Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 572
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ania z poznania']A co do transportu, mogę ją zawieźć, ale dopiero 19-tego wracam do Polski, czyli ktoś musiałby ją przetrzymać do tego czasu.....[/QUOTE]
Nie zauważyłam Twojego wpisu, poszukam kogos innego, bo kto ją przetrzyma 1 dzień czy 2, zresztą to bez sensu żeby się stresowała. Dzięki za ofertę ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Nie zauważyłam Twojego wpisu, poszukam kogos innego, bo kto ją przetrzyma 1 dzień czy 2, zresztą to bez sensu żeby się stresowała. Dzięki za ofertę ;)[/QUOTE]

Mamy transport Poznań- Rogoźno!!! Ms_Arwi przewiezie Migotkę.

Posted

[quote name='mala_czarna']Mysza, a ja chciałam zapytać, czy będzie ok, jeśli moje deklarowane 20 zeta dla Migotki przeznaczę na Kundelkową Skarpetkę?[/QUOTE]
Ok, ja za grudzień rozliczę się z Morisową sama, jeszcze jest kasa w skarpecie Migotki.

Posted

[quote name='mysza 1']Ok, ja za grudzień rozliczę się z Morisową sama, jeszcze jest kasa w skarpecie Migotki.[/QUOTE]

Eee, to nie. Sama to się nie rozliczaj. Ja bazarek w w sobotę robię. W takim razie kaska na Migotkę pójdzie jutro, dobrze?

Posted

[quote name='mala_czarna']Eee, to nie. Sama to się nie rozliczaj. Ja bazarek w w sobotę robię. W takim razie kaska na Migotkę pójdzie jutro, dobrze?[/QUOTE]
Jest jeszcze kasa na koncie Migotki, spoko ;)

Posted

[quote name='ms_arwi']hej,
chcialam tylko powiedziec, zeby najlepiej sie ze mna kontaktowac telefonicznie, bo teraz nie zawsze jestem przy kompie :)
moj numer 504 830 231.[/QUOTE]

Dziękujemy, będziemy dzwonić jak ustalimy dokładnie godziny przyjazdu Migotki.
Wielkie dzięki za pomoc:loveu:

Posted

Pirania jest Piranią. Było to na innym wątku, na wątku poszkodowanego Floriana.
Florian to staruszek, chory, u mnie od niedawna na dt. Uwielbia spać pod lodówką. Po kolacji wstawiałam puszkę do lodówki, wypadła mi z ręki, uwielbiany przez psy sosik zalał wszystko... lodówkę, za lodówką, podłogę, ... Floriana po grzbiecie. Sprzątnęłam wszystko poza psem ;)
Na efekt nie trzeba było długo czekać. Nasza słodka sunieczka próbowała zjeść Floriana :diabloti: Powąchała i cap psa w grzbiet :crazyeye: Florian żałośnie jęknął a Pirania odskoczyła zdziwiona, że kolacja krzyczy :-o

Co by tu jeszcze o naszym pekińczyku? Ano dziś został nazwany cziłką :p I to przez mojego prywatnego experta od ras.

Poza tym to już całkowicie łóżkowy pies. Obecnie to ciężko się zmieścić na własnym łóżku, ale jakoś mi się udaje:
[IMG]http://img709.imageshack.us/img709/7743/kopiaimg4800.jpg[/IMG]

Migotka bardzo się rozkręciła. Dopomina się o głaski, zaczepia, szczeka!!! obowiązkowo wskakuje na łózko ilekroć robi to Moris, śpi ze mną. Robi się coraz fajniejsza, bardziej otwarta. Dziś mnie zaczepiała do zabawy :crazyeye: i na dwóch łapkach upominała się o głaskanie.
Po sterylce - jest bezproblemowa. Takiej suni jeszcze nie miałam. Chodzi bez ubranka i bez klosza. Zachowuje się, jakby nic się nie stało.

Posted

[quote name='Ninka']Jesli dalej jest potrzebny transport Wawa-Poznan, moge pomoc. Przyjaciele jade w srode. Prosze o info, gdyz nie mialam czasu przeczytac calego watku :([/QUOTE]
Dzięki ale mamy już transport do Poznania.

Posted

[quote name='mysza 1']Dzięki ale mamy już transport do Poznania.[/QUOTE]

Chyba bede jechac na swieta do Poznania 23 grudnia ale z moimi 3 kurduplami....

[B]Lenka 356[/B] dzieki ale sama pojechalam wczoraj z Madallena po Bibi do Pruszkowa ...niestety krew uzdrowienca (Bibi) nie nadaje sie do transfuzj dla malego szczeniaka chorego na Parvo (sliczny)...szczeniak w mutliwecie czeka na krew uzdrowienca...moze kogos macie???

[B]505 960 270 Ala lub Madallena 501 226 939[/B]

Posted

[quote name='morisowa']Dom "z lataniem" generalnie jest domem dobrym dla psa. Myślę, że jednak nie jest tym najlepszym domem dla Migotki.
Dodam tylko, że sunia latałby razem z panią, a nie z bagażami. Warto zaproponować pani inną suczkę, bo szkoda by było zmarnować dom dla jakiejś biedy.[/QUOTE]

Co to za pani co lata z psami samolotami? Chetnie wymienie doswiadczenia.... gdzie ona lata? Ja latam z Phoenix do W-wy...dla psa troche stresu i jet leg (zmiana czasu) nie daje zadnych srodkow uspokajajacych...psy z mna w kabinie.

[B]ASIOR [/B]sweterek dla twojego kurdupla poszedl w paczce do Wandy...zadzwon jak dostanie paczke...