ania z poznania Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='mysza 1']Mnie to wszystko jedno, byle jakaś bieda dom znalazla. A to gdzies w okolicach Warszawy? Bo Pani pewnie by chciala poznać sunię.[/QUOTE] Świętokrzyskie...... Quote
mysza 1 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Właśnie doczytalam, bo na wątku kici z wnykow jestem. A jakis wątek, zdjęcia na maila ? Muszę tej Pani jakoś pokazać sunię. Quote
irenaka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Dziewczyny! Figa w sobotę pojechała do domku. Jest w Krakowie, sama sprawdzałam dom dla niej. Ale Elizka z całą pewnością ma jeszcze jakiegoś szkraba. Quote
ania z poznania Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Cioteczki, zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/175183-KSIAE-A-KI-BIA-UTERIA-KOSMETYKI-NA-BB-DO-20-grudnia?p=13655916#post13655916 Quote
Asior Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 mąż Majqi będzie chyba jechał do warszawki w przyszłym tygodniu.... Quote
mysza 1 Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Do Poznania mamy transport ;) tylko z Poznania nie mamy. Quote
mysza 1 Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='ania z poznania']A co do transportu, mogę ją zawieźć, ale dopiero 19-tego wracam do Polski, czyli ktoś musiałby ją przetrzymać do tego czasu.....[/QUOTE] Nie zauważyłam Twojego wpisu, poszukam kogos innego, bo kto ją przetrzyma 1 dzień czy 2, zresztą to bez sensu żeby się stresowała. Dzięki za ofertę ;) Quote
mala_czarna Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Mysza, a ja chciałam zapytać, czy będzie ok, jeśli moje deklarowane 20 zeta dla Migotki przeznaczę na Kundelkową Skarpetkę? Quote
mala_czarna Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Dziewczynki, ja wiem, że tych bid jest cała masa, ale bardzo proszę, zajrzyjcie tu: http://www.dogomania.pl/threads/175316-Nie-wiem-czy-dotrwa-do-rana-KonajAE-cy-owczarek-z-ulicy Lemoniada potrzebuje pomocy. On nie może u niej zostać, a póki co nie wiadomo nawet na co jest chory Quote
ania z poznania Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='mysza 1']Nie zauważyłam Twojego wpisu, poszukam kogos innego, bo kto ją przetrzyma 1 dzień czy 2, zresztą to bez sensu żeby się stresowała. Dzięki za ofertę ;)[/QUOTE] Mamy transport Poznań- Rogoźno!!! Ms_Arwi przewiezie Migotkę. Quote
gusia0106 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='ania z poznania']Mamy transport Poznań- Rogoźno!!! Ms_Arwi przewiezie Migotkę.[/QUOTE] No i cudnie:) Quote
mysza 1 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='mala_czarna']Mysza, a ja chciałam zapytać, czy będzie ok, jeśli moje deklarowane 20 zeta dla Migotki przeznaczę na Kundelkową Skarpetkę?[/QUOTE] Ok, ja za grudzień rozliczę się z Morisową sama, jeszcze jest kasa w skarpecie Migotki. Quote
mala_czarna Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='mysza 1']Ok, ja za grudzień rozliczę się z Morisową sama, jeszcze jest kasa w skarpecie Migotki.[/QUOTE] Eee, to nie. Sama to się nie rozliczaj. Ja bazarek w w sobotę robię. W takim razie kaska na Migotkę pójdzie jutro, dobrze? Quote
mysza 1 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='mala_czarna']Eee, to nie. Sama to się nie rozliczaj. Ja bazarek w w sobotę robię. W takim razie kaska na Migotkę pójdzie jutro, dobrze?[/QUOTE] Jest jeszcze kasa na koncie Migotki, spoko ;) Quote
ms_arwi Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 hej, chcialam tylko powiedziec, zeby najlepiej sie ze mna kontaktowac telefonicznie, bo teraz nie zawsze jestem przy kompie :) moj numer 504 830 231. Quote
mysza 1 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='ms_arwi']hej, chcialam tylko powiedziec, zeby najlepiej sie ze mna kontaktowac telefonicznie, bo teraz nie zawsze jestem przy kompie :) moj numer 504 830 231.[/QUOTE] Dziękujemy, będziemy dzwonić jak ustalimy dokładnie godziny przyjazdu Migotki. Wielkie dzięki za pomoc:loveu: Quote
morisowa Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Pirania jest Piranią. Było to na innym wątku, na wątku poszkodowanego Floriana. Florian to staruszek, chory, u mnie od niedawna na dt. Uwielbia spać pod lodówką. Po kolacji wstawiałam puszkę do lodówki, wypadła mi z ręki, uwielbiany przez psy sosik zalał wszystko... lodówkę, za lodówką, podłogę, ... Floriana po grzbiecie. Sprzątnęłam wszystko poza psem ;) Na efekt nie trzeba było długo czekać. Nasza słodka sunieczka próbowała zjeść Floriana :diabloti: Powąchała i cap psa w grzbiet :crazyeye: Florian żałośnie jęknął a Pirania odskoczyła zdziwiona, że kolacja krzyczy :-o Co by tu jeszcze o naszym pekińczyku? Ano dziś został nazwany cziłką :p I to przez mojego prywatnego experta od ras. Poza tym to już całkowicie łóżkowy pies. Obecnie to ciężko się zmieścić na własnym łóżku, ale jakoś mi się udaje: [IMG]http://img709.imageshack.us/img709/7743/kopiaimg4800.jpg[/IMG] Migotka bardzo się rozkręciła. Dopomina się o głaski, zaczepia, szczeka!!! obowiązkowo wskakuje na łózko ilekroć robi to Moris, śpi ze mną. Robi się coraz fajniejsza, bardziej otwarta. Dziś mnie zaczepiała do zabawy :crazyeye: i na dwóch łapkach upominała się o głaskanie. Po sterylce - jest bezproblemowa. Takiej suni jeszcze nie miałam. Chodzi bez ubranka i bez klosza. Zachowuje się, jakby nic się nie stało. Quote
morisowa Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 :diabloti: :eviltong: [IMG]http://img709.imageshack.us/img709/2206/kopiaimg4813.jpg[/IMG] [IMG]http://img338.imageshack.us/img338/3458/kopiaimg4812.jpg[/IMG] Quote
Ninka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Jesli dalej jest potrzebny transport Wawa-Poznan, moge pomoc. Przyjaciele jade w srode. Prosze o info, gdyz nie mialam czasu przeczytac calego watku :( Quote
mysza 1 Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 [quote name='Ninka']Jesli dalej jest potrzebny transport Wawa-Poznan, moge pomoc. Przyjaciele jade w srode. Prosze o info, gdyz nie mialam czasu przeczytac calego watku :([/QUOTE] Dzięki ale mamy już transport do Poznania. Quote
coronaaj Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='mysza 1']Dzięki ale mamy już transport do Poznania.[/QUOTE] Chyba bede jechac na swieta do Poznania 23 grudnia ale z moimi 3 kurduplami.... [B]Lenka 356[/B] dzieki ale sama pojechalam wczoraj z Madallena po Bibi do Pruszkowa ...niestety krew uzdrowienca (Bibi) nie nadaje sie do transfuzj dla malego szczeniaka chorego na Parvo (sliczny)...szczeniak w mutliwecie czeka na krew uzdrowienca...moze kogos macie??? [B]505 960 270 Ala lub Madallena 501 226 939[/B] Quote
coronaaj Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='morisowa']Dom "z lataniem" generalnie jest domem dobrym dla psa. Myślę, że jednak nie jest tym najlepszym domem dla Migotki. Dodam tylko, że sunia latałby razem z panią, a nie z bagażami. Warto zaproponować pani inną suczkę, bo szkoda by było zmarnować dom dla jakiejś biedy.[/QUOTE] Co to za pani co lata z psami samolotami? Chetnie wymienie doswiadczenia.... gdzie ona lata? Ja latam z Phoenix do W-wy...dla psa troche stresu i jet leg (zmiana czasu) nie daje zadnych srodkow uspokajajacych...psy z mna w kabinie. [B]ASIOR [/B]sweterek dla twojego kurdupla poszedl w paczce do Wandy...zadzwon jak dostanie paczke... Quote
Ninka Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 to w takim razie skad dokad szukacie transportu w tytule? Quote
Recommended Posts