mysza 1 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 irenaka napisał(a):[FONT=Tahoma]Myszko! Przelew poszedł. [/FONT] [FONT=Tahoma]Może ja ten bazarek zrobię? Tylko proszę o zdjęcia, wycenę i podrzucanie. Ostatnio byłam chora i przez moją nieobecność nic z bazarków nie poszło.[/FONT] Ja zrobię, mamy na razie zapas środków, Ty już masz zakaz, nawet jeśli jesteś dyktatorem ;) Sterylka Migotki w sobotę o 10 rano. Trzymajcie kciuki. Quote
ania z poznania Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 morisowa napisał(a):Migotka w ostatnich dniach stała się zdecydowanie łóżkowa - wczoraj nawet jak się ja kładłam, to nie opuściła wygodnego miejsca :p O, to już zdecydowany postęp, skoro nie przeszkadza jej Twoja obecność w łóżku :razz: :evil_lol:! Quote
Lenka40 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 mysza 1 napisał(a):Pani, która do mnie dzwoniła podała mi imię i nazwisko osoby, którą okresliła jako koleżankę - na przelewie od Ciebie jest to samo,dlatego tak napisałam. Ale to nie ja podałam Jej numer tel do Ciebie :shake: Ja nigdy nie podaję do nikogo nr telefonu bez wcześniejszego uprzedzenia :roll: I faktycznie Ją znam, ponieważ to jest koleżanka mojej przyjaciółki - która to kochana puściła dalej do swoich koleżanek informację o Migotce poszukującej domu. Myszka, dawaj znać od czasu do czasu jak tam rozmowy z ewentualnymi nowymi "rodzicami" :cool3: Quote
mysza 1 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [FONT=Verdana]Lenka40 napisał(a):Ale to nie ja podałam Jej numer tel do Ciebie :shake: Ja nigdy nie podaję do nikogo nr telefonu bez wcześniejszego uprzedzenia :roll: I faktycznie Ją znam, ponieważ to jest koleżanka mojej przyjaciółki - która to kochana puściła dalej do swoich koleżanek informację o Migotce poszukującej domu. Myszka, dawaj znać od czasu do czasu jak tam rozmowy z ewentualnymi nowymi "rodzicami" :cool3: Nieważne i tak do budy nie dostanie ;) Aktualnie dwa domy są zainteresowane Migotką- w niedzielę jest spotkanie z Panią oraz drugi dom, o którym pisała Anna_33- Pani, u której jest już jeden psiak w domu, więc Migotka by była szczęśliwa. Znowu okolice Poznania- większość psów pod moją opieką trafia w tamte okolice:evil_lol:. Dzwoniłam ale Pani nie odbiera.[/FONT] Quote
ania z poznania Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Mysza, jak masz takie szczęście do okolic Poznania to może pomożesz nam znaleźć domek dla terierkowatego maleństwa :razz:? Quote
irenaka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Same dobre wiadomości!!! W sobotę kciuki trzymam a w niedzielę to już na maxa!!! Quote
mysza 1 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Rozmawiałam z Panią- szukam kogoś do wizyty w Rogoźnie, 40 km od Poznania. Kurde, już wszystkich, których znam wykorzystałam...:roll: Quote
ania z poznania Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 A kiedy miałaby być ta wizyta? Mogę w piątek lub sobotę pojechać. Quote
morisowa Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Anna_33 napisał(a):Morisowa, nie mam do Ciebie telefonu. Czy mozesz sie b.pilnie ze mna skontaktowac? 603 592 070 Jestem po rozmowie z bardzo dobrze zapowiadajaca sie przyszla ewentualna Wlascicielka Migotki ;-) Siedze niecierpliwie i czekam na kontakt. Skoro Mysza1 już dzwoniła, to ja nie dzwonię. W sumie to i tak nie ja będę decydować o adopcji naszego maleństwa. Z tą pierwszą panią muszę się umówić na niedzielę, ona jeszcze nie wie, że sobota nieaktualna, bo sterylka. Jaki pies jest w tym domu pod Poznaniem? Może to będzie lepsze rozwiązanie dla Migotki? Mysza1, napisz coś proszę o tym domu, co się po rozmowie dowiedziałaś. Quote
morisowa Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Sunia właśnie zyskała nowe, słodkie imię: PIRANIA!!! odgryzła mi palec... prawie... (dzieliłam kurczaka dla szczeniąt, na koniec dałam kawałek Morisowi i kawałek jej. Wzięła. Razem z palcem. I dzielnie trzymała zdobycz :diabloti: Quote
mysza 1 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 ania z poznania napisał(a):A kiedy miałaby być ta wizyta? Mogę w piątek lub sobotę pojechać. Naprawdę? To by było super.:loveu: Ale to nie w samym Poznaniu a 40 km od. Mogę zwrócić koszty paliwa gdybyś się zgodziła. morisowa napisał(a):Sunia właśnie zyskała nowe, słodkie imię: PIRANIA!!! odgryzła mi palec... prawie... (dzieliłam kurczaka dla szczeniąt, na koniec dałam kawałek Morisowi i kawałek jej. Wzięła. Razem z palcem. I dzielnie trzymała zdobycz :diabloti: Dobre, jaka wdzięczna ;) A teraz parę słów o Pani chętnej na adopcję Migotki. Miłośniczka zwierząt, ma w domu starszego chorego na serce psiaka (samca), którego adoptowała już chorego; była tez sunia ale odeszła niedawno. Sunia by była oczywiście w domu, w towarzystwie psiaka. Nie ma problemów gdyby suni zdarzyło się nasiusiać czy nabroić ale przecież Migotka jest bardzo grzeczna.:eviltong: Pani zaprasza na wizytę. Quote
Anna_33 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Dodoam, ze ten starszy piesek tez jest z adopcji, zwie sie Elmis z Lublinca ;- Quote
morisowa Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Nabroić to nie. Za to ugryźć tak :diabloti: Jedno, na co jeszcze trzeba uwagę zwrócić - ona boi się brania na ręce, podnoszenia. Wtedy jest panika = wrzask przeokropny "mordują psa!". A teraz obiecywane wcześniej Sceny Łóżkowe :eviltong: "za Moriskiem bezpieczniej" "choć czasem jestem samodzielna :p " :loveu: "ekhm, dasz nam już spokój?!" sterylka jednak jutro, lekarz dziś przełożył Quote
morisowa Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 i jeszcze jedno z Roxanką, naszą ryżą jędzą Quote
ania z poznania Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Mysza, podaj mi namiary na Panią z Rogoźna, jutro zadzwonię i się umówię. Quote
KWL Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 [quote name='morisowa']i jeszcze jedno z Roxanką, naszą ryżą jędzą http://img163.imageshack.us/img163/1435/kopiaimg4777.jpg Akurat w tym wypadku jej nieufność i dystans do ludzi zadziałał na jej korzyść. Bo Roxa gdy tylko zauważy że jakaś sunia próbuje zdobyć względy pewnej bliskiej Roxie osoby to wyłazi z niej Rudy Amstaff Miniaturowy który spuści łomot nawet pseudorotce ( która zdumiona furią rudej cholery przez parę chwil skupiała się na unikach przed kłapiącą paszczą i robieniu miny A ZA CO ??? ) Quote
morisowa Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='KWL']Bo Roxa gdy tylko zauważy że jakaś sunia próbuje zdobyć względy pewnej bliskiej Roxie osoby to wyłazi z niej Rudy Amstaff Miniaturowy który spuści łomot nawet pseudorotce ( która zdumiona furią rudej cholery przez parę chwil skupiała się na unikach przed kłapiącą paszczą i robieniu miny A ZA CO ??? ) ciekawe o jaką to osobę chodzi :evil_lol: Quote
mysza 1 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 ania z poznania napisał(a):Mysza, podaj mi namiary na Panią z Rogoźna, jutro zadzwonię i się umówię. Już wysyłam pw, mam straszne problemy z dogo:-( Zaraz to Migotka już po sterylce? Quote
ania z poznania Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Na jutro na 11 jestem umówiona na wizytę przedadopcyjną, trzymać kciuki, Cioteczki :)! Quote
gusia0106 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 mysza 1 napisał(a):Już wysyłam pw, mam straszne problemy z dogo:-( Zaraz to Migotka już po sterylce? Się sterylizuje właśnie ;) Spotkałyśmy się w lecznicy ;) Quote
irenaka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 gusia0106 napisał(a):Się sterylizuje właśnie ;) Spotkałyśmy się w lecznicy ;) Znowu ktoś nas robi w konia?:evil_lol: Czy tylko mnie pomyliły się dni i dzisiaj jest sobota?;) Denerwować miałam się przecież jutro:crazyeye: Quote
gusia0106 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 irenaka napisał(a):Znowu ktoś nas robi w konia?:evil_lol: Czy tylko mnie pomyliły się dni i dzisiaj jest sobota?;) Denerwować miałam się przecież jutro:crazyeye: A to już możesz zacząć Kochana ;) A właściwie to nawet przestać bo na pewno już jest po ;) Quote
irenaka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 gusia0106 napisał(a):A to już możesz zacząć Kochana ;) A właściwie to nawet przestać bo na pewno już jest po ;) Tak myślałam, zero szacunku dla mojej siwizny:evil_lol: Quote
Ewa Marta Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Miałam i ja przyjemnośc poznać dzisiaj Migotkę w lecznicy. Pzresłiczne maleństwo, ważącwe 8 kg:-) Bała się bardzo i nie dało się jej przytulić, ledwie pogłaskać jednym palcem. Teraz śpi po sterylce, czekała w kolejce aż nasz Marlej zejdzie ze stołu. Quote
Recommended Posts