Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 840
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czas na rozliczonko Górki:

Stan konta na 24 listopada wynosił -4 zł
Wpłaty:

274 zł erka
30 zł Malibo57
5 zł ewatr
Razem: 305 zł

Koszty:
300 zł hotelowanie

305 zł - 300 zł = 13 zł
Stan konta na 24 grudnia wynosi +5 zł.

Posted

I ja też podaję kolejne rozliczenie, poprzednie było na str.22 post 213, stan skarpety Górki wynosił wtedy 968 zł.

Wpłynęły kolejne wpłaty:
1 zł - Anado
1 zł - Anado
10 zł - Ocelot
12 zł - CajusJB
20 zł - LUCYSXY
10 zł - Magenka1

Razem 54 zł + 968 zł = 1022 zł

Dzisiaj przelałam na konto Murki 270 zł / Malibo57 wpłaca bezpośrednio do Murki 30 zł/.

Czyli stan na 27.12.09 wynosi 752 zł.

Bardzo dziękujemy wszystkim pamiętającym o Górce i życzymy wszelkiej pomyślności w Nowym Roku:Rose::Rose:.

A Górce życzę ,żeby w Nowym Roku znalazła szybciutko domek.:loveu:

Posted

Faktycznie, już poprawiłam. Jak pierwszy raz liczyłam wyszło mi 5 zł, ale potem policzyłam jeszcze raz i coś poknociłam... Fajnie, że ktoś czyta te moje wypociny :D

Posted

Coś mi zjadło posta, którego napisałam parę dni temu... w każdym razie przyszedł pierwszy mail w sprawie Górki. Jednak raczej nic się nie zapowiada, bo pani nie była świadoma jaki to pies, mieszka w bloku... Wyjaśniłam, że Górka nie jest psem dla każdego i póki co Pani się nie odzywa...

Posted

[FONT=Times New Roman]Kiedy Stary Rok ucieka, [/FONT]
[FONT=Times New Roman]w Nowym Roku szczęście czeka. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Czeka domek, czeka spokój, [/FONT]
[FONT=Times New Roman]zatem witaj, GÓRECZKO, w Nowym Roku! :multi: :multi: :multi:[/FONT]

Posted

Murka, jak wygląda sprawa ogłószeń Górki? Czy ona ma Allegro i jakieś inne ogłoszenia aktualne?

Czy jakies nowe info do ogłoszeń,odnośnie zachowania Górki można uzupełnić?

Posted

Allegro chyba ktoś jej robi?
Ode mnie ma adopcje.org
Czy ma inne ogłoszenia nie wiem, już mi się myli kto co robi dla jakiego psiaka :oops:

Jeśli chodzi o zachowanie Górki, to w sumie nic nowego, poza tym, że ładnie zachowuje czystość. Przy czlowieku czuje się coraz swobodniej (np. juz nie trzeba jej namawiać na smakyk w ręce, podbiega chętnie, pewnie i radośnie sama), chyba zaczyna rozumieć, że nikt jej krzywdy nie chce zrobić, ale wciąż jest na dystans. Jednakże boi się coraz mniej, często tak jakby się zapominała, podbiega z machającym ogonem :-o i nagle odskakuje jak oparzona. Zdecydowanie najlepiej czuje się w towarzystwie innego psa/psów. Wtedy człowiek jest mniej straszny i bawić się chce i brykać ;)
Nie wiem czy pisałam, że Górka szczeka :razz:

Posted

że szczeka nie pisałaś :-)

allegra chyba robiła Eliza
ja miałam ale się skończyło.
jak z innymi nie wiem, na pewno na gumtree trzeba odświeżyć, bo szybko spada. zrobię to jutro.