zuza1954 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Ojej jak fajnie.Ale jej się poszczęściło. Śliczna malutka.[quote name='Beny']Witam wszystkich "dogomaniaków i dogomaniaczki" Wczoraj ciepły kącik znalazła u nas jedna z dziewczynek Poli. Wszyscy uważaliśmy, że to Lara jednak jak dzisiaj stwierdziliśmy to jednak Bella :)...ale nie ma to większego znaczenia. Teraz nazywa się Molly Kilka zdjęć z pierwszych dni :[FONT=Arial]http://picasaweb.google.pl/robertb599/Molly?feat=directlink pozdr Robert [/FONT] Quote
zuza1954 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Ale piękne zdjęcia. Mama i dzieci śliczne.Widać wielką pracę włożoną w uratowanie ich wszystkich.[quote name='idusiek']Beżowy Leny pojechał do domku a tymczasem są nowe zdjęcia maluchów i mamy Polci: jasne kokardki mają dziewczyny,ciemne chłopaki ;) kliknij na zdjecie : chłopak: chłopak: dziewczyna: dziewczyna: dziewczyna : mamusia Pola: Quote
idusiek Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 no nie poszła na marne:) Teraz tylko domów dla 5 szukamy:) Quote
elmira Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='idusiek']no nie poszła na marne:) Teraz tylko domów dla 5 szukamy:)[/QUOTE] Tylko;) Ale fakt, Pola i maluchy są śliczne. Quote
idusiek Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 a ani 1telefonu nie miaŁam,dziwne, bo na gumtree jest ponad 100 wejsc od wczoraj.. Quote
ludwa Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Jak to żadnego. JA miałam dwa:) I czy mogę zacząć być bezczelna przez telefon? Bo chyba w ogłoszeniach nie jest napisane, że to fundacja czy cóś? Jeden to było: aaaaaaa, to taka adopcja? ( a że niby k..co ma być, bo nie rozumiem pytania) a drugi: sterylizacja?! psy się zmieniają i my przez to straciliśmy suczkę. Miała raka macicy (to czego dotyczyła sterylizacja w takim razie). No dobra, niech będzie, uczę się nadal nowych rzeczy. W sumie nie powinnam się irytować;) zapraszam na bazarek dla Poli http://www.dogomania.pl/threads/188426-muzyka-filmy-audiobook-dla-Poli-do-09.07 Quote
idusiek Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 aa, no tak, nienapisane, ze adopcja, ze fundacja, bo ogłoszenie jest na gumtree. hehe, dzięki Bogu, że ja nie mam takich telefonów;) Quote
Poker Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 pomyliłam wątki :oops: ,bazaREK ROBIŁAM DLA MAŁEJ POŁAMANEJ SUNI, ALE NA wASZE MALUCHY JUŻ WPACIŁAM wcześniej. Quote
ludwa Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='idusiek']aa, no tak, nienapisane, ze adopcja, ze fundacja, bo ogłoszenie jest na gumtree. hehe, dzięki Bogu, że ja nie mam takich telefonów;)[/QUOTE] Nooooo, mi nerw strzela przy takich telefonach. Jeszcze się staram ale jak w międzyczasie nie będzie sensownego, to piąty wysłucha litanii............. Quote
idusiek Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 zapraszam na wątek kolejnej suczki z Broku: :-( http://www.dogomania.pl/threads/188579-BROK-suczka-z-lapą-po-wnyku-chuda-bedna-(-a-wokół-festyn-i-brak-pomocy-OD-NIKOGO Quote
ludwa Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 oby pojedyncza została, bo jak nam się powieli jak Pola, to nic, tylko samemu sobie łeb odrąbać... Quote
Saphira Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 dziewczyny ! Ciachajcie co się da i to szybko. Trzeba zużyć pieniadze z dotychczasowego konta sterylkowej skarbonki. Napiszcie do Soemy. koniecznie. Quote
Nevada Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Czemu w poście 4-tym nie ma zdjęcia mojej "chrześnicy" Lary? :-( Quote
LadyBell Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Jest jest, tylko Idusiek pomyliła imiona. To Lara jest na zdjęciu z podpisem Bella. A Bella już w nowym domu ;) Quote
idusiek Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 tak, Nevada mój błąd ! ale już nie cofnę, przechrzciłam ci dzieciaka :) Quote
Becia66 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 śliczne maluszki, ludziska powinni sie bić o nie. Z adopcjami coś cięzko ostatnio, nawet w szczeniakach zastój. A Polcia prześliczna... Quote
idusiek Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 asik007- ludwa jutro uaktualni wpłaty, obiecała ;) Quote
ludwa Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Nareszcie się udało: Wanda N-P z Warszawy- 30 ASIK 007 (za VI,VII,VIII)-30 Izabela G-M z Warszawy- 100 Danuta Z. z Radzynia Podl- 30 ILON N-70 Agnieszka P.z Wrocławia- 50 LADYMONIA-40 Quote
Nutusia Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 A jak się Polinka miewa?... Kiedy sterylka? Karmi jeszcze maluchi?... Quote
idusiek Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 nie, maluchy juz same jedzą ;) Polcia dobrze, ma dość dzieciaków i ucieka przed nimi jak może :) Quote
Nutusia Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 idusiek napisał(a):nie, maluchy juz same jedzą ;) Polcia dobrze, ma dość dzieciaków i ucieka przed nimi jak może :) Skoro nie karmi, to trza ciachać szybciorem i do domku panienkę wysłać - taka piękność z niej jest, że żal ... ściska, że w domu zapsienie kompletne mam :( Te jej cudne, jaśniutkie okularki... ech... Quote
Recommended Posts