Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='idusiek']bardzo chciałabym dodac wpłate, ale nie mogę nic edytowac :/[/QUOTE]

Idusiek, edytuj w zaawansowanej edycji. Inaczej nie chce dodawać.

Posted

Zaczepia strasznie swoją "starszą straszną siostrę", która wcale nie jest straszna, tylko grzeczna jak aniołek. A on dom roznosi. Ale pańcia mówi: niech sobie roznosi, i tak dom nas przeżyje... :-)

Posted

[quote name='ludwa']i oby zdania nie zmieniła jak jakiego van gogha czy innego dynastio minga rozniesie na strzępy:)[/QUOTE]
Ludwa, a co byłaś tam i widziałaś van gogha? Jak nie, to masz okazję się przejechać, bo pani (zresztą przyjaciółka mojej dobrej znajomej) zaprasza na poadopcyjną.

Posted

[quote name='Fela']Ludwa, a co byłaś tam i widziałaś van gogha? Jak nie, to masz okazję się przejechać, bo pani (zresztą przyjaciółka mojej dobrej znajomej) zaprasza na poadopcyjną.[/QUOTE]
Nie byłam i nie mam jak pojechać. A tak sobie wyobraziłam co by powiedzieli jak by trafił się pies co jakiegoś Van Gogha by zeżarł;) mogliby mniej kochać:)

Posted

Nie znam, chociaż nigdy nie wiadomo co kto ma za paznokciami;) Poza tym ja z niższej znacznie sfery. Ale może ktoś ma w domu coś co dla niego warte tyle co ten gogh

Posted

a to maly dran, szczekal i gryzl he?:mdleje::shocked!::evil_lol:
mam nadzieje ze nowi panstwo w Ostrodzie naucza rozrabiake szacunku do Mazur, starszej siostry, Van Gogha i siebie samych, bo bez tego ani rusz:mad:

serdeczne pozdrowienia dla ciotek Poli i Polowych:bluepaw:

Posted

oooo Bozieeeee co za cudnosci,kocham jeeee wszystkieeee:)))jestescie piekne!!!!!!!!!!!!!!Brawa dla opiekunek,ktore tak pieknie wyszykowaly i wyfotografowaly malenstwa do zdjec!!!!!!

Posted

nie wiem, napisane, że na Kostka, Polę i inne...Może wszystkie, które mamy pod opieką;)? Też nie wiedzialam gdzie wpisać, więc wpisałam tu, gdzie największe potrzeby finansowe obecnie:) Nic mądrzejszego nie wymyśliłam;)

Posted

a proszę bardzo :

„Pokochaj Psy Niczyje”
Fundacja Międzynarodowy Ruch na rzecz Zwierząt - VIVA!

Nr konta: [FONT=Verdana]65 1370 1109 0000 1706 4838 7306[/FONT]
[FONT=Verdana]Z dopiskiem: Pola[/FONT]

Spiące maluchy dziękują za pomoc ( bo juz pozna pora ::))
[FONT=Verdana][/FONT]

Posted

Jutro o godz. 17.01 oraz
w niedzielę o godz. 8.45
w TV 3 Warszawa będzie
pokazany materiał
o bezdomnych psach w Broku...

W imieniu Poli i innych brokowiaków:
Zapraszam do oglądania...