Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to czekamy.
A malutka nic nie wiedziała o możliwej zmianie planów i od rana się szykowała - właśnie włoski suszy po dłuższym pobycie w łazience. Jak ona teraz ślicznie wygląda! ja jej nie kąpałam na wstępie, żeby nie stresować, ale przed wyjazdem chciałam (żeby ta przyjemność miała jeszcze ze mną a nie z nową pańcią). O dziwo grzeczna była. I ma cudowne futerko.

• Replies 572
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

morisowa napisał(a):
No to czekamy.
A malutka nic nie wiedziała o możliwej zmianie planów i od rana się szykowała - właśnie włoski suszy po dłuższym pobycie w łazience. Jak ona teraz ślicznie wygląda! ja jej nie kąpałam na wstępie, żeby nie stresować, ale przed wyjazdem chciałam (żeby ta przyjemność miała jeszcze ze mną a nie z nową pańcią). O dziwo grzeczna była. I ma cudowne futerko.

Fotki z kąpieli poprosimy!!!!!

Posted

gusia0106 napisał(a):
Morisowa, jak możesz wyśli mi do siebie adres na PW albo smsem (510 833 888 ) bo jest możliwość, że jeśli Syciu będzie jechał, to ja do Ciebie przyjadę po Migotkę;)

Gusiu, wysłałam Morisowej Twój numer. Dzięki bardzo za pomoc :)

Posted

ania z poznania napisał(a):
Znajomi Ninki jadą prawdopodobnie 23-go.

Ok, zaraz do Ninki napiszę.
Szkoda, że małej się nie udało tym razem ale co się odwlecze... ;)
Pani przyjęła wiadomość ze zrozumieniem i w żadnym wypadku się nie rozmyśliła z Migotki.

Posted

Ninka mi odpisała, że Jej znajoma jedzie 23. pociągiem i na 90% może wziąć Migotkę. Ma jednak jeszcze potwierdzić czy i kiedy dokładnie to by było.
Migotka powinna jechać w transporterku dla jej bezpieczeństwa. Ma ktoś taki i może pożyczyć?

Pytanie, kto mógłby potem zawieźć Migotkę z dworca w Poznaniu do domu w Rogoźnie?

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ninka mi odpisała, że Jej znajoma jedzie 23. pociągiem i na 90% może wziąć Migotkę. Ma jednak jeszcze potwierdzić czy i kiedy dokładnie to by było.
Migotka powinna jechać w transporterku dla jej bezpieczeństwa. Ma ktoś taki i może pożyczyć?

Pytanie, kto mógłby potem zawieźć Migotkę z dworca w Poznaniu do domu w Rogoźnie?

O której Migotka będzie w Poznaniu?

Posted

[quote name='ms_arwi']Jeszcze ja jestem ;)
[quote name='ania z poznania']No dokładnie, nie pozwolimy Migotce spędzić świąt na dworcu :razz:
Dziękuję Wam bardzo.

[quote name='ania z poznania']Dziewczyny, rzucicie okiem na tego szczeniaczka?:
http://www.dogomania.pl/threads/176040-Lady-2-miesiAE-czna-mix-cocker-spaniela-SZUKA-DOMU?p=13731926#post13731926
Zaraz rzucimy ;)

[quote name='APSA']Potwierdzam, ze futro pannicy aż lśni :) Z głaskaniem mi było ciężej, bo ja jestem groźna obca. Ale się udało :)

Transporter pewnie wystarczy duży koci? Ma ktoś kocich znajomych, którzy mogliby pożyczyć?
Kurczę, ciężko...

Posted

Ninka wspomniała, że może dzisiaj wieczorem lub jutro znajomi będą jechać i może wezmą malutką. Nie mam jednak żadnego potwierdzenia tego.

W dalszym ciągu szukamy transportu.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ninka wspomniała, że może dzisiaj wieczorem lub jutro znajomi będą jechać i może wezmą malutką. Nie mam jednak żadnego potwierdzenia tego.

W dalszym ciągu szukamy transportu.

Ninka dzwonila, mialam wiesc Migotke i jakiegos szczeniaka ale doszlysmy do wniosku, ze to za bardzo ryzykowne bo Mala nie ma szczepien a ja mialam Bibi TYMCZASA Z PARVO (uratowana ma sie doskonale)...szkoda ale lepiej nie ryzykowac...

Posted

ulka 1108 napisał(a):
bardzo dziękuję myszo 1 za linka do wątku migotki i przepraszam, że nic nie zadeklarowałam ale zginął mi wątek i nie mogłam go znaleźć

Witamy przyszłą Pańcię Migotki. Bardzo nam miło.:loveu: