Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 572
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mysza 1']Uaktualniłam pierwszy post, jak widać saldo wynosi -150 zł i mam niedopłatę u Morisowej, bo wpłaciłam 300zł ale Migotka była szczepiona, odkleszczana, teraz czeka ją kolejne szczepienie.
Transportu nie ma, pytałam znajomych z Poznania ale nikt nie jedzie :(

Zrobię dzisiaj bazarek na Migotkę.[/QUOTE]

Iwonko! Jeżeli pozwolisz, to ja coś wpłacę. Tylko napisz mi ile w sumie brakuje, zobaczę na ile wystarczy mi finansów.

Posted

irenaka napisał(a):
Iwonko! Jeżeli pozwolisz, to ja coś wpłacę. Tylko napisz mi ile w sumie brakuje, zobaczę na ile wystarczy mi finansów.

Irenko dziękuję, na razie się wstrzymaj proszę ;)
Jeszcze nie mam rozliczenia, bazarkuję, zobaczymy.
ms_arwi napisał(a):
Jutro Migotka jedzie do domu - jedzie po nia z Poznania moj brat, po poludniu powinna byc w nowym domku :)

Super, bardzo mnie to cieszy.

Posted

chciałam zameldować, że Migotka już w swoim domku, najadła się i grzeje doopkę na moim łóżku wtulona w ciepły kocyk, sama tam wskoczyła i cieszę się bo moje psinki zawsze spały ze mną za wyjątkiem staruszka Ernisia, który woli swoje ciepłe posłanie

Posted

ulka 1108 napisał(a):
chciałam zameldować, że Migotka już w swoim domku, najadła się i grzeje doopkę na moim łóżku wtulona w ciepły kocyk, sama tam wskoczyła i cieszę się bo moje psinki zawsze spały ze mną za wyjątkiem staruszka Ernisia, który woli swoje ciepłe posłanie

Super wieści, czy udało się skontaktować z Morisową?

Posted

ms_ arwi bardzo dziękuję i proszę podziękuj ode mnie swojemu bratu i
jego dziewczynie, która opiekowała się Migotką w drodze, a jeśli będziesz miała ochotę i czas żeby odwiedzić Migotkę to serdecznie zapraszam

Posted

ulka 1108 - gdy dziś zadzwoniłaś, ja Cię słyszałam, Ty mnie nie. Chciałam oddzwonić i ... padła mi komórka :/ Coś nie kontaktuje, nie daje się włączyć. Zapomniałam przekazać "instrukcji", odezwę się na pw.

Bardzo się cieszę, że maleńka szczęśliwie dotarła do domu :multi:

Posted

Odwozilme dzis migotke do nowego domu z poczatku balem sie ze o pieska bo siestrasznie trzasl ale po paru minutach i zwroceniu resztek pokarmu Migotka biegala w kolko po swoim wybiegu w samochodzie po czym grzecznie spala :)
Ciesze sie ze moglem pomoc .

Pozdrawiam

Posted

kenworth2000 napisał(a):
Odwozilme dzis migotke do nowego domu z poczatku balem sie ze o pieska bo siestrasznie trzasl ale po paru minutach i zwroceniu resztek pokarmu Migotka biegala w kolko po swoim wybiegu w samochodzie po czym grzecznie spala :)

Pozdrawiam

Bardzo, bardzo dziękujemy za pomoc:loveu:

Posted

BAAAARDZO się cieszymy, że Migotka już w swoim cieplutkim i bezpiecznym domku!! Dziękujemy wszystkim za pomoc i zaangażowanie!
Nowej właścicielce gratulujemy :)

Szczęśliwego Nowego Roku!!

Posted

kenworth2000 napisał(a):

Pozdrawiam

Bardzo dziękuję za pomoc! i przepraszam za te "resztki pokarmu", sunia śniadania nie dostała, nie sądziłam, że po takim czasie będzie miała jeszcze kolację w sobie...

Posted

morisowa napisał(a):
Bardzo dziękuję za pomoc! i przepraszam za te "resztki pokarmu", sunia śniadania nie dostała, nie sądziłam, że po takim czasie będzie miała jeszcze kolację w sobie...

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Greven napisał(a):
Migotka trzymała kolację na czarną godzinę ;)

Jak się zaaklimatyzowała w nowym domu?
Wystrzały przed-Sylwestrowe jej nie przerażają?

Na razie jest przerażona, zwłaszcza na podwórku. Nie załatwiła się i potwornie się boi spacerów. To samo było na początku u Morisowej.
Natomiast w domu całą noc spała w łożku z nową Pańcią, troszkę trzyma dystans i dużo śpi, ale w łożeczku. Apetyt też dopisuje.
Całą noc będzie w domu z Panią, powinna to znieść dobrze ;)