Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie pisałam o tym licząc , że Górka sie odnajdzie. Zresztą cały czas na to liczę i nie dopuszczam i innej myśli.

Jednak póki co bardzo proszę wstrzymajcie się z wpłatami na Górkę.

• Replies 840
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matko moja:-(:-(:-(

mama ochote kupić transportem wódy dac łysolom, podać namiar na gnoja od petard i wpier...........ć mu tak, żeby na doope nie siadł i więcej do swoich pieprzonych łap nie wziął petard. Co za poj....b!!

Posted

Znajoma która mieszka parę domów dalej zadzwoniła że biało brązowy pies biega nad rzeką. Wybiegliśmy z Kasią i wzięli Pućkę na smycz. Górka podeszła do Pućki, zaczęła się z nią bawić i sama, przodem ruszyła po naszych śladach w stronę naszego podwórza. Sama przeszła przez bramę i jak po sznurku poleciała do kojca, który cały czas stał otwarty. Oczywiście cały czas szliśmy za nią z Pućką na smyczy. Chyba przywabił ją zapach jedzenia, bo wystawiona w bramie miska z kaszą była wylizana do dna (pies sąsiadki jest odkarmiony i wybiera najelpsze kąski ;), stąd wiadomo kiedy to on dobierał się do michy).

Posted

jejku jak cudnie - Mureczko i Szermanie - ale macie ostatnio przeboje, ale głowa do góry - bo tak jak ktos powiedział - najpierw musi być źle żeby w końcu mogło być dobrze - bardzo Wam dziekuję - wiem ile zdrówka i nerwów Was to kosztowało.

Góreczko jesteś mądrą psinką, a Pućka to powinna z tobą iśc razem do adopcji - bo ma bardzo dobry wpływ na Ciebie :evil_lol::evil_lol: razem stworzyłybyście super duet. Kochane psinki:loveu::loveu:

Posted

ona nie chciała na pewno narobic kłopotów, to niestety ten gówniarz z petardami - och jakby wpadł w moje ręce!!! Takie psiaki większe bardzo sie boją petard. Ja już przeżywam horror, bo moja Bianusia panicznie boi sie wystrzałów. Teraz sa pojedyncze, a co bęzie później - MASAKRA

Posted

Nieźle się najedliśmy strachu...
Teraz mogę Wam ze spokojnym sumieniem pokazać jak Górka harcowała z psami przed ucieczką :evil_lol:
Dukacik, którego tak polubiła pojechał wczoraj do domu (przyjechał do nas na kilka dni z innego tymczasu, żeby ułatwić odbiór).
Oto cała trójka która urządziła sobie wycieczkę :diabloti: przez co my mało nie osiwieliśmy...

[video=youtube;7txRTJllZLA]http://www.youtube.com/watch?v=7txRTJllZLA[/video]

Przyszło 5 zł od ewatr ;)