Ulka18 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Gorka /Tula/ byla 2 tygodnie w poludniowej Francji na wakacjach. Gorka uwielbia piaszczyste plaże. Panciowie kapali sie w Morzu Srodziemnym, ale psiaki nie bardzo chcialy wchodzic do wody. [TABLE="class: headers-table"] [TR] [TD="class: header-title"]Data [/TD] [TD="class: date"]Nd 10:29 [/TD] [/TR] [/TABLE] Hallo AgaWir waren zwei Wochen in Südfrankreich mit den Hunden. Wir hatten es echt schön. Tula findet die Sandstrände immer toll. Wir haben sogar noch im Mittelmeer gebadet aber die Hunde mögen nicht ins Wasser kommen... Wie geht es dir? Ganz liebe Grüsse von Marion, Tim, Mila und Gorka Uploaded with ImageShack.us Quote
obraczus87 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Wspaniałe zdjęcia, wieści :) ale Górka ma szczęście :) Quote
eloise Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 jestem w szoku, nadal, za każdym razem jak widzę Górkę tak szczęśliwą i wesołą! jak to dobrze, że dostałą Góreczka szansę i ją wykorzystała! Quote
Murka Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Ja tym bardziej... bo znałam Górkę i wiedziałam co to był za osobnik :) Quote
Ulka18 Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 A ja jej zazdroszcze takich wakacji, 2 tygodnie w Szwecji, 2 tygodnie we Francji. No nie wiem, czy którys z naszych psów ma takie klawe życie i tyle wyjazdów. Quote
savahna Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Ulka18 napisał(a):A ja jej zazdroszcze takich wakacji, 2 tygodnie w Szwecji, 2 tygodnie we Francji. No nie wiem, czy którys z naszych psów ma takie klawe życie i tyle wyjazdów. No cóż....to może pomyślimy, żeby Cię wyadoptować, bo Górce to raczej ganz egal, ważne,ze z własnym stadem.;);) Quote
Ulka18 Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Moj komentarz byl raczej pisany z ludzkiej strony, sens to raczej moja zazdrosc o wyjazdy ;-) Gorka rownie szczesliwa jest w domu. Fakt jest jednak oczywisty, ze Gorcia jest dobrze zsocjalizowana i to inny pies, niz ten wystraszony, ktorego pamietamy. Quote
savahna Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 [quote name='Ulka18']Moj komentarz byl raczej pisany z ludzkiej strony, sens to raczej moja zazdrosc o wyjazdy ;-) Gorka rownie szczesliwa jest w domu. Fakt jest jednak oczywisty, ze Gorcia jest dobrze zsocjalizowana i to inny pies, niz ten wystraszony, ktorego pamietamy. Jasne,że tak..;).nie znałam jej osobiście chociaż to krajanka, ale dużo słyszałam....:p Fakt...to już normalny psiak. Quote
Ulka18 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Najlepsze zyczenia od Panciow Gorkowych na 2013. Od: "Marion Löbel" Data: Pn Grudnia 24 2012, 4:29 pm Do: [email protected] Hallo Aga, ich wünsche dir und deiner Familie ein schönes Weihnachtsfest und einen guten Start ins Jahr 2013. Danke für deine tolle Arbeit mit den Hunden. Liebe Weihnachtsgrüße von Marion und Tim mit den Hunden Mila, Tula (Gorka)und dem Kater Quote
erka Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Ulka18, dziękujemy za przekazanie życzeń i również życzymy Tobie i Państwu Góreczki wszystkiego najlepszego w Nowym Roku:tree1:. Quote
Poker Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Sliczne sunie i cudne wiadomosci Życzy Kredka , Dolarek ,Kulka, pańcio i 2 Pokerki. Quote
Ulka18 Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Goreczka juz po wspanialym urlopie w gorach i nad Morzem Srodziemnym :D Von: "Marion" Gesendet: Donnerstag, 18. Juli 2013 21:04 Betreff: Grüezi, mir sin wieder d´hei Wir hatten einen wunderbaren Urlaub, sind auf Berge gestiegen und haben im Mittelmeer gebadet. Mila hat alles sehr gut mitgemacht, Tula hatte, bis auf die Autofahrt, riesig Spaß. Alle sind wir gut wieder zu Hause angekommen. Auch dem Kater geht es gut - er motzt und meckert mit uns. LG Marion Quote
Poker Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Ale jej dobrze, że nawet papuśna się ciut zrobiła. Quote
Recommended Posts