Camara Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Dorothy napisał(a):Wcale nie! To znaczy tak! Bywam ale na goscinnych wystepach, w tym Kocmyrzowie (Baranowce raczej) to tylko w sprawie afery, poaferzyc troche:lol: Bywam w Bielsku-Bialej, Krakow okazyjnie jak mam czas Nie wiedzialam ze Ty tam mieszkasz zaraz bym Cie wzywala jako posilki!!! W Baranówce w ubojni??? Czy widziałaś tam stado koszmarnie zaniedbanych bernardynów? Czy już żaden nie przeżył :-( Ja tam.... baaardzo oględnie mówiąc, jestem niemile widzianym gościem :cool1: Quote
wiewiora1 Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 no i jak ze zjazdem... własnie przezemnie odwołali parapetówkę bo powiedziałam ,zże nie mogę przyjść bo jadę do mojej Darmy...teraz muszę wiedzieć co i jak ....jest cos czy nie...Fajnie jak będzie duzo ludzi bardzo tez chciałam zeby brazowa tez była ale nici z tego... pisze strasznie bo tu wszyscy gadają mi nad głową w schronisku... Dajcie mi dzisiaj znać czy robimy 13 14 zjazd ,,, bo nie wiem czy wstrzymać sie z przekładaniem parapetówki...Jutro wejde na str to może juz będzie jakaś odpowedz... pozdrawiam ja niestety nigdy nie jestem w temacie bo nie mam jak wejść na internet Quote
swan Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 wygląda na to , że 13-14 będzie tylko "przedsmak" zjazdu, więc jeśli chcesz iść na tą parapetówkę a jeszcze trochę przeżyjesz bez Darmy:lol: to może przyjedziesz na zjazd "właściwy", który mam nadzieję jednak się odbędzie , pewnie jakoś latem a my tu sobie kameralnie urządzimy spotkanko w wąskim gronie:cool3: żeby było jasne, jesteś zaproszona i teraz i latem, ale jak chcesz żeby było duuuużo ludzi i żeby brązowa była, to w maju nie wyjdzie:shake: pozdrowienia od Darmy:loveu: sama jestem ciekawa, jak Darma będzie ze skóry wyskakiwała z radości, jak Ciebie zobaczy:lol: Quote
tuxman Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Camara napisał(a):W Baranówce w ubojni??? Czy widziałaś tam stado koszmarnie zaniedbanych bernardynów? Czy już żaden nie przeżył :-( Ja tam.... baaardzo oględnie mówiąc, jestem niemile widzianym gościem :cool1: Jak chcecie - to zamieścimy zdjęcia z tej .... ubojni... Tzn. z miejsca, gdzie odratowywane konie (wykupywane spod noża rzeźnickiego) staly - tj. w takim czymś (trudno to określić) przez ścianę sąsiadującym z ubojnią wlaśnie... Uratowaliśmy (tzn. Dorotek - jak zwykle...) gniadą klacz i "nazwaliśmy" ją Gwiazdka... I jest prześliczna i jest MOJAMOJAMOJA... Pozdrawiam No to jak chcecie zdjęcia? :razz: Quote
supergoga Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Wiewiórka - bądź - jest o czym gadać. Latem nie wiem czy dam radę, bo planuję remont domowy. Tuxman - jeśli foty bardzo drastyczne - to nie wiem czy będę oglądać. Tyle makabr dokoła. Ale że Gwiazdka TWOJATWOJATWOJA to super. Proszę ucałować w chrapki od ciotki. Quote
Dorothy Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Ja bede w sierpniu w Buczkowicach i drzwi i okna dla Was wszystkich otwarte ;-) bardzo bardzo chcialabym sie z Wami zobaczyc niestety beda konie i ja sama wiec mozliwosc wędrowania moge miec ograniczona, ale moze Wy do mnie....?? Gwiazdka tez bedzie w Buczkowicach. I Hoska naturalnie, i Bunia i moje bobeczki Bertus i Sunia, i mimo to duzo miejsca dla gosci....:loveu: no moze nie tyle co u swan, niestety, ale co tam, jakos sobie poradzimy? Quote
PaulinaT Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Jeszcze raz potwierdzam potwierdzam potwierdzam! Supergoga - nie w bagażniku ale na siedzeniu pilota pojedziesz :p Jest tylko kwestia tego rodzaju: brać sunie moje i czy sie z Darmą dogadaja (one zawsze i wszędzie ze mna jeżdża 0 teraz np. były w odwiedzinach u Jagody i jej Olka i Benka) czy spróbować wtrynic je do mamy. :roll: A-cha - ja w razie czego to nawet w naimiocie mogę kimać, no problema! Quote
swan Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 PaulinaT, brać sunie, myślę, że się dogadają. A najwyżej się nie zaprzyjaźnią.... ale z psem Kacprem Darma się dogadała świetnie, mimo że na początku nie bardzo wiem, pies to pies, ale odwiedza nas też duża suka od sąsiadów, walk nie ma Darma jest taka, że jak się nie pobawi albo jakiegoś stwora nie lubi, to go unika a nie dąży do konfrontacji, więc będzie dobrze brać sunie, tutaj takie fajne tereny do pobiegania:lol: Quote
PaulinaT Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Gadałam z mamą - najwyżej jedną wezmę a drugą zostawię, wezmę większą ale spokojniejszą i będzie luzik. No chyba że u mamy już będzie Łatka - to wtedy jeszcze raz przemyślę, czy ja obarczać czarną potworą ;) Quote
supergoga Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 :placz: :placz: :placz: No i klapa i straszny żal i w ogóle - że się z Wami nie zobaczę. Właśnie rani dostałam wiadomość, że w sobotę od 8.00 - 16.00 i w niedziele od 12.00 do 16.00 musze prowadzic wykłady - nie dość, że gadać tyle godzin - to szczegół, ale ja miałam wszystko zaplanowane - córka u koleżanki na urodzinach z noclegiem, TZ na uczelni - ja z Wami wreszcie - weekend super i dla mnie cos z zycia - i nic z tego. Nie wiem co napisać - bo sie pobeczałam jak gówniarz i tyle. Jest mi po prostu bardzo źle :shake: . Już nic nie napisze więcej. Życze Wam wspaniałej pogody, wspaniałej zabawy - szkoda!!!!:-( Quote
kinga Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 no to ja się dorzucę do beczącej supergogi :placz: : - dziś rano podjelismy ostateczną decyzję, ze jednak nie jedziemy :placz: - do tej pory tak się czaiłam, ale ciągle w domu rozwazalismy sprawę, a nuż się uda - ...ale mamy tak straszny dół finansowy, jak już od ho-ho czasu nie mielismy:shake: - ZUSy jeszcze nie popłacone:oops: , samochody tankujemy za 50zł, nie myśląc, co zrobimy za dwa dni:shake: - a to przez ten cholerny roczny podatek :angryy: a poza tym moja mama jest Zośka, wiec wypadałoby być na imieninach:razz: kochani, nie dam rady - bardzo mi przykro - potraktujcie to spotkanie jako tzw. zwiastun, a duży replay musimy zrobić w późniejszym terminie :cool3: supergoga - nie:placz: , no nie :placz: ... Quote
swan Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 PaulinaT, Ty:lol: ja:cool3: ....... Wiewióra chyba też, chociaz niepotwierdziła ostatecznie. Zosia4 od 20-letniego Liska (okazało się , że mieszka kilka km ode mnie więc chętnie wpadnie:lol: ) no i wygląda na to że Zielony, poskramiacz nieoswojonych psów, przyjedzie pomóc z Lusią.... PaulinaT, chcesz przyjeżdżaj, jest nocleg, możesz nawet rodzinkę wziąć:cool3: tutaj jak na wsi, przynajmniej fajny weekend będziesz miała:p taki wakacyjny:cool3: Quote
PaulinaT Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Dobra tej :p A jakby co to mam miejsce wolne w aucie :razz: Quote
wiewiora1 Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 niestety ae ja nie przyjade... Więc bawcie się dobrze...Jakby ktoś znał jakiegoś fajnego miłosnika Jużaków... mamy teraz swietnego starego kochanego i nim sie zajmuję....Własnie dziś go wrzuciłam na dogo...ale niestety jeszcze bez zdjęć.. Quote
brazowa1 Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 hallo! a czy poza zjazdem mozna Cie swan nawiedzic? Quote
swan Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 ano można, tylko proszę się umówić:cool3: jako ogrodnik, mam maj bardzo zajęty, weekendy też, 20-21 jestem w Szczecinie, a 27-28 w Londynie:p a kiedy by Ci pasowało? Quote
PaulinaT Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 A zatem krótkie fotograficzne resume po-mini-zlotowe :cool1: Wszyscy co mieli być a z przyczyn niedokońca jasnych :diabloti: niech żałują, bo rozmowom, ogniskom, grillom, spacerom i jeszcze raz rozmowom itd. końca nie było :p A żeby was ciutkę dobić. ODŁONA PIERWSZA - IDZIEMY DO LASU! Swan i jej czarne sunie. Zielony postanowił popracować nad moim nieznośnym szarpejem :oops: Jak widać - swan ze swoimi czarnulkami problemów nie miała :cool1: I pierwsze efekty pracy :evil_lol: Ale nie zawsze :evil_lol: :evil_lol: - szarpej pies pociągowy :mad: Quote
PaulinaT Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 No idziecie czy nie? ODSŁONA DRUGA - POLE GOLFOWE Abi i Vera - no to co? Pogonimy się?? Stado nam sie troszke rozlazło... I moje ulubione zdjęcie - pańcia kocha swoje suczki :loveu: Oraz Darma w całej krasie :loveu: Quote
Elso Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Piekne, nastepnym razem to się wproszę....wszak mam czarnego psa....tylko nie wiem co tam robił ten brązowy:evil_lol: Quote
kinga Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 jeszce jeszcze :multi: - żeby sie poczuć jak na zlocie:lol: - a Paulina gdzie na zdjeciach?:crazyeye: - a swan czemu sie nie chwali głosno drugą suką? - czy się chwali, ale na jakimś zakamuflowanym wątku?:mad: Quote
PaulinaT Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Szarpej węszy górnym wiatrem... bo to pies myśliwski jest przeciez :cool3: I Abi - oaza spokoju. Verunia choc do pańci! (chciałam zwrócić uwagę wszystkich na fakt obecności czarnej Darmy na tym zdjęciu :lol: :lol: ) I jakimś cudem cyknęłam zdjęcie na którym są wszystkie cztery baby :evil_lol: (a swan piąta :evil_lol: :evil_lol: ) Jestem najpewniejszym siebie psem w okolicy! No i zdjęcie do mojego nowego awatarka :oops: Quote
kinga Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Elso napisał(a):Piekne, nastepnym razem to się wproszę....wszak mam czarnego psa....tylko nie wiem co tam robił ten brązowy:evil_lol: he he brazowy wypłowiał :lol: - ale nie do konca, pysk mu czarniawy został:lol: Quote
PaulinaT Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Paulina jako fotografer na zdjęciach nieobecna :razz: Elso - ja tu żadnych reklamacji co do koloru Abi nie przyjmuję! Abi jest księżniczka, siostrunia Laluni (czarnej) więc jest zawsze i wszędzie zaproszona :mad: :eviltong: Kinga - spłowiał... hihiiii! Quote
Recommended Posts