie:angryy:na łancuch.

Posted

z ogłoszeniami trzeba już ruszyć. Ładny tekst by się przydał - majqa pisze zawsze fajne, może by zgodziła się pomóc??

z ogłaszaniem nie ma problemu jak coś to się tym zajmę.

Posted

tekst od majqi jest:

[FONT=Times New Roman]6 szczenięcych cudowności skazanych na...? Pomóż![/FONT]

[FONT=MS Gothic] [/FONT][FONT=Times New Roman]Ich mamie, uroczej sunieczce człowiek się nie przysłużył. [/FONT]

[FONT=Times New Roman]Jeden Pan Bóg raczy wiedzieć, jaki kaliber przeżyć stał się jej [/FONT]

[FONT=Times New Roman]udziałem. Czający się w oczach bezwolny strach, a zarazem poddanie[/FONT]

[FONT=Times New Roman]temu, co przyniesie los, śrut w ciele i uraz kręgosłupa(?),[/FONT]

[FONT=Times New Roman]paraliż łapek(?), wszystko w trakcie diagnostyki, mówią same za siebie.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Otoczona gromadką swoich dzieci czekała na cud, leżąc na poboczu[/FONT]

[FONT=Times New Roman]drogi. Zwracamy się do Państwa z gorącą prośbą o pomoc/ włączenie[/FONT]

[FONT=Times New Roman]się w poszukiwanie dobrych, kochających, odpowiedzialnych[/FONT]

[FONT=Times New Roman]domów dla małych kruszynek, oczek w głowie dzielnej, psiej matki![/FONT]

[FONT=Times New Roman]Najpóźniej za 2 tygodnie będą one gotowe do wyruszenia w nieznany[/FONT]

[FONT=Times New Roman]im, mało przychylny, bywa, że dość nieludzki świat. Sprawmy, by[/FONT]

[FONT=Times New Roman]pierwszy, bliższy i każdy kolejny kontakt z człowiekiem zapamiętały jak[/FONT]

[FONT=Times New Roman]najlepiej. Obecnie te rozkoszne iskierki mają około 4 tygodni.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]3 chłopaków i 3 dziewczyny, z czego 5 jest kudłatych i 1[/FONT]

[FONT=Times New Roman]gładkie, widzących, chodzących, bawiących się, szczekających,[/FONT]

[FONT=Times New Roman]rozrabiających, a nawet zaczynających jeść samodzielnie[/FONT]

[FONT=Times New Roman]czeka na swoją szansę... Nie zawiedźmy ich![/FONT]

[FONT=Times New Roman]Danymi kontaktowymi w sprawie adopcji dowolnego z maluszków[/FONT]

Posted

Znalazłam taką informację :
To ważne !!!!!!!!!!!!!!!
Nie wydawać psa tym osobom !!!
"
Elżbieta Sa.. Kraków, ul. Łepkowskiego, 12 412 27 xx...

Córka i matka. POD ŻADNYM POZOREM PSA.
W tej chwili sprawa do wyjaśnienia, kobieta wyszukuje nieduże suczki - które umierają tam w bardzo dziwnych okolicznościach.
Dom sprawia wrażenie idealnego.
Moja Patynka była tam trzy godziny. Ocalała chyba cudem. Okazuje się, że w ubiegłą środę wzięła suczkę z Łodzi - nie żyje!. Wcześniej miała psy m.in. z krakowskiego schroniska i z Łodzi. Dwa uśpiła na Brodowicza, jeden zginął podobno pod kołami samochodu, był szczeniak, który "zasnął sam". Nie wiadomo nic o suczce wziętej z azylu w 2005 roku. Okazuje się, że był jeszcze (podobno)pies/suczka z Pabianic. Koszmar. "

Posted

Matko, saphira, to musi wiedzieć jak najwięcej osób, a przede wszystkim wszystkie ciotki związane ze schronami....Tutaj sprawę, a raczej kolejne biedne sunieczki może uratować tylko zakaz posiadania zwierząt i w miarę stały kontroling u tych czarownic!!! Nie brakuje, niestety, takich ludzi....

Posted

Proszę podpisz te petycje,jeżeli możesz prześlij te wiadomość dalej. To jest bardzo ważna sprawa dla zwierząt w całej Europie!!
Dziękuję

http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5481

Aby podpis miał swoja moc musi być potwierdzony.
Nie zapomnij po wypełnieniu formularza poparcia petycji, na końcu kliknąć potwierdź podpis wtedy otrzymacie maila zwrotnego do potwierdzenia podpisu.
Teraz już wystarczy zaczekać na maila i w swoim mailu kliknąć podany link do potwierdzenia podpisu.

Posted

a propos Broku, relacja naszej koleżanki z dnia dzisiejszego..

[FONT=Consolas] [/FONT]
[FONT=Consolas]Bylam w Broku z TV. Wszelki uwagi któe miały spłyneły po nim jak po kaczce.:nie mamy pieniedzy, nie ma problemu a z reszta za chwilę koniec kadencji i to juz nie nasza sprawa.- tak w skrócie.[/FONT]
[FONT=Consolas][/FONT]
[FONT=Consolas][/FONT]
[FONT=Consolas]Psow bezdomnych widziala lacznie 6. 3 z bliska. [/FONT]
[FONT=Consolas][/FONT]
[FONT=Consolas]Do zabrania na cito 3 szt.:[/FONT]
[FONT=Consolas]1. Mlodziutka bardzo ladna biala gladkowlosa sunia wielkoscia ciut mniejsza i drobniejsza od labka-nie chodzi na tylnej lapie, staw ma opuchniety wielkosci mojej piesci. Dodatkowo ma cieczke. :-( Dosc ufna. Zdecydowanie adopcyjna.[/FONT]
[FONT=Consolas]2. Daleki mix asta (na tyle daleki, że prawie nie widac, mozemy udawac że zwykly kundel), wielkosci asta jasny w latki, dosc malo ufny-ma jakies dziwne ubytki w siersci na bokach i strupy.[/FONT]
[FONT=Consolas]3.I do zabrania bo sobie sam nie poradzi- ufny, maciupki chlopczyk, prawie calkiem jamniczek. Jakies 4 kg zywej wagi. Jako jedyny z trojcy dal się poglaskac. Ma zaropiale oczeta, ale jest slodki jak marcepan. Bardzo adopcyjny.[/FONT]
[FONT=Consolas]Psy trzymaja się razem: jamniczek z biala sunia, laciaty bez sierści nieco z boku.[/FONT]
[FONT=Consolas] [/FONT]
[FONT=Consolas][/FONT]
[FONT=Consolas] [/FONT]
[FONT=Consolas]Pani z TV pokaże te psy w przyszlym tyg. Puszcza namiar dla chetnych adoptować maluchy i mamę.[/FONT]
[FONT=Consolas][/FONT]
[FONT=Consolas]Dodaję na koniec jeszcze moją rozmowę z Panem od Ochrony środowiska z Broku- niecenzuralnych zwrotów proszę nie słuchać ;)- wymsknęlo mi się i byłam baaaardzo podkur.. no zła byłam...;)[/FONT]
[FONT=Consolas][/FONT]
http://w377.wrzuta.pl/audio/47aNQMw9QNI/rozmowa_brok
[FONT=Consolas][/FONT]

Posted

Ło Matuchno!!!!!!!!!!!!!!!!! Z jakiej Bajki jest ten urzędas? Co on tam robi? I podatnik mu płaci pensje?
Ludzie trzymajta mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To się nadaje do mediów jak nic!

Pola wygląda o niebo lepiej. Czy ona juz normalnie chodzi?
A te żarłoczki nadal ciagną te dydole