Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale super wieści!
Dzięki missieek za poświęcenie swojego czasu :loveu:

Brawurka na pewno nauczy się czystości, ale na początku mogą być problemy. W boksie załatwia się zawsze w jednym miejscu, więc gdyby w domu obrała taką strategię to można wspomóc się podkładami (już o tym wspominałam p.Ani).

Jeśli chodzi o transport to trzeba pokombinować. P.Ania mówiła, że do Krakowa mogłaby dojechać :roll: A może... połączyć z transportem Ery? :razz:
Tylko nie wiem kiedy Era mogłaby jechać...

• Replies 883
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Murka napisał(a):
Ale super wieści!
Dzięki missieek za poświęcenie swojego czasu :loveu:

Brawurka na pewno nauczy się czystości, ale na początku mogą być problemy. W boksie załatwia się zawsze w jednym miejscu, więc gdyby w domu obrała taką strategię to można wspomóc się podkładami (już o tym wspominałam p.Ani).

Jeśli chodzi o transport to trzeba pokombinować. P.Ania mówiła, że do Krakowa mogłaby dojechać :roll: A może... połączyć z transportem Ery? :razz:
Tylko nie wiem kiedy Era mogłaby jechać...

Era to jeszcze nie ma terminu. Na razie wizyta przedadopcyjna ;). Iwonka pisała, że powinni byc gotowi na połowę września.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Czyli Missieek dalabys swojego tymczasa do tego domku? Nie masz przeciwskazan, no oprocz kocura oczywiscie :cool3:

dalabym bez problemu, no moze kasztana i negry nie bo to wyzsza szkola jazdy niestety :roll:

Posted

Ja niestety sie na razie nie wybieram, mam problem z kazdym dniem urlopu, normalnie takiego szefa mam od roku, ze kaplica. Do tego jeszcze przyjezdza Fundacja na 2-gi tydzien. A moze dziewczyny z Rzeszowa beda jechac? Halcia powinna wiedziec. Czasami jeżdza.

Posted

Na pewno coś się znajdzie. Ja niestety dopiero w pażdzierniku jadę na szkolenie do Krakowa. W hoteliku to teraz prawdziwa wymiana turnusów . Tyle dziewczynek wyjedzie, szkoda ,że chłopaki, Rufi, Pepe i inni się zasiedzieli.

Posted

No właśnie wbrew pozorom ludzie chętniej adoptują suczki :roll:

Odnośnie transportu mam na razie wieści z Zamościa - byli dzisiaj w Krakowie :-( będą organizować kolejny transport za ok. dwa tygodnie...

Posted

Szkoda, ze nie powiedzieli, ze jada :roll: Moglaby juz sie Brawurcia zalapac. Ale jak kolejny transport bedzie za 2 tygodnie, to akurat zbiegnie sie to z wymianą Monki i Uszatki.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Szkoda, ze nie powiedzieli, ze jada :roll: Moglaby juz sie Brawurcia zalapac. Ale jak kolejny transport bedzie za 2 tygodnie, to akurat zbiegnie sie to z wymianą Monki i Uszatki.

Dokładnie tak. Zapowiada się więc mega wymiana turnusów ;):cool3:.

Posted

Mam nadzieję, że tak. Zapodałam p.Ani wątek Brawurki.
Niestety nie mam na razie żadnych widoków na transport do Krakowa. Napisałam na wątku transportowym, napisałam w tytule... Nie wiem gdzie jeszcze szukać :roll:

Posted

eloise napisał(a):
a gdyby transport był opłacony extra dla Brawurki, to czy jest ktoś, kto mógły pojechać?
To bylby wysoki koszt, na pewno ze 200 stówki za 400 km, o ile nie wiecej jest tych kilometrów od Murków.

Posted

Od nas do Krakowa jest prawie 250 km :-( Czyli ok 500 km w obie strony.
Jeśli nikt inny się nie zgłosi, to TZ mógłby pojechać.
Jak będziemy mieli psiowóz sprawny, to koszty transportu zamknęłyby się w kwocie 150 zł (do Krakowa i z powrotem).

W drodze powrotnej TZ mógłby zajrzeć do Mielca i wziąść Filipa na miejsce Brawurki :cool3:

Posted

Brawurka nie ma zapasu finansowego. W najbliższych dniach zrobimy wpłatę na wrzesień. Myślę natomiast,że nowy dom, jeśli jest poważnie zainteresowany powinien wziąć pod uwagę transport. Może mam uraz po Amigo, ale taka dostawa gratis już nieraz różnie się kończyła.