halcia Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Super,jakie tam leki moga zostac,ale postepy cieszą! Quote
Filipki Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Bardzo się cieszę z Brawurki, chociaż przyznam, że sytuacja z Mają zepsuła cała moją radość. Quote
yoko100 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Cioteczki zapraszam na bazarek, m.inn na nasze mieleckie bidy: http://www.dogomania.pl/threads/194941-BIG-BAZAR-super-ubrania-ksiązki-i-inne-na-Mielec-Kubusia-i-Bartusia-do-29.10?p=15583491#post15583491 kupujcie, podrzucajcie, bądzcie :) Quote
polciuaa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Cioteczki, prosze o pomoc! DO JUTRA musze znaleźć inny DT dla psiaka, mix PONa, którego dzisiaj przy mnie wywalili z samochodu! Jak jutro mu niczego nei znajde tata wywiezie go do schronu albo wywali go na dwór! Pomocy! http://www.dogomania.pl/threads/195028-KRAK%C3%93W-KATOWICE-B%C5%81AGAM-O-POMOC!-Wyrzucony-z-auta-Kersik-ma-czas-do-JUTRA!?p=15595047#post15595047 Quote
kaskadaffik Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Temat: WG: Luna/Brawurka Od: "Anja Sierocki" Data: Śr Października 5 2011, 6:21 pm Do: [email protected] (więcej) die scheue Brawurka/Luna Hallo Frau Sierocki, Luna geht es prima. Fortschritte macht sie ganz langsam und in kleinen Schritten. Nach einem Jahr schafft sie es endlich, unterwegs Fleischwurst zu essen. Aber auch nur auf bekanntem Gelände. Wenn wir irgendwo fremd sind, ist sie zum Essen zu nervös, und ihr Mißtrauen siegt. Zuhause öffnet sie sich auch immer mehr. Nur ich bin ihr immer noch total suspekt. Das liegt wahrscheinlich daran, dass ich alle unangenehmen Sachen mit ihr machen darf: Bürsten,Krallen schneiden,Zecken entfernen... Ich hoffe, die Fotos sprengen nicht Ihren Speicher und können Ihrem Verein bzw. den polnischen Hunden helfen. Wir drücken die Daumen, Liebe Grüße, Sandra Pawlowski ----- Hallo Frau Pawlowski, lange nichts gehört.Wie geht es Luna?? Hat sie Fortschritte gemacht? Könnten Sie mir bitte ein paar Fotos von Luna schicken? Einige polnische "Tierschützer" haben den Verdacht,dass wir, bzw.die Deutschen,die Hunde aus Polen in Versuchslabore gegeben haben. Absoluter Schwachsinn,leider ist das kein Einzelfall.In einigen Ländern ist man dieser Meinung. Nun haben sie nach Luna gefragt und hätten gerne "Beweisfotos". Viele Grüße, Anja Sierocki Dziewczyny napiszcie czy widzicie zdjęca, bo ja mam, al enie wiem czy na innych kompach widAć? Zapewne dla "niektórych wybranych" ten list i zdjecia nic nie znaczą, pewnie napiszą że spreparowane, ale leję na to!!!!!szukajcie a znajdziecie!!!!!! Quote
evel Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Ja widzę zdjęcia. Ale ani słowa nie rozumiem z treści :oops: Quote
Ra_dunia Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Ogólnie - Brawurka powolutku się otwiera. Już bierze jedzenie z ręki ale tylko na znanym sobie terenie. Nowy teren to jeszcze dla niej zbyt duży stres. W domu idzie jej znacznie lepiej tylko Brawurka nadal jest "podejrzliwa" w stosunku do Sandry. Pewnie dlatego, że to właśnie Ona wykonuje przy suni wszelkie niezbyt przyjemne dla psiaka czynności takie jak czesanie, obcinanie pazurów, wyciąganie kleszczy... Quote
halcia Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Tez widze,nawet jak podróba,to bardzo dobra!:diabloti:Kaskadafik czy szelki kombinezon sama domalowałaś w wolnej chwili?:diabloti:Wybaczcie szydere,ale to tylko do kilku osób.... Quote
kaskadaffik Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Ra_dunia']Ogólnie - Brawurka powolutku się otwiera. Już bierze jedzenie z ręki ale tylko na znanym sobie terenie. Nowy teren to jeszcze dla niej zbyt duży stres. W domu idzie jej znacznie lepiej tylko Brawurka nadal jest "podejrzliwa" w stosunku do Sandry. Pewnie dlatego, że to właśnie Ona wykonuje przy suni wszelkie niezbyt przyjemne dla psiaka czynności takie jak czesanie, obcinanie pazurów, wyciąganie kleszczy...[/QUOTE] Matko Radka kleszcze, przecież te niemieckie kleszcze ją moga zabić!!nasze polskie napewno by jej zdrowia dodały, ale tamte... Quote
Recommended Posts