Isadora7 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='malagos']A tak zajrzałam, mam ten temat w ulubionych..........Coś sie zmieniło?[/QUOTE] [quote name='anetta']Oo tez miałam zapisany wątek. Przyłączam się do pytania.[/QUOTE] A moge prosić o doprecyzowanie pytania? Quote
weronika1 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 (edited) Wiem, że gmina podpisała umowę z Prezydentem miasta Przemyśla w sprawie umieszczania bezdomnych psów w Orzechowcach. Nie wiemy czy w dalszym ciagu Pani zbiera psy czy też nie ma psów. Jeśli się nie mylę to obecnie nie trafił ani jeden pies z Gminy. Czyżby nie było bezdomniaków lub znaleziono nowy sposób albo inną Stasię do opieki. Pani Stasia miała dobry sposób na wyłapywanie , wystarczył nie duży sznurek i pies był jej.:shake:Gorzej było z opieką. Edited January 14, 2012 by weronika1 Quote
majuska Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 Pani Stasia ma kilka psów, nie jestem pewna czy trzy czy cztery, oczywiście na łańcuchach sterczą, w gminie na pewno są porzucane zwierzęta... Quote
Becia66 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='majuska']Pani Stasia ma kilka psów, nie jestem pewna czy trzy czy cztery, oczywiście na łańcuchach sterczą, .[/QUOTE] nie wiadomo ile w stajni siedzi...:shake: Quote
weronika1 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Trafia mnie sz...... Kiedy to się skończy?:shake: Zmieniona ustawa i nic ,dalej zwierzaki cierpią a odpowiedzialni bezkarnie sobie żyją jak lordy. Pewnie sobie kupie kałasznikowa? Quote
Recommended Posts