polubek Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 ogłoszenia dla Górki: www.adin.pl www.autogielda.pl www.eoferty.com.pl www.grosik24.pl www.isu.pl www.kupsprzedaj.pl www.ogloszenia.adverts.pl www.szerlok.pl www.owi.pl www.szybko-sprzedam.pl www.tlenek.pl Quote
polubek Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 ciśnienie mi podnosi dogo od soboty :comp26::comp26::comp26: Quote
Od-Nowa Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 mi się udaje czasami zalogować i napisać jeden wpis albo wcale... czy jakieś telefony były w ostatnim czasie?? Quote
erka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Polubek, bardzo dziękujemy za ogłoszenia:loveu:. To dogo chyba nas wszystkich wykończy.:mad: Dwa dni nie mogłam wogóle dostać i stąd opóźnione rozliczenie. Poprzednie było 13.01 na str.27 post 263. Stan wtedy wynosił 926 zł. Wpłaty: 27 zł - Rudzia-Bianca i kuzynka 5 zł - CAELESTIS 6 zł - GoskaGoska / XII, I,II/ 6 zł - MELKA 150 zł - Edyta Rysiewicz 10 zł - LUCYSXY 10 zł - MAGENKA 1 Razem: 214 zł + 926 zł = 1140 zł 27.01.10 przelałam na konto Murki 270 zł / 30 zł deklaracja stała Malibo57/ Stan na 31.01.10 wynosi : 870 zł Bardzo dziekujemy wszystkim za wpłaty na Góreczkę!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
polubek Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 te które ja dodaję mam zapisane terminy stron kiedy się kończą więc będą systematycznie przedłużane. w tygodniu porobię jeszcze na innych stronach, jest tego od ....... wszystko po kolei Quote
divia_gg Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Zapraszam na bazarki na kieleckie psotworki. http://www.dogomania.pl/threads/179200-Psowe-rzeczy-na-kieleckie-psiaki-Do-22-02-2010-Zapraszam-OTWARTE http://www.dogomania.pl/threads/179198-PiAE-kne-RA-A-NOA-CI-na-kielecki*****-Do-22-02-2010-ZAPRASZAM-OTWARTE Quote
Murka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Górka uczy się powoli co to jest piłeczka i do czego służy :) Jej niezawodnym nauczycielem jest Marcel. Dzisiejsze zabawy, a właściwie ich zalążki w przypadku Górki, zostały brutlanie przerwane przez spadający śnieg z dachu... Górka podkuliła ogon pod siebie i prysnęła do boksu... :shake: Quote
Basia1968 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 moja maleńka, ale sukcesem jest to, że sunieczka już jest chętna do zabawy - co ono biedactwo musiała przeżywać. Ale będzie dobrze, jest młodziutka, da radę. Zresztą z takimi wychowawcami jak Murkowie, to po prostu nie ma innej opcji!!! Quote
erka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Murko, a nie było żadnego telefonu w sprawie Górki? Quote
Murka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Niestety cisza :( Ale przyszły wpłaty, o czym zapomniałam napisać: 270 zł erka 30 zł Malibo57 :) Quote
Od-Nowa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 na wątku też cisza. Mam nadzieję,że były wreszcie jakieś telefony?? sunieczka się zasiedziała Quote
Basia1968 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 oj asiedziała się dziewczynka zasiedziała, ale kurcze fatalna pogoda, ludzie bardzo przytłoczeni to i za psiakami mało kto sie rozgląda. Niech tylko wiosna zawita, a domki będa pukać po Góreczkę Quote
andzia69 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 jakos tak ogólnie cicho się w telefonach i e-mailach zrobiło:( Quote
Murka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Nikt się nie odzywa :( Ogólnie mało jest zainteresowanie adopcjami psiaków. Jedna osoba kiedyś napisała w sprawie Górki poprzez ewelinkę_m i erkę, ale oferowała tylko budę (wszystkie psy u niej miały takie warunki, a miała charty...) - nie odezwała się więcej. Górka przynajmniej przynosi szczęście psiakom hotelikowym, bo wszystkie co z nią spacerowały mają już domki, czeka ją kolejna zmiana towarzystwa, bo Marcelek też jedzie jutro do domku. On już raz został zwrócony, ale mam nadzieję, że tym razem adopcja będzie szczęśliwsza. Wierzę w magiczne działanie Górki :p Quote
Basia1968 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 oooo jaaaaaaa - kurcze to faktycznie - MAGICZNA KIELECKA GÓRECZKA Quote
erka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Oby Góreczka i dla siebie jakiś fajny domek wyczarowała:). Szkoda,że nikt nie chce wziąć psiaka w pakiecie z Górką. Quote
anado Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Skoro wyadoptowala juz wszystkich przyjaciol to kolej na nia:) Quote
anado Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Skoro wyadoptowala juz wszystkich przyjaciol to kolej na nia:) Quote
Murka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Górka hasa teraz z Nero, kochanym psiakiem, który wrócił do nas po 8miesiącach adopcji... zwrócono jak jak zabawkę, która się znudziła i dla której nie było już czasu... Na początku bała się narowistego chłopaczka (do tego stopnia, że niemal podbiegała do mnie, jakbym to ja miała ją przed nim obronić :) ), ale po paru dniach poznała się na jego przyjaznym usposobieniu i bryka z nim aż miło zaczepiając do zabawy. Aż poszczekuje z radości ;) Nero robi dobrą robotę, bo podobnie jak Marcel jest bardzo kontaktowy i przyjazny wobec ludzi. Im bardziej mnie zaczepia do zabawy, im więcej go głaszczę, tym ona śmielej do mnie podchodzi, podskakuje, poszczekuje. Jej naprawdę w nowym domu potrzebny jest wesoły przyjazny pies, bo kiedy zostaje sama na wybiegu to momentalnie mina jej rzednie, w oczach strach i myk, myk do boksu. Zupełnie inny pies. Za tydzień kończy się Górce szczepienie p.wściekliźnie, więc doszczepimy przy okazji wizyty weta. Quote
erka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Poproszę dziewczyny o jakąs akcje ogłoszeniowa dla Góreczki, z uwzglądnieniem Twoich uwag Murko:) Może teraz bliżej wiosny troche sie ruszą adopcje, bo straszny zastój teraz. Quote
Murka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Też mam nadzieję, że wiosną ruszą adopcje. Coś powoli się dzieje: półtora tygodnia temu pojechał Marcelek, a niedługo jak wszystko dobrze pójdzie nasz hotelowy weteran Pepe i jeszcze jedna sunia - oboje czekają na wizytę :) Także chyba razem ze śniegiem topnieją ludziom serducha :) Tymczasem czas na rozliczenie Górki... Stan konta na 23 styczeń wynosił +13 zł. Wpłaty: 270 zł erka 30 zł Malibo57 Razem: 313 zł Koszty: 300 zł hotelowanie 313 zł - 300 zł = 13 zł Stan konta na 22 luty wynosi +13 zł. Prawdopodobnie w piątek Górkę zaszczepimy na wściekliznę, bo ważność poprzedniego szczepienia kończy się (dokładnie 26-ego) - będzie trzy psiaki do szczepienia i może coś jeszcze, więc koszty jego dojazdu się rozłożą (liczy sobie 25 zł za pokonanie 20 km w obie strony...). Quote
Murka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Górcia została dziś doszczepiona na wściekliznę :) Koszty podam jutro lub pojutrze, bo muszę dostać fakturę od weta. Quote
erka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Murko, ja wpłacę, jak już podasz mi koszt szczepienia, to przeleję razem, dobrze? Quote
Recommended Posts