erka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Nie pisałam o tym licząc , że Górka sie odnajdzie. Zresztą cały czas na to liczę i nie dopuszczam i innej myśli. Jednak póki co bardzo proszę wstrzymajcie się z wpłatami na Górkę. Quote
yennefer070 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Mam nadzieję, że Górka się szybko znajdzie, biedna sunia.... Quote
Basia1968 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 matko moja:-(:-(:-( mama ochote kupić transportem wódy dac łysolom, podać namiar na gnoja od petard i wpier...........ć mu tak, żeby na doope nie siadł i więcej do swoich pieprzonych łap nie wziął petard. Co za poj....b!! Quote
Monika z Katowic Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Co za koszmarnego pecha ma ta sunia! GÓRECZKA wracaj!!!!!!!!!!! :(:(:( Quote
Livka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Oj biedna suńka - po takim wystrzale jak się wystraszonego psiaka nie przytrzyma to ten gna byle przed siebie a może gdzieś skulona siedzi :( Quote
Szerman Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Górka wróciła, jest już zamknięta w kojcu. Quote
erka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 JAK SIĘ CIESZĘ !!!:multi::multi::multi: Cały czas wierzyłam,że tak sie stanie, mądra sunieczka!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Szerman Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Znajoma która mieszka parę domów dalej zadzwoniła że biało brązowy pies biega nad rzeką. Wybiegliśmy z Kasią i wzięli Pućkę na smycz. Górka podeszła do Pućki, zaczęła się z nią bawić i sama, przodem ruszyła po naszych śladach w stronę naszego podwórza. Sama przeszła przez bramę i jak po sznurku poleciała do kojca, który cały czas stał otwarty. Oczywiście cały czas szliśmy za nią z Pućką na smyczy. Chyba przywabił ją zapach jedzenia, bo wystawiona w bramie miska z kaszą była wylizana do dna (pies sąsiadki jest odkarmiony i wybiera najelpsze kąski ;), stąd wiadomo kiedy to on dobierał się do michy). Quote
anado Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 To wspaniale,mam nadzieje,ze to jej pierwsza i ostatnia wycieczka w nieznane... Quote
Basia1968 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 jejku jak cudnie - Mureczko i Szermanie - ale macie ostatnio przeboje, ale głowa do góry - bo tak jak ktos powiedział - najpierw musi być źle żeby w końcu mogło być dobrze - bardzo Wam dziekuję - wiem ile zdrówka i nerwów Was to kosztowało. Góreczko jesteś mądrą psinką, a Pućka to powinna z tobą iśc razem do adopcji - bo ma bardzo dobry wpływ na Ciebie :evil_lol::evil_lol: razem stworzyłybyście super duet. Kochane psinki:loveu::loveu: Quote
eloise Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 współczuje Wam nerwów. trzymajcie się! Górka, mądra sunia z Ciebie! Quote
GoskaGoska Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 ufff jak dobrze, ze sunia znaleziona Quote
ewelinka_m Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 baaardzo się cieszę!! Górko nie rób więcej takich numerów! Quote
Basia1968 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 ona nie chciała na pewno narobic kłopotów, to niestety ten gówniarz z petardami - och jakby wpadł w moje ręce!!! Takie psiaki większe bardzo sie boją petard. Ja już przeżywam horror, bo moja Bianusia panicznie boi sie wystrzałów. Teraz sa pojedyncze, a co bęzie później - MASAKRA Quote
Monika z Katowic Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Zbliża się ten koszmarny Sylwester. Moj pies Fredzio zawsze siedzi w szafie. Serio! Quote
Rudzia-Bianca Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Jak to dobrze że o ucieczce dowiedziałam się jak Górka już się znalazła , za dużo nerwów już dla mnie :( Żeby jeszcze Rudzinka chciała się odnaleźć :( Quote
Murka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Nieźle się najedliśmy strachu... Teraz mogę Wam ze spokojnym sumieniem pokazać jak Górka harcowała z psami przed ucieczką :evil_lol: Dukacik, którego tak polubiła pojechał wczoraj do domu (przyjechał do nas na kilka dni z innego tymczasu, żeby ułatwić odbiór). Oto cała trójka która urządziła sobie wycieczkę :diabloti: przez co my mało nie osiwieliśmy... [video=youtube;7txRTJllZLA]http://www.youtube.com/watch?v=7txRTJllZLA[/video] Przyszło 5 zł od ewatr ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 W razie draki zbierzemy się na kolorowe farby do włosów dla Was :) Quote
Basia1968 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 niezła jazda, oj nastoletki nastolatki:evil_lol: Quote
eloise Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 może ktoś pokocha Górkę za to zdjecie z "rozwianymi" uszami. dzięki takiej fotce ja pokochałam Ofkorsa :evil_lol: Quote
Recommended Posts