Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 840
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Polubek, bardzo dziękujemy za ogłoszenia:loveu:.
To dogo chyba nas wszystkich wykończy.:mad:

Dwa dni nie mogłam wogóle dostać i stąd opóźnione rozliczenie. Poprzednie było 13.01 na str.27 post 263. Stan wtedy wynosił 926 zł.

Wpłaty:
27 zł - Rudzia-Bianca i kuzynka
5 zł - CAELESTIS
6 zł - GoskaGoska / XII, I,II/
6 zł - MELKA
150 zł - Edyta Rysiewicz
10 zł - LUCYSXY
10 zł - MAGENKA 1

Razem: 214 zł + 926 zł = 1140 zł

27.01.10 przelałam na konto Murki 270 zł / 30 zł deklaracja stała Malibo57/

Stan na 31.01.10 wynosi : 870 zł

Bardzo dziekujemy wszystkim za wpłaty na Góreczkę!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

te które ja dodaję mam zapisane terminy stron kiedy się kończą więc będą systematycznie przedłużane.
w tygodniu porobię jeszcze na innych stronach, jest tego od ....... wszystko po kolei

Posted

Górka uczy się powoli co to jest piłeczka i do czego służy :)
Jej niezawodnym nauczycielem jest Marcel.
Dzisiejsze zabawy, a właściwie ich zalążki w przypadku Górki, zostały brutlanie przerwane przez spadający śnieg z dachu... Górka podkuliła ogon pod siebie i prysnęła do boksu... :shake:

Posted

moja maleńka, ale sukcesem jest to, że sunieczka już jest chętna do zabawy - co ono biedactwo musiała przeżywać. Ale będzie dobrze, jest młodziutka, da radę. Zresztą z takimi wychowawcami jak Murkowie, to po prostu nie ma innej opcji!!!

Posted

oj asiedziała się dziewczynka zasiedziała, ale kurcze fatalna pogoda, ludzie bardzo przytłoczeni to i za psiakami mało kto sie rozgląda. Niech tylko wiosna zawita, a domki będa pukać po Góreczkę

Posted

Nikt się nie odzywa :( Ogólnie mało jest zainteresowanie adopcjami psiaków.
Jedna osoba kiedyś napisała w sprawie Górki poprzez ewelinkę_m i erkę, ale oferowała tylko budę (wszystkie psy u niej miały takie warunki, a miała charty...) - nie odezwała się więcej.

Górka przynajmniej przynosi szczęście psiakom hotelikowym, bo wszystkie co z nią spacerowały mają już domki, czeka ją kolejna zmiana towarzystwa, bo Marcelek też jedzie jutro do domku. On już raz został zwrócony, ale mam nadzieję, że tym razem adopcja będzie szczęśliwsza. Wierzę w magiczne działanie Górki :p

Posted

Górka hasa teraz z Nero, kochanym psiakiem, który wrócił do nas po 8miesiącach adopcji... zwrócono jak jak zabawkę, która się znudziła i dla której nie było już czasu...
Na początku bała się narowistego chłopaczka (do tego stopnia, że niemal podbiegała do mnie, jakbym to ja miała ją przed nim obronić :) ), ale po paru dniach poznała się na jego przyjaznym usposobieniu i bryka z nim aż miło zaczepiając do zabawy. Aż poszczekuje z radości ;)
Nero robi dobrą robotę, bo podobnie jak Marcel jest bardzo kontaktowy i przyjazny wobec ludzi. Im bardziej mnie zaczepia do zabawy, im więcej go głaszczę, tym ona śmielej do mnie podchodzi, podskakuje, poszczekuje.
Jej naprawdę w nowym domu potrzebny jest wesoły przyjazny pies, bo kiedy zostaje sama na wybiegu to momentalnie mina jej rzednie, w oczach strach i myk, myk do boksu. Zupełnie inny pies.

Za tydzień kończy się Górce szczepienie p.wściekliźnie, więc doszczepimy przy okazji wizyty weta.

Posted

Poproszę dziewczyny o jakąs akcje ogłoszeniowa dla Góreczki, z uwzglądnieniem Twoich uwag Murko:)

Może teraz bliżej wiosny troche sie ruszą adopcje, bo straszny zastój teraz.

Posted

Też mam nadzieję, że wiosną ruszą adopcje. Coś powoli się dzieje: półtora tygodnia temu pojechał Marcelek, a niedługo jak wszystko dobrze pójdzie nasz hotelowy weteran Pepe i jeszcze jedna sunia - oboje czekają na wizytę :)
Także chyba razem ze śniegiem topnieją ludziom serducha :)

Tymczasem czas na rozliczenie Górki...

Stan konta na 23 styczeń wynosił +13 zł.
Wpłaty:

270 zł erka
30 zł Malibo57
Razem: 313 zł

Koszty:
300 zł hotelowanie

313 zł - 300 zł = 13 zł
Stan konta na 22 luty wynosi +13 zł.

Prawdopodobnie w piątek Górkę zaszczepimy na wściekliznę, bo ważność poprzedniego szczepienia kończy się (dokładnie 26-ego) - będzie trzy psiaki do szczepienia i może coś jeszcze, więc koszty jego dojazdu się rozłożą (liczy sobie 25 zł za pokonanie 20 km w obie strony...).