Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ra_dunia napisał(a):
O ja pier.... W łeb sobie idzie strzelić normalnie. Co za świat :(
Zaraz zrobię banerek. Zeberka - napisz do Supergogi...

dokładnie...zacytuje, zeby nie umknelo...napisz do supergogi ma fundacje i jest z Poznania, moze beda mieli jak pomoc

kurw..:angryy::angryy::angryy::angryy:

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zeberka4 napisał(a):
Problem jest taki ze my należymy pod Gniezno, a z tego co mi wiadomo psiaków nikt nie ogłasza więc ma słaba szanse na adopcję.

Ale ogłaszać może go też ktoś spoza schronu - jak już będzie bezpieczny. Przez dogo adopcje zdarzają się rzadko...

Posted

Dokładnie, jak będzie w schronie, możemy my go ogłaszać....
żeby tylko był bezpieczny.....
Napisałam do paru osób z poznania.....

Posted

Zobaczymy co zdziałamy,w najgorszym wypadku postaram się przyzwyczaić Bola do mojego Azora zeby chociaż u Mnie był na ogródku do czasu kiedy czegos nie znajdziemy,problem w tym że one sie strasznie gryzły musze spróbować.

Posted

wIEM, ŻE SCHRON TO OSTATECZNOŚĆ, ALE LEPSZE TO NIŻ 40 CM. ŁAŃCUCHA I BICIE I GŁÓD....

ZEBERKO, JEŻELI MÓGŁBY U CIEBIE W OGRODKU PRZECZEKAĆ....MOŻE sUPERGOGA POMOGŁABY W ZDOBYCIU BUDKI,BĘDZIEMY GO OGŁASZAĆ...MALUCH JEST I MŁODY,TO DOM ZNAJDZIE..

Posted

Prosze Was żebyście nie ogłaszali mi go na allegro gdyz własciciele nie wiedza ze wstawiłam go tutaj, bo na allegro wchodza często i moge mieć bardzo duże nie przyjemności z ich strony!

Naprawdę nie wiecie jak tutaj jest,a na razie przez 2 miesiące bedę tutaj mieszkać...

Posted

Zeberko, miej rękę na pulsie, Ty wiesz najlepiej jak trzeba załatwić sprawę...
Trzymam kciuki, żeby się udało małego przechować u Ciebie w ogródku....
Jeżeli "wlaściciele"nie chcieliby go oddać tylko sprzedać, jeżeli trzeba by go wykupić, to się poskładamy....
Dziewczyny doradziły, żebyś napisała do Supergogi...zobaczymy co Ona napisze, może będzie umiała wskazac jakieś rozwiązanie, jakąś drogę....

Posted

Psu przedłużymy łańcuch,włożymy coś do środka, będziemy z nim wychodzić i karmić.Obgadam wszystko z włascicielami żebysmy mogli się nim zajmować, ale teraz liczę na Was,jeżeli dowiecie się o jakimś domku dla małego psa,dajcie mi proszę znać.pozdrawiam

Posted

Jasza napisał(a):
Zeberko, miej rękę na pulsie, Ty wiesz najlepiej jak trzeba załatwić sprawę...
Trzymam kciuki, żeby się udało małego przechować u Ciebie w ogródku....
Jeżeli "wlaściciele"nie chcieliby go oddać tylko sprzedać, jeżeli trzeba by go wykupić, to się poskładamy....
Dziewczyny doradziły, żebyś napisała do Supergogi...zobaczymy co Ona napisze, może będzie umiała wskazac jakieś rozwiązanie, jakąś drogę....

tutaj padla propozycja by malego moze przechowac w ogrodku u zeberka... to jest pomysl ale najpierw trzeba zadzwonic i zapytac czy wogole miejsce jest dla psiaka...