Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 883
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani do mnie znów dzwoniła, zorientowała się, że na allegratce są fotki Bajki, ale to oczywiście żaden problem. Znalazła w necie rzeczywiste zdjęcia Brawurki :) Pytała o postępy w procedurach adopcji... a Ada-jeje się nie odzywa :shake: Do kogo jeszcze można napisać??? Czy Missieek robi wizyty przedadopcyjne?
Napiszę do malawaszki, oba chyba jest zorientowana.

Aha, opłata adopcyjna to też żaden problem, pani sama zapytała ;)

Posted

Missieek robi wizyty dla swoich wyratowanych psów. Malawaszka to prawa ręka Missieek, na pewno coś wykombinują i pomogą. Obie są naprawde super doswiadczone w adopcjach. Missieek nie odmówi, jesli tylko znajdzie czas :lol:

Posted

Już rozmawiałam z Missieek, zgodziła się wizytę przeprowadzić :multi: umówi się prawdopodobnie na jutro.

Pokazaliśmy Brawurce kota i... nie zwracała uwagi :lol: ale może dlatego, że była zbyt przejęta obecnością ludzi. W każdym razie Pani z Olkusza nie boi się trudności w początkowych relacjach kota i psa.

Posted

Filipki napisał(a):
Kilka dni byłam bez komputera a tu takie wiadomości.
Wiadomosc sa tez na watku glownym mieleckim. Wasz podopieczny sie zalapal na liste, piesek gruby, jamnikowaty z b. 149.
Na zdjeciach z czerwona kokardka występuje.

Trzymamy kciuki za wizyte w Olkuszu :kciuki:

Posted

Ale super, Brawurka się socjalizuje.a Zyzio opuszcza schronisko. Myślałam, że jak ostatnio 3 nasze pojechały to teraz nie będzie na liście żadnego, a tu proszę . Wielkie dzięki Ulka:Rose:. mam nadzieję,że wreszcie dorwę trochę czasu , to przekopię się przez wątki.

Posted

Filipki, zawsze nasze wirtualne piesy trzeba pierwsze proponowac i wysylac. Niech nie siedza w boksach. Moze jeszcze kilkanascie innych pojedzie, najważniejsze trzymać mocno kciuki 10.9. podczas wizyty Fundacji w schronisku.

Posted

Najbardziej cieszy, że w ciągu ostatniego roku dzięki wyjazdom znalazło dom mnóstwo weteranów i psów starszych. Myślę, że ludzi z Fundacji zobaczą, że mimo trudnych warunków wiele się robi dla psów i nadal będą pomagać. Ciekawe czy Pani od Brawurki się nie rozmyśliła?

Posted

Czyli po cichutku możemy myśleć o następcy? Tym razem Filip już nie popuści i musimy wziąć Filipa:diabloti:. NIe mogę zniechęcać młodego dogomaniaka.A za Brawurkę trzymamy kciuki.

Posted

wczoraj nie bylam na wizycie, Pani pasowalo po 18 a mi nie pasowalo kompletnie bo jechalam do Katowic o tej porze

postaram sie dzis tam jeszcze wpasc
a jak nie to na bank jutro!

Posted

jestem na TAK :lol:

mysle ze nalezy dac szanse Panstwu a przede wszystki Brawurce
Pani najbardziej obawia sie problemow z czystoscia ale zapewnia ze cierpliwie nad tym popracuje

decyzja jest calej rodziny, dziewczynka spokojna, okolica na spacery spokojna
poprzednia suczka cieplo wspominana, na stare lata czesto zalatwiala sie w domu bo juz nie trzymala np przez cala noc

jedyny minus to niekastrowany kocur
kocicy niekastrowanej bym nie popuscila :eviltong:

Posted

miesieek, dzięki bardzo za wizytę. Jeśli Ty jesteś na TAK, to nam chyba nie pozostaje nic innego jak byc na TAK :cool3:.
Sądzę, że Brawurka szybciej nauczy się życia we własnym domu.

Posted

Skoro tak doświadczone dogomaniaczki są na tak to trzeba dać Brawurce szansę. Oczywiście,że 100% pewności nie ma nigdy, ale wszystkiego nie jest się wstanie przewidzieć. Kiedy Brawurcia mogłaby jechać? Czy będą jakieś możliwości transportu?