Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

elmira napisał(a):
A jak tam oględziny? Zeznała Polcia, czyja jest? A pan z urzędu lata?

Przepraszam za czarny humor. Ale chociaż durnym wpisem podniosę wątek.

Nieustannie trzymam za Was kciuki!

nie wiem, nie dzwonilam dzisiaj bo mnie krew zalewa jak tego faceta słyszę..:angryy:

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A daj spokój;) jak będziemy stare, a nie tak młode i piękne jak teraz to napiszemy książkę o takich dziwnych stworzeniach. Będziemy bogate. I tego się trzymajmy;)

Posted

szajbus napisał(a):
Dziewczyny sprawdźcie czy doszła do was moja wpłata.
Powinna już być na waszym koncie.

Jak się czuje sunia i jak maluszki>

Tak, weszła ale nie nie miałam czasu dzisiaj aktualizować:) Postaram się jutro

Posted

elmira napisał(a):
A daj spokój;) jak będziemy stare, a nie tak młode i piękne jak teraz to napiszemy książkę o takich dziwnych stworzeniach. Będziemy bogate. I tego się trzymajmy;)

Mądre słowa !

Posted

a będzie na to zbyt?:) to ja się piszę na wspólautora...

A propos dziwnych stworów= wczoraj do schronu dzwoniła pani, która adoptowała 1,5 roku temu asta z palucha i chciała go nam teraz podrzucić, bo jest w okolicy ( zeby juz go nie wieżć z powrotem do Wawy). Ewentulanie, zebysmy stratni nie byli- moze wziac jakiegoś mniejszego i łagodnego....

krew mnie zalewa...

Posted

idusiek napisał(a):
a będzie na to zbyt?:)

wczoraj do schronu dzwoniła pani, która adoptowała 1,5 roku temu asta z palucha i chciała go nam teraz podrzucić, bo jest w okolicy ( zeby juz go nie wieżć z powrotem do Wawy). Ewentulanie, zebysmy stratni nie byli- moze wziac jakiegoś mniejszego i łagodnego....

krew mnie zalewa...

:zly7: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Mamusia już trochę się opędza od dzieci. Większość czasu spędza w mieszkaniu właścicielki hotelu, na posiłki i noce zagląda do dzieci :-) Oswaja wszystkie kanapy.

Posted

Czy można prosić o zmniejszenie banerka żeby był 100x100 bo ten co jest w waszych podpisach jest za dużo i nie mieści się z innymi moimi podpisami:( a chciałabym suni banerek sobie wstawić.

Posted

niech rosną rosną, bo ja chce już z ogłoszeniami startować ;) a maluchy były już odrobaczane? ciekawe czy mleczaki już im się wyrzynają:D

amica są też mniejsze ;) :

Posted

Fela napisał(a):
Mamusia już trochę się opędza od dzieci. Większość czasu spędza w mieszkaniu właścicielki hotelu, na posiłki i noce zagląda do dzieci :-) Oswaja wszystkie kanapy.

A jak mamuska Pola czuje sie po badaniach, czy ten srut bedzie wyjmowany?
Dzielna sunia i mamuska:)

Posted

Srut nie bedzie wyjmowany- bez sensu, to stary śrut i nie przeszkadza jej w życiu, nie jest powodem tego urazu - nie jest z teraz. Ktoś sobie do niej strzelał wcześniej...

Posted

idusiek napisał(a):
Srut nie bedzie wyjmowany- bez sensu, to stary śrut i nie przeszkadza jej w życiu, nie jest powodem tego urazu - nie jest z teraz. Ktoś sobie do niej strzelał wcześniej...

Idusiek jak macie możliwość to lepiej jej ten śrut wyciagnąć , moj poprzedni tymczasowicz miał śrut ołowiany :( , długi czas nie mogłam dojść czemu ma wieczne problemy z żołądkiem ... wieczne rozwolnienia , czasem wymioty , mimo porzadnej karmy nic nie mógł przytyć , dostał narkoze przed kastracja i nagle nam odjechał , wetki stawały na głowie i się udało na szczeście zmusić serce do pracy no i przy okazji wetka chwyciła go na wysokości łopatki żeby zastrzyk z kofeiny zrobic .... pod palcami cos wyczuła , podczas zabiegu okazało się ze był to pocisk śrutowy juz otorbielony , drobiny śrutu dostawały się do krwioobiegu i cały czas ołow go podtruwał. W miesiąc po kastracji i zabiegu usuniecia pocisku Nikon przytył z 19 na 23 kg i mineły wszystkie dolegliwości

Posted

Pewnie, że będzie domek:)
Polcia do góry nasza mamuśko!

Ja mam od Feli taką mamuśkę jak Pola- co całe życie i zdrowie oddała maluchom... Mój TZ chciałby Felę za nią złocić;) I ja też:)

Sara Polę pozdrawia i życzy cudnego domku:)

Posted

Zapraszam serdecznie wszystkich, którzy jeszcze nie byli
a mogliby wspomóc naszą rodzinkę
- na bazarek.....
który kończy się za 3 dni a pieniążków wciąż za mało!:shake: