Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 572
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mysza 1']No dobrze, to może na moje konto:

50 1020 5558 1111 1156 2480 0019
Iwona Puchalska
Al. Jana Pawła II 20/705
Warszawa

Dziękujemy za pomoc.

Moje dane do wpłat, kurde nie działa mi edycja postów, nie mogę w pierwszym poscie aktualizować wpłat i informacji :(

Posted

Ode mnie poszło 40 ogłoszeń. Mam nadzieję, że ktoś się jeszcze włączy w pomoc ogłoszeniową. Więcej nie zdołam. Przydałoby się wypasione allegro, w takim stylu jak robi Asior, Isadora7, Folen - wyróżnione, pogrubione.

Posted

Asior napisał(a):
majeczko, mogę zrobić, ale może bliżej weekendu, bo nie wyrabiam z wątkiem tarnowskim normalnie..

Super, że chcesz pomóc. :-) Nie wyrabiasz się, nie dziwota, ja tego, co tam sama chcę wpisać nie ogarniam, a co dopiero całość. :-(

Posted

Dziewczyny, ja narazie zmykam z wątku. W razie jakiejś potrzeby dajcie, proszę, znać na PW. Za jakiś (dłuższy pewno) czas postaram się zajrzeć. Jeśli w międzyczasie okaże się, że niunia jest na wylocie do nowego domku i ogłoszenia są do zdjęcia, również poproszę o info. Koniecznie dograjcie sprawę allegro. Trzymaj się Migotko!!!

Posted

majqa napisał(a):
Ode mnie poszło 40 ogłoszeń. Mam nadzieję, że ktoś się jeszcze włączy w pomoc ogłoszeniową. Więcej nie zdołam. Przydałoby się wypasione allegro, w takim stylu jak robi Asior, Isadora7, Folen - wyróżnione, pogrubione.

Wielkie dzięki za ogrom pracy.
Asior napisał(a):
majeczko, mogę zrobić, ale może bliżej weekendu, bo nie wyrabiam z wątkiem tarnowskim normalnie..

Zwrócę Ci koszty, bo ja robię allegro ale brzydkie :( podasz nr konta?
mala_czarna napisał(a):
Wpłacałam, ale za listopad, a niedługo za grudzień wpłacę.

Dziękuję
majqa napisał(a):
Dziewczyny, ja narazie zmykam z wątku. W razie jakiejś potrzeby dajcie, proszę, znać na PW. Za jakiś (dłuższy pewno) czas postaram się zajrzeć. Jeśli w międzyczasie okaże się, że niunia jest na wylocie do nowego domku i ogłoszenia są do zdjęcia, również poproszę o info. Koniecznie dograjcie sprawę allegro. Trzymaj się Migotko!!!

Jasne, jeśli jakiś dom się wyklaruje, zaraz napiszę. Jeszcze raz dziękuję za pomoc.

Posted

morisowa napisał(a):
Mam zaufanego lekarza do operacji, Maciek Czajka z BoliŁapki na Ursynowie - większość naszych psów kroił a koty robi hurtowo ;) Tam u siebie masz zniżki? Maciek za nasze zawsze bierze promocyjnie.

To wspaniały lekarz. Od dwóch lat leczę u niego swoje psy. Rzeczywiście co chwila kroi jakieś bezdomne koty. Radara tez wziął na stół. Ja polecam go z pełnym zaufaniem i jako fachowca i jako człowieka o wielkim sercu, dla którego kasa nie jest najważniejsza. Moja Barsa miała u niego sterylkę i wycinanie grudek na trzeciej powiece, a Sam był kastrowany. Wszystko udało się znakomicie!

Posted

Greven napisał(a):
Wszystkim psom na łóżku tak dobrze z oczu patrzy... tylko ten PEKINCZYK ma zło w spojrzeniu :D

Który PEKIŃCZYK :crazyeye::crazyeye:??? Mam wadę wzroku ale nie aż taką wielką, ja żadnego nie widzę :crazyeye:????

Posted

mysza 1 napisał(a):
Dostałam przelew za bazarek od Anastazji i Aleksandra -35 zł Dziękuję

A ja w tym momencie pisałam na bazarku zapytanie o tą wpłatę. Dziękuję za info.
Jak stoimy z finansami za październik?
Dużo na minusie? I ile potrzebujemy na listopad?