Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 840
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wreszcie widać jakieś światełko w tunelu :cool3:
Znaleźliśmy odpowiednich towarzyszy dla Górki: przyjazne, mniejsze od niej, wesołe psiaki, które z nią sąsiaduję w boksach. Górka wypuszczana jest z nimi drugi dzień i jest ogromna różnica. Suńka nie ciągnie już jak tur do boksu (to pierwszy pies, który mnie wywalił i pociągnał na smyczy po ziemi... TZ stwierdził, że tylko on będzie z Górką wychodził i... przedwczoraj też wrócił cały w błocie :lol:), chodzi spokojnie, węszy tam gdzie psy, ożywia się w ich towarzystwie i coraz fajniej reaguje na zbiorowe głaskanie :p Dzisiaj nawet zamachała ze dwa razy ogonem na ich widok i zrobiła ruch jakby chciała z nimi pobrykać.

A wczoraj pierwszy raz usłyszałam jak Górka szczeka! :cool3:

Posted

Murka napisał(a):
Wreszcie widać jakieś światełko w tunelu :cool3:
Znaleźliśmy odpowiednich towarzyszy dla Górki: przyjazne, mniejsze od niej, wesołe psiaki, które z nią sąsiaduję w boksach. Górka wypuszczana jest z nimi drugi dzień i jest ogromna różnica. Suńka nie ciągnie już jak tur do boksu (to pierwszy pies, który mnie wywalił i pociągnał na smyczy po ziemi... TZ stwierdził, że tylko on będzie z Górką wychodził i... przedwczoraj też wrócił cały w błocie :lol:), chodzi spokojnie, węszy tam gdzie psy, ożywia się w ich towarzystwie i coraz fajniej reaguje na zbiorowe głaskanie :p Dzisiaj nawet zamachała ze dwa razy ogonem na ich widok i zrobiła ruch jakby chciała z nimi pobrykać.

A wczoraj pierwszy raz usłyszałam jak Górka szczeka! :cool3:

zaraz zima!! zaprzęgowa Górka czeka :diabloti::p:lol::loveu:
świetnie,że są postępy!!:multi:

Posted

Basia1968 napisał(a):
ona pewnie spokojnie może iść do domu /najlepiej z ogrodem/ w którym mieszka juz jakiś psiak. Będzie rewelacyjnym towarzyszem zabaw.

Wg mnie inny pies lub psy są w tym momencie koniecznością.

Posted

Przedstawiam kolejne wpłaty na Górkę. Poprzednie rozliczenie bylo na str.13 post 125 / 883 zł/

2 zł - MonkikaS
5 zł - Katarzyna Gawron
5 zł - Koosiek
10 zł- yennefer670
10 zł - MAKABI
20 zł - Jusstyna85
2 zł - Mike i Morgan

Razem jest już 937 zł

Wszystkim ofiarodawcom serdecznie dziękujemy! :):):)