Becia66 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Asior napisał(a):chyba, ze właściciel się zrzeknie i to by było najlepsze bo po sądach nie trzebaby się włoczyć, a i gmina miałaby spokój i mniej szumu. Panie wójcie co pan na to ? Quote
gagata Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Od sądu już sie nie ucieknie...Wazne by zwierzaki były wreszcie bezpieczne... Quote
lika1771 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 gagata napisał(a):Grunt, że w końcu wszczął to postepowanie i może uda sie wyrwac pozostałe psiule z tego miejsca,że o krowie i kotach nie wspomne.. To dobrze tak sie martwie o te zwierzaczki zeby były juz bezpieczne Quote
Odi Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Wczoraj otrzymałam info od Wojewody Podkarpackiego, że moje pismo przekazał wg kompetencji, a dzisiaj otrzymałam w tej sprawie info od Rzecznika Praw Obywatelskich. Czas na nieludzkiego doktora:flop: Quote
AlfaLS Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Może pan wójt sobie przypomniał że wybory niedaleko a my staramy się pokazać go z prawdziwej strony:diabloti: i tylko ze strachu przed wyborami zaczął działać :evil_lol:. Tak czy siak ważne że zwierzęta mogą na tym zyskać:lol:. Zawsze to krok do przodu........ Quote
gagata Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Odi, kawał dobrej roboty! Tu fajna emotka, np ta z bukietem kwiatków... Quote
kahoona Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='AlfaLS']Może pan wójt sobie przypomniał że wybory niedaleko a my staramy się pokazać go z prawdziwej strony:diabloti: i tylko ze strachu przed wyborami zaczął działać :evil_lol:. Tak czy siak ważne że zwierzęta mogą na tym zyskać:lol:. Zawsze to krok do przodu........ na szczęście ocena jego pracy może się zmieniać - polecam głosowanie, każdy z nas może się wypowiedzieć co najmniej raz na dobę: http://http://www.dobrzypolitycy.pl/polityk/chmura-jacek-0 Quote
AlfaLS Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Pracujemy nad tym, żeby mu za bardzo nie wzrosło :diabloti:. Quote
kahoona Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 AlfaLS napisał(a):Pracujemy nad tym, żeby mu za bardzo nie wzrosło :diabloti:. i dobrze, tak na drugie śniadanie, a przed obiadem, maleńka przyjemność:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
carolinascotties Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 nie moge sie dostac na te strone ... o co chodzi? hmm... edit - juz weszlam.. mysle nad rejestracja i wyrazeniu opinii. Quote
majuska Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 AlfaLS napisał(a):Pracujemy nad tym, żeby mu za bardzo nie wzrosło :diabloti:. oj pracujemy, ja mam trzy komputery w domu:cooldevi: Quote
Dzika_Figa Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 a mi to cholerne głosowanie nie działa... raz zadziałało ( chyba ) a potem je szlag trafił ... EDIT: właśnie zadziałało... hmm... Quote
weronika1 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 halcia napisał(a):Poza słowem "czasowe"....Dobrze,ze sprawa sie rozwija.... Czytam zaległe posty i cieszy mnie fakt,ze w końcu sprawa rusza. Szkoda ,ze dopiero teraz. Musi być "czasowe" bo wójt tylko tak może wydać decyzję , na stałe wydaje sąd. Quote
UBOCZE Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='kahoona']a tutaj oceniamy pana wójta - zachęcam do głosowania http://www.dobrzypolitycy.pl/polityk/chmura-jacek-0 Przypominam wciąż, ze można oceniać raz na dobę, a więc np. dziś tuż przed 24 jeden raz, a tuż po 24 - drugi raz... Im więcej naszych ocen, tym więcej bonusów musi wójt wykupić, żeby ratować swój wynik... Już 20 bonusów ekspresowo i rozpaczliwie za pieniądze wykupione. A nasze oceny są za darmo...:diabloti: Sami więc możemy mu wyznaczyć wysokość, nazwijmy to "kary" - za haniebne postępowanie.:diabloti: Pojawiły się też już pierwsze komentarze... Quote
AlfaLS Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 I dobrze, Pan wójt uczciwie zapracował na nasze oceny, bardzo uczciwie też dalej pracuje udając ze nic złego się nie stało i dalej nic złego się nie dzieje:evil_lol:. A nie proście by było po prostu po ludzku zadziałać Panie wójcie?;) Zabrać zwierzęta, kupić Pani Stasi pluszaki i nawet dodatkowe łańcuszki do tych pluszaków???????? Quote
gagata Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Dzis pożegnalismy na zawsze Milusię..(*) Sunia miała swoje lata i słabiutkie serce, usnęła cichutko, bez bólu i bez trwogi... Zegnaj malizno... Quote
halcia Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Biedna mała....tak czułam,ze cos złego,ale myslałam o Białasku z chora główka.Spij spokojnie mała,szkoda ,ze nie nacieszyłas sie lepszym swiatem... Quote
Florentynka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Biedna sunieczka... Tyle miała szczęścia w tym parszywym życiu, że dane jej było odejść w godnych warunkach. Quote
magenka1 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Bardzo przykro nie doczekała się swojego domku gdzie czułaby się bezpiecznie :( Quote
majuska Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Smutna wiadomość gagatko.....odpoczywaj słoneczko po latach cierpień, niestety zrobiły one swoje, zszargały i Twoje zdrowie i Twoich towarzyszy, biegaj po zielonych łakach.... Quote
weronika1 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Smutna wiadomość, Żegnaj,:-( Tam już nic złego ją nie spotka. Quote
UBOCZE Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Bez domku, ale w godnych warunkach, do których w samą porę trafiła, aby godnie umrzeć... Żegnaj psiaku...:-(:-(:-( Quote
Recommended Posts