Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 572
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My też szukamy transportu dla maleńkiej suni na trasie Warszawa -Poznań - do Mosiny
Jakby co to możemy razem te transporty połączyć.
Nasza sunia tez jest malutka tak dwa kilo w porywach
To o naszej suni mówiła Ninka..
Nieaktualne ....
Pani kupiła sobie pieska...:shake:

Posted

Taka uczęszczana trasa i nic?????

Mysza, gadałaś z Tomkiem?
Przecież on nie musi jej koniecznie wyprowadzać, chodziło mi tylko o to, że dba o psy, które bieże na transport - nie pozwoli, żeby któremuś pęcherz pękł ;) Ostatnio wiózł amstaffkę Dekorację ze szczecińskiego schroniska do Canaverall, czyli naszej Kaśki od Maksia/Miecia.

Posted

Osa napisał(a):
My też szukamy transportu dla maleńkiej suni na trasie Warszawa -Poznań - do Mosiny
Jakby co to możemy razem te transporty połączyć.
Nasza sunia tez jest malutka tak dwa kilo w porywach
To o naszej suni mówiła Ninka..
Nieaktualne ....
Pani kupiła sobie pieska...:shake:

Możesz podać link do wątku?

Posted

Bardzo bym chciała, żeby Migotka już pojechała ale na dzisiaj nie mam nikogo kto by jechał.

Migotka urocza :loveu:

Morisowa, mogłabyś ją zaszczepić na wirusówki? Zaraz zrobię przelew.

Posted

Uaktualniłam pierwszy post, jak widać saldo wynosi -150 zł i mam niedopłatę u Morisowej, bo wpłaciłam 300zł ale Migotka była szczepiona, odkleszczana, teraz czeka ją kolejne szczepienie.
Transportu nie ma, pytałam znajomych z Poznania ale nikt nie jedzie :(

Zrobię dzisiaj bazarek na Migotkę.

Posted

Heh, biedna mala... Pytalam sie tak orientacyjnie brata ile kosztowaloby pojechanie po Migotke do Warszawy i zawiezienie jej do Rogozna - mowi, ze to jakies 150 zl (w obie strony)...

Posted

[quote name='ms_arwi']Heh, biedna mala... Pytalam sie tak orientacyjnie brata ile kosztowaloby pojechanie po Migotke do Warszawy i zawiezienie jej do Rogozna - mowi, ze to jakies 150 zl (w obie strony)...[/QUOTE]
Ale pojechałby? Bo jeśli ktoś się zgodzi, to ja zapłacę.

Posted

[quote name='mysza 1']Ale pojechałby? Bo jeśli ktoś się zgodzi, to ja zapłacę.[/QUOTE]

Tak :) Ma teraz od jakiegos tygodnia swoje auto, ktore calkiem malo pali, i zawodowe prawo jazdy w kieszeni, wiec chetnie pojedzie.

Posted

[quote name='ms_arwi']Tak :) Ma teraz od jakiegos tygodnia swoje auto, ktore calkiem malo pali, i zawodowe prawo jazdy w kieszeni, wiec chetnie pojedzie.[/QUOTE]
To wspaniale :multi:
Kiedy będzie mógł? Jedziesz z Nim? Podaj mi proszę konto, zaraz wpłacę. Niech już Migotka jedzie do domku:loveu:
Tylko uczul brata, żeby nie puszczał Migotki, ona przestraszona, żeby gdzieś nie uciekła. Ale fajne:loveu: Wielkie dzięki:loveu:

[quote name='mala_czarna']Mysza, jak ja Ci wiszę z wpłatą to napisz, bo ja się gubię juz.[/QUOTE]
Wszystko jest ok.

Posted

[quote name='mysza 1']To wspaniale :multi:
Kiedy będzie mógł? Jedziesz z Nim? Podaj mi proszę konto, zaraz wpłacę. Niech już Migotka jedzie do domku:loveu:
Tylko uczul brata, żeby nie puszczał Migotki, ona przestraszona, żeby gdzieś nie uciekła. Ale fajne:loveu: Wielkie dzięki:loveu: [/QUOTE]

Wiec tak, moze nawet zaraz wyjechac do Wawy po mala ;) Albo jutro. Jesli nie dzis ani nie jutro, to wtedy moglby dopiero 8 stycznia. Co do przelewu, to podam dane, jak juz Migotka bedzie u swoich nowych wlascicieli :)

Posted

[quote name='ms_arwi']Wiec tak, moze nawet zaraz wyjechac do Wawy po mala ;) Albo jutro. Jesli nie dzis ani nie jutro, to wtedy moglby dopiero 8 stycznia. Co do przelewu, to podam dane, jak juz Migotka bedzie u swoich nowych wlascicieli :)[/QUOTE]

Może jutro rano? Wtedy do Rogoźna dojedzie nie tak późno. Bardzo, bardzo podziękuj bratu:loveu:
Zaraz zadzwonię do Morisowej i podpytam. Czy do Rogoźna pojedziesz i Ty?

Posted

Serdecznie zapraszam na książkowy bazarek na Migotkę i Bruna [url]http://www.dogomania.pl/threads/176474-KsiAE-A-ki-rA-A-ne-duA-y-wybA-r-na-MigotkAE-i-Bruna-do-6-01-do-15-00?p=13775057#post13775057[/url]