Greven Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Jedzie ten pekinczyk i wyjechać nie może ;) Mysza, zapytaj Tomka od transportu koni, czy nie ma nic na tej trasie www.transportkoni.com.pl On nie raz woził dla nas psy przy okazji transportów koni, na pewno zadba, w aucie ogrzewanie, wyprowadzi na spacer na spostoju, da wody itd. Quote
mysza 1 Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Ok, zapytam, ja bym wolała, żeby nie było postojów, Migotka boi się obcych. Quote
morisowa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Migotka miała ciężkie trzy doby. Wyjechałam do rodziny, ona została pod opieką KWLa. No i stwierdziła, że mnie woli ;) Jednak z facetów najbardziej lubi Morisa :) Quote
ania z poznania Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 A my poprosimy zdjęcia :eviltong: Quote
mysza 1 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Bidulka, przywiała się do Ciebie. Kurde, naprawdę nikt z Warszawy do Poznania nie jedzie? Sama bym pojechała ale mam słaby stary samochód, boję się trochę. Quote
Osa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 My też szukamy transportu dla maleńkiej suni na trasie Warszawa -Poznań - do Mosiny Jakby co to możemy razem te transporty połączyć. Nasza sunia tez jest malutka tak dwa kilo w porywach To o naszej suni mówiła Ninka.. Nieaktualne .... Pani kupiła sobie pieska...:shake: Quote
Greven Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Taka uczęszczana trasa i nic????? Mysza, gadałaś z Tomkiem? Przecież on nie musi jej koniecznie wyprowadzać, chodziło mi tylko o to, że dba o psy, które bieże na transport - nie pozwoli, żeby któremuś pęcherz pękł ;) Ostatnio wiózł amstaffkę Dekorację ze szczecińskiego schroniska do Canaverall, czyli naszej Kaśki od Maksia/Miecia. Quote
mysza 1 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Nie gadałam, nie będę w Święta dzwonić. Jutro to zrobię. Ja wiem ale Migotki wolę nie wypuszczać na siusiu chyba, że podróż by trwała wyjątkowo długo. Quote
ania z poznania Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Osa napisał(a):My też szukamy transportu dla maleńkiej suni na trasie Warszawa -Poznań - do Mosiny Jakby co to możemy razem te transporty połączyć. Nasza sunia tez jest malutka tak dwa kilo w porywach To o naszej suni mówiła Ninka.. Nieaktualne .... Pani kupiła sobie pieska...:shake: Możesz podać link do wątku? Quote
Osa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 ania z poznania napisał(a):Możesz podać link do wątku? Info o suni u mnie na PW zdjęcia tu: http://www.kociswiat.org.pl/index.php?ac=animalDetales&animal=507 Quote
ulka 1108 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 jestem cioteczki, to kiedy Migotka moja śliczna sunieczka przyjedzie do mnie, bo cała rodzina się pyta a ja nie wiem co odpowiedzieć Quote
ulka 1108 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 myszo 1 Iwonko kochana, wiem że się starasz ale chciałabym już mieć malutką u siebie Quote
ulka 1108 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 gdyby przyjechał ktoś z Warszawy to mogę przenocować nie ma problemu Quote
mysza 1 Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Bardzo bym chciała, żeby Migotka już pojechała ale na dzisiaj nie mam nikogo kto by jechał. Migotka urocza :loveu: Morisowa, mogłabyś ją zaszczepić na wirusówki? Zaraz zrobię przelew. Quote
mysza 1 Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Uaktualniłam pierwszy post, jak widać saldo wynosi -150 zł i mam niedopłatę u Morisowej, bo wpłaciłam 300zł ale Migotka była szczepiona, odkleszczana, teraz czeka ją kolejne szczepienie. Transportu nie ma, pytałam znajomych z Poznania ale nikt nie jedzie :( Zrobię dzisiaj bazarek na Migotkę. Quote
ms_arwi Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Heh, biedna mala... Pytalam sie tak orientacyjnie brata ile kosztowaloby pojechanie po Migotke do Warszawy i zawiezienie jej do Rogozna - mowi, ze to jakies 150 zl (w obie strony)... Quote
mysza 1 Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='ms_arwi']Heh, biedna mala... Pytalam sie tak orientacyjnie brata ile kosztowaloby pojechanie po Migotke do Warszawy i zawiezienie jej do Rogozna - mowi, ze to jakies 150 zl (w obie strony)...[/QUOTE] Ale pojechałby? Bo jeśli ktoś się zgodzi, to ja zapłacę. Quote
ms_arwi Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='mysza 1']Ale pojechałby? Bo jeśli ktoś się zgodzi, to ja zapłacę.[/QUOTE] Tak :) Ma teraz od jakiegos tygodnia swoje auto, ktore calkiem malo pali, i zawodowe prawo jazdy w kieszeni, wiec chetnie pojedzie. Quote
mala_czarna Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Mysza, jak ja Ci wiszę z wpłatą to napisz, bo ja się gubię juz. Quote
mysza 1 Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='ms_arwi']Tak :) Ma teraz od jakiegos tygodnia swoje auto, ktore calkiem malo pali, i zawodowe prawo jazdy w kieszeni, wiec chetnie pojedzie.[/QUOTE] To wspaniale :multi: Kiedy będzie mógł? Jedziesz z Nim? Podaj mi proszę konto, zaraz wpłacę. Niech już Migotka jedzie do domku:loveu: Tylko uczul brata, żeby nie puszczał Migotki, ona przestraszona, żeby gdzieś nie uciekła. Ale fajne:loveu: Wielkie dzięki:loveu: [quote name='mala_czarna']Mysza, jak ja Ci wiszę z wpłatą to napisz, bo ja się gubię juz.[/QUOTE] Wszystko jest ok. Quote
ms_arwi Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='mysza 1']To wspaniale :multi: Kiedy będzie mógł? Jedziesz z Nim? Podaj mi proszę konto, zaraz wpłacę. Niech już Migotka jedzie do domku:loveu: Tylko uczul brata, żeby nie puszczał Migotki, ona przestraszona, żeby gdzieś nie uciekła. Ale fajne:loveu: Wielkie dzięki:loveu: [/QUOTE] Wiec tak, moze nawet zaraz wyjechac do Wawy po mala ;) Albo jutro. Jesli nie dzis ani nie jutro, to wtedy moglby dopiero 8 stycznia. Co do przelewu, to podam dane, jak juz Migotka bedzie u swoich nowych wlascicieli :) Quote
mysza 1 Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='ms_arwi']Wiec tak, moze nawet zaraz wyjechac do Wawy po mala ;) Albo jutro. Jesli nie dzis ani nie jutro, to wtedy moglby dopiero 8 stycznia. Co do przelewu, to podam dane, jak juz Migotka bedzie u swoich nowych wlascicieli :)[/QUOTE] Może jutro rano? Wtedy do Rogoźna dojedzie nie tak późno. Bardzo, bardzo podziękuj bratu:loveu: Zaraz zadzwonię do Morisowej i podpytam. Czy do Rogoźna pojedziesz i Ty? Quote
mysza 1 Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Serdecznie zapraszam na książkowy bazarek na Migotkę i Bruna [url]http://www.dogomania.pl/threads/176474-KsiAE-A-ki-rA-A-ne-duA-y-wybA-r-na-MigotkAE-i-Bruna-do-6-01-do-15-00?p=13775057#post13775057[/url] Quote
Recommended Posts