izzie1983 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Przez tyle godzin to mogła się przemieścić już bardzo daleko ale mogła też gdzieś zaszyć się ze strachu. Jak myślicie? Olkusz to duże miasto? Quote
Reno2001 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 izzie1983 napisał(a):Przez tyle godzin to mogła się przemieścić już bardzo daleko ale mogła też gdzieś zaszyć się ze strachu. Jak myślicie? Olkusz to duże miasto? izzie, ciężko wyrokowac. Sunia mogła pobiec szybko i daleko, ma ku temu świetne warunki fizyczne. Mogła równie dobrze zalec gdzieś w krzakach, choc to mi się wydaje mniej prawdopodobne. Moja Dotts uciakła mi w pierwszym tygodniu po adopcji. Na całe szczęście błyskawicznie zorientowaliśmy się, że jej nie ma i wyskoczyliśmy za nią. Widac było, że biegnie przed siebie zupełnie zdezorientowana. Nam się udało, bo zapędziliśmy ją pod mur a potem na czworakach wolniusieńko do niej doszliśmy. Tu minęło już kilka godzin. Sunia może byc blisko, bo tylko tu miała jakieś znajome tereny. Jeśli jednak wyskoczyła i pognała przed siebie, może byc wszędzie. Potrzebne są plakaty porozwieszane po okolicy i nie tylko. Brawurka jest charakterystyczna. Jest duże prawdopodobieństwo, że komuś zapisała się w pamięci. Tylko tu bardzo ważny jest czas. Quote
anciaahk Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Aż nie mogę uwierzyć:(, Brawurko wracaj do domku. Dużo osób jej szuka? Quote
kaskadaffik Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 O nieee:shake:w takim napadzie szału i ogłupieniu, żeby sunia pod jakieś auto nie wpadła. Kto ma numer może niech zadzwoni do schronu i powie, że taka sunia może trafić:-( Quote
Ra_dunia Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 :( Matko... tylko nie następna zaginiona sunia... tylko nie następna... Pani Basia mieszka na parterze? Dlatego ja nigdy nie otwieram okna na oścież, tylko je uchylam... nigdy nie wiadomo co psu może wpaść do głowy... nawet takiemu nie zestresowanemu... :shake: Quote
Ulka18 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Czy miala chociaz obroze ubrana czy nie? Idzie sie zalamac :shake: Quote
Filipki Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Ja już się załamałam. PO prostu się poryczałam. Ona faktycznie jest dość charakterystyczna. Może ją ktoś zauważy?Pytanie tylko gdzie? Quote
anciaahk Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Aż bałam się zajrzeć na dogo :(. Piękna Brawurka, nieśmiała, zestresowana. Gdzie jesteś maleństwo.... Quote
Ulka18 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Moze trzeba dac ogloszenie w lokalnej prasie, moze plakaciki wydrukowac? Moge drukowac duzo i wyslac gdzie trzeba. Bez tego Brawurka sie nie znajdzie. Czy Olkusz jest monitorowany? Quote
Filipki Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 A czy ją w ogóle ktoś szuka? Wiadomo coś? Quote
anciaahk Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Też właśnie pytam, czy ktoś jej szuka:(. Dobry pomysł z tymi ogłoszeniami, zdjęciami. Czy ktoś z tym działał? Quote
Filipki Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Jeśli potrzebna pomoc finansowa przy ogłoszeniach to możemy coś dołożyć. Tak mi żal suni. A ten schron w Olkuszu podobno ma złą sławę. Czy tam ktoś pytał. Co o tym wszystkim sądzi Pani Basia? Quote
halcia Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Brawureczko.......co ty zrobiłas ??? Quote
terra Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Nadal nie ma suni? Poproście o pomoc missieek, może sunia została odłowiona i siedzi w olkuskim schronie. Quote
Reno2001 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 terra napisał(a):Nadal nie ma suni? Poproście o pomoc missieek, może sunia została odłowiona i siedzi w olkuskim schronie. misieek o wszystkim wie. Czekamy ... Quote
Ulka18 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Z plakatami moge jutro startowac, ilosc dowolna, wysylka priorytetem. Nie mozna bez plakatow psa szukac. Quote
Recommended Posts