Ulka18 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ciekawe czy Pani sie nie wystraszy problemów jakie moga wystapic z Brawurka ? Quote
Murka Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Pani do mnie znów dzwoniła, zorientowała się, że na allegratce są fotki Bajki, ale to oczywiście żaden problem. Znalazła w necie rzeczywiste zdjęcia Brawurki :) Pytała o postępy w procedurach adopcji... a Ada-jeje się nie odzywa :shake: Do kogo jeszcze można napisać??? Czy Missieek robi wizyty przedadopcyjne? Napiszę do malawaszki, oba chyba jest zorientowana. Aha, opłata adopcyjna to też żaden problem, pani sama zapytała ;) Quote
Ulka18 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Missieek robi wizyty dla swoich wyratowanych psów. Malawaszka to prawa ręka Missieek, na pewno coś wykombinują i pomogą. Obie są naprawde super doswiadczone w adopcjach. Missieek nie odmówi, jesli tylko znajdzie czas :lol: Quote
Murka Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Już rozmawiałam z Missieek, zgodziła się wizytę przeprowadzić :multi: umówi się prawdopodobnie na jutro. Pokazaliśmy Brawurce kota i... nie zwracała uwagi :lol: ale może dlatego, że była zbyt przejęta obecnością ludzi. W każdym razie Pani z Olkusza nie boi się trudności w początkowych relacjach kota i psa. Quote
Ulka18 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 SUPER :multi: Missieek to jednak Missieek. Można na Nią liczyc. Quote
Ra_dunia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 To kciuki zaciśnięte za pozytywny przebieg wizyty :) Quote
kaskadaffik Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Kochana sunia może się załapie:roll:oby tylko się Pani faktycznie nie przestarszyła, trzymamy kciuki za wizytę:razz: Quote
Filipki Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Kilka dni byłam bez komputera a tu takie wiadomości. Z niecierpliwością czekam na dalszy rozwój wydarzeń. Quote
halcia Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Czekaj i trzymaj kciuki jak my!:lol:Wyglada na to,ze Pani nie boi sie wyzwań i wierzy,ze da rade. Quote
Ulka18 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Filipki napisał(a):Kilka dni byłam bez komputera a tu takie wiadomości. Wiadomosc sa tez na watku glownym mieleckim. Wasz podopieczny sie zalapal na liste, piesek gruby, jamnikowaty z b. 149. Na zdjeciach z czerwona kokardka występuje. Trzymamy kciuki za wizyte w Olkuszu :kciuki: Quote
Murka Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Brawurka zrobiła dziś koo na spacerku :multi::multi::multi: Chyba zaczyna łapać o co chodzi :cool3: Quote
Ulka18 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Brawo Brawurko :klacz: Ucz sie pilnie pod okiem Murki :mdrmed: Quote
Filipki Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ale super, Brawurka się socjalizuje.a Zyzio opuszcza schronisko. Myślałam, że jak ostatnio 3 nasze pojechały to teraz nie będzie na liście żadnego, a tu proszę . Wielkie dzięki Ulka:Rose:. mam nadzieję,że wreszcie dorwę trochę czasu , to przekopię się przez wątki. Quote
Ulka18 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Filipki, zawsze nasze wirtualne piesy trzeba pierwsze proponowac i wysylac. Niech nie siedza w boksach. Moze jeszcze kilkanascie innych pojedzie, najważniejsze trzymać mocno kciuki 10.9. podczas wizyty Fundacji w schronisku. Quote
Filipki Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Najbardziej cieszy, że w ciągu ostatniego roku dzięki wyjazdom znalazło dom mnóstwo weteranów i psów starszych. Myślę, że ludzi z Fundacji zobaczą, że mimo trudnych warunków wiele się robi dla psów i nadal będą pomagać. Ciekawe czy Pani od Brawurki się nie rozmyśliła? Quote
Murka Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 P.Basia nie może się doczekać suni... Nie mam jeszcze info od missieek n.t. wizyty :roll: Quote
Filipki Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Czyli po cichutku możemy myśleć o następcy? Tym razem Filip już nie popuści i musimy wziąć Filipa:diabloti:. NIe mogę zniechęcać młodego dogomaniaka.A za Brawurkę trzymamy kciuki. Quote
Ra_dunia Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Oby Brawurka trafiła do cudnego domku... kciuki cały czas zaciśnięte Quote
missieek Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 wczoraj nie bylam na wizycie, Pani pasowalo po 18 a mi nie pasowalo kompletnie bo jechalam do Katowic o tej porze postaram sie dzis tam jeszcze wpasc a jak nie to na bank jutro! Quote
Ulka18 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Dziekujemy Missieek :calus: Czekamy na Twoja wiadomosc. Quote
missieek Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 jestem na TAK :lol: mysle ze nalezy dac szanse Panstwu a przede wszystki Brawurce Pani najbardziej obawia sie problemow z czystoscia ale zapewnia ze cierpliwie nad tym popracuje decyzja jest calej rodziny, dziewczynka spokojna, okolica na spacery spokojna poprzednia suczka cieplo wspominana, na stare lata czesto zalatwiala sie w domu bo juz nie trzymala np przez cala noc jedyny minus to niekastrowany kocur kocicy niekastrowanej bym nie popuscila :eviltong: Quote
Reno2001 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 miesieek, dzięki bardzo za wizytę. Jeśli Ty jesteś na TAK, to nam chyba nie pozostaje nic innego jak byc na TAK :cool3:. Sądzę, że Brawurka szybciej nauczy się życia we własnym domu. Quote
Ulka18 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Czyli Missieek dalabys swojego tymczasa do tego domku? Nie masz przeciwskazan, no oprocz kocura oczywiscie :cool3: Quote
Filipki Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Skoro tak doświadczone dogomaniaczki są na tak to trzeba dać Brawurce szansę. Oczywiście,że 100% pewności nie ma nigdy, ale wszystkiego nie jest się wstanie przewidzieć. Kiedy Brawurcia mogłaby jechać? Czy będą jakieś możliwości transportu? Quote
Recommended Posts