Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ojej jak fajnie.Ale jej się poszczęściło. Śliczna malutka.[quote name='Beny']Witam wszystkich "dogomaniaków i dogomaniaczki"

Wczoraj ciepły kącik znalazła u nas jedna z dziewczynek Poli.
Wszyscy uważaliśmy, że to Lara jednak jak dzisiaj stwierdziliśmy to jednak Bella :)...ale nie ma to większego znaczenia.
Teraz nazywa się Molly
Kilka zdjęć z pierwszych dni :[FONT=Arial]http://picasaweb.google.pl/robertb599/Molly?feat=directlink

pozdr
Robert
[/FONT]

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale piękne zdjęcia. Mama i dzieci śliczne.Widać wielką pracę włożoną w uratowanie ich wszystkich.[quote name='idusiek']Beżowy Leny pojechał do domku

a tymczasem są nowe zdjęcia maluchów i mamy Polci:

jasne kokardki mają dziewczyny,ciemne chłopaki ;)

kliknij na zdjecie :

chłopak:

chłopak:

dziewczyna:

dziewczyna:

dziewczyna :

mamusia Pola:

Posted

Jak to żadnego. JA miałam dwa:) I czy mogę zacząć być bezczelna przez telefon? Bo chyba w ogłoszeniach nie jest napisane, że to fundacja czy cóś?
Jeden to było: aaaaaaa, to taka adopcja? ( a że niby k..co ma być, bo nie rozumiem pytania) a drugi: sterylizacja?! psy się zmieniają i my przez to straciliśmy suczkę. Miała raka macicy (to czego dotyczyła sterylizacja w takim razie). No dobra, niech będzie, uczę się nadal nowych rzeczy. W sumie nie powinnam się irytować;)

zapraszam na bazarek dla Poli
http://www.dogomania.pl/threads/188426-muzyka-filmy-audiobook-dla-Poli-do-09.07

Posted

[quote name='idusiek']aa, no tak, nienapisane, ze adopcja, ze fundacja, bo ogłoszenie jest na gumtree.

hehe, dzięki Bogu, że ja nie mam takich telefonów;)[/QUOTE]

Nooooo, mi nerw strzela przy takich telefonach. Jeszcze się staram ale jak w międzyczasie nie będzie sensownego, to piąty wysłucha litanii.............

Posted

Nareszcie się udało:
Wanda N-P z Warszawy- 30
ASIK 007 (za VI,VII,VIII)-30
Izabela G-M z Warszawy- 100
Danuta Z. z Radzynia Podl- 30
ILON N-70
Agnieszka P.z Wrocławia- 50
LADYMONIA-40

Posted

idusiek napisał(a):
nie, maluchy juz same jedzą ;)
Polcia dobrze, ma dość dzieciaków i ucieka przed nimi jak może :)

Skoro nie karmi, to trza ciachać szybciorem i do domku panienkę wysłać - taka piękność z niej jest, że żal ... ściska, że w domu zapsienie kompletne mam :( Te jej cudne, jaśniutkie okularki... ech...