Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='coronaaj']Chyba bede jechac na swieta do Poznania 23 grudnia ale z moimi 3 kurduplami....

[B]Lenka 356[/B] dzieki ale sama pojechalam wczoraj z Madallena po Bibi do Pruszkowa ...niestety krew uzdrowienca (Bibi) nie nadaje sie do transfuzj dla malego szczeniaka chorego na Parvo (sliczny)...szczeniak w mutliwecie czeka na krew uzdrowienca...moze kogos macie???

[B]505 960 270 Ala lub Madallena 501 226 939[/B][/QUOTE]
Idusiek też szuka dla 3 szczeniaków, które są na Gagarina... o ile jeszcze zyją... Może dla nich by się ta Wasza krew nadała. Tzn Wasz dawca?

[quote name='coronaaj']Co to za pani co lata z psami samolotami? Chetnie wymienie doswiadczenia.... gdzie ona lata? Ja latam z Phoenix do W-wy...dla psa troche stresu i jet leg (zmiana czasu) nie daje zadnych srodkow uspokajajacych...psy z mna w kabinie.
Pani lata do córki do Szwajcarii co kilka miesięcy, nie znam szczegółow.
[/QUOTE]

[quote name='Ninka']to w takim razie skad dokad szukacie transportu w tytule?[/QUOTE]
Nie zawsze ma się czas na zmianę tytułów co chwila.

• Replies 572
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysza 1 napisał(a):
Idusiek też szuka dla 3 szczeniaków, które są na Gagarina... o ile jeszcze zyją... Może dla nich by się ta Wasza krew nadała. Tzn Wasz dawca?

Nie zawsze ma się czas na zmianę tytułów co chwila.

To wlasnie te szczeniaczki Idusieka ale krew Bibi i innego ozdrowienca nie nadawala sie byl konflikt...ten szczeniaczek w najgorszym stanie coraz lepiej (dostalam smsa wczoraj ) ale krew by sie przydala...dalej szukamy...te dwa pozostale w niezlym stanie, jeden test na Parwo negatywny ale to szczeniak z innego miotu...jak macie nastepnego dawce to prosimy o krew...

Posted

coronaaj napisał(a):
To wlasnie te szczeniaczki Idusieka ale krew Bibi i innego ozdrowienca nie nadawala sie byl konflikt...ten szczeniaczek w najgorszym stanie coraz lepiej (dostalam smsa wczoraj ) ale krew by sie przydala...dalej szukamy...te dwa pozostale w niezlym stanie, jeden test na Parwo negatywny ale to szczeniak z innego miotu...jak macie nastepnego dawce to prosimy o krew...

Nie mam ale cieszę się, że z nimi lepiej.

Posted

Dziś seria fotek ze szczylami (ostatnio bardzo się polubiły i szaleją godzinami )

szał ciał :eviltong:

Pirania w ataku:

Migotka ma patyczka, ale Cleo już kombinuje :cool3:

i swoje osiągnęła

Posted

Dziewczynki,a jaką trasą jedziecie?Potrzeba nam przywieźć malutkiego, niewidomego staruszka z Obornik Śląskich(może do Poznania by go pewnie ktoś stamtąd podrzucił) do Sochaczewa,to jest 60km przed Warszawą jadąc od Poznania.Trasa prosta,bez zbędnych skrętów.Dołożyłybyśmy sie do kosztów...pliss.maluszek może zamarznąć,bo jest na wybiegu ze 180 psami i nie ma własnej budy,bo go przeganiają:-(.Może dałoby radę go jakoś wcisnąć?
Tu jego wątek i fotki
http://www.dogomania.pl/threads/173689-Niewidomy-stary-maleA-ki-Edi-tak-bardzo-chce-byc-kochany

Posted

Renata5 napisał(a):
Dziewczynki,a jaką trasą jedziecie?Potrzeba nam przywieźć malutkiego, niewidomego staruszka z Obornik Śląskich(może do Poznania by go pewnie ktoś stamtąd podrzucił) do Sochaczewa,to jest 60km przed Warszawą jadąc od Poznania.Trasa prosta,bez zbędnych skrętów.Dołożyłybyśmy sie do kosztów...pliss.maluszek może zamarznąć,bo jest na wybiegu ze 180 psami i nie ma własnej budy,bo go przeganiają:-(.Może dałoby radę go jakoś wcisnąć?
Tu jego wątek i fotki
http://www.dogomania.pl/threads/173689-Niewidomy-stary-maleA-ki-Edi-tak-bardzo-chce-byc-kochany

Zapytam mojego kierowcę, który będzie jechał z Migotką. Jakby co, wracał będzie w niedzielę pewnie jakoś późnym popołudniem albo wieczorem z Poznania do Wawy.

Posted

gusia0106 napisał(a):
Zapytam mojego kierowcę, który będzie jechał z Migotką. Jakby co, wracał będzie w niedzielę pewnie jakoś późnym popołudniem albo wieczorem z Poznania do Wawy.

Jejku,dziekuję:loveu:
Dajcie znać proszę,to będziemy wiedziały,czy kombinowac osobny transport.I w razie jakby sie udało,to poprosze o kwote jaką mamy sie dorzucic:-)

Posted

Renata5 napisał(a):
Jejku,dziekuję:loveu:
Dajcie znać proszę,to będziemy wiedziały,czy kombinowac osobny transport.I w razie jakby sie udało,to poprosze o kwote jaką mamy sie dorzucic:-)

Przykro mi, niestety się nie uda, bo mój kierowca nie wraca w niedzielę do Wawy, tylko jedzie od razu w delegację niestety. Ninka coś pisała, że jej znajomi będę jechali do Poznania, więc będą też pewnie wracać;) Może wyślij do niej PW.

A ja już wiem, że Migotka wyjeżdża z Warszawy w piątek koło 19. Napisz mi morisowa gdzie dokładnie mam się po nią stawić. Ms_arwi wysyłam Ci na PW numer do Sycia - on będzie wiózł Migotkę. Poproszę też o numer do Ciebie żebym mogła mu podać. Łatwiej się Wam będzie umówić bez pośredników ;)

Posted

Dziewczyny, nie macie jakiegoś tymczasu dla mojego bezdomniaka- jest chory, poszczekuje w lecznicy i nie mam co z nim począc. Do hotelu wrócić nie może, bo nie je od 3 dni, tylko kroplówki, nie nadaje się do kojca :( http://www.dogomania.pl/threads/175025-MA-odziutki-Bruno-bA-AE-kaA-siAE-po-polach-jadA-A-miecie-prosi-o-pieniAE-dze-na-leczenie/page5

Gusiu, nie chciałabym Cię obciążać odbieraniem Migotki, może to zrobić mój mąż. Ja mam imprezę Wigilijną w pracy.
To Migotka dojedzie do Poznania w nocy? Ale numer.:evil_lol:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Gusiu, nie chciałabym Cię obciążać odbieraniem Migotki, może to zrobić mój mąż. Ja mam imprezę Wigilijną w pracy.
To Migotka dojedzie do Poznania w nocy? Ale numer.:evil_lol:

Jakbyście nie mieli czasy to tylko powiedz. Chętnie pomogę.
Odpisałam Ci już w kwestii pomysłu na wątku Bruna

Posted

gusia0106 napisał(a):
Jakbyście nie mieli czasy to tylko powiedz. Chętnie pomogę.
Odpisałam Ci już w kwestii pomysłu na wątku Bruna

Dzięki, zadzwonię do Ciebie w kwestii godziny i miejsca przekazania Migotki.

Posted

gusia0106 napisał(a):

A ja już wiem, że Migotka wyjeżdża z Warszawy w piątek koło 19. Napisz mi morisowa gdzie dokładnie mam się po nią stawić. Ms_arwi wysyłam Ci na PW numer do Sycia - on będzie wiózł Migotkę. Poproszę też o numer do Ciebie żebym mogła mu podać. Łatwiej się Wam będzie umówić bez pośredników ;)

moj numer 504 830 231 - zdaje sie juz podawalam :) skoro wyjezdza o 19, to faktycznie dosc pozno dojedzie, pewnie 22-23? To znaczy, ze ja juz w ogole w nocy bede w tym Rogoznie z nia ;) ale mam nadzieje, ze to nie problem. Co do miejsca, to niech najlepiej Sycio okresli, bo mnie pewnie bedzie latwiej trafic w wybrane przez niego miejsce, niz jemu do mnie :)

Posted

coronaaj napisał(a):

ASIOR sweterek dla twojego kurdupla poszedl w paczce do Wandy...zadzwon jak dostanie paczke...

:multi::multi::multi: super, dzięki!!!! MYŚLAŁAM, że zapomniałaś !!! :)

Posted

Opony zimowe zakupione, wymiana umowiona, wszystko przygotowane ;) Teraz czekam tylko na info odnosnie do miejsca, gdzie mam sunke przejac - zawsze mozna tez wpasc do mnie z sunka i przy okazji napic sie herbatki.

Posted

ms_arwi napisał(a):
Opony zimowe zakupione, wymiana umowiona, wszystko przygotowane ;) Teraz czekam tylko na info odnosnie do miejsca, gdzie mam sunke przejac - zawsze mozna tez wpasc do mnie z sunka i przy okazji napic sie herbatki.

Syciu do Poznania do Ukochanej jedzie więc myślę, że z herbatki nici;)
Ale dzwonił w ogóle?

Posted

Sunia wczoraj miała zdjęte szwy, przycięte pazurki, przegląd ogólny i została zaszczepiona od wścieklizny.
Kilka dni temu dostała Duowin od kleszczy.
Książeczka Migotki/Piranii wzbogaciła się o kilka autografów dr Czajki ;)

Posted

Dziewczyny, jest problem.

Właśnie odezwał się do mnie Syciu. Jeśli śnieg nie przestanie padać on jutro nie będzie jechał do Poznania.......
Wtedy Narzeczona przyjedzie do niego pociągiem.

Jeśli wyszłaby taka opcja, może zgodzi się zabrać Migotkę w niedzielę pociągiem.

Dopiero jutro koło 13 będę znała szczegóły. Wszystko zależy od pogody.

Posted

gusia0106 napisał(a):
Dziewczyny, jest problem.

Właśnie odezwał się do mnie Syciu. Jeśli śnieg nie przestanie padać on jutro nie będzie jechał do Poznania.......
Wtedy Narzeczona przyjedzie do niego pociągiem.

Jeśli wyszłaby taka opcja, może zgodzi się zabrać Migotkę w niedzielę pociągiem.

Dopiero jutro koło 13 będę znała szczegóły. Wszystko zależy od pogody.

To ja czekam na info.