Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem spokojna o los Dafi, ale teraz siedzi mi w głowie te 18 suczek po sterylizacji :( Przecież już nie powinni robić tych zabiegów przy tak niskich temperaturach ! Co to za lekarze i co to za ludzie z tych schroniskowych wetów ! Zero empatii dla tych biednych zwierzątek :(

Posted
41 minut temu, elik napisał:

Jestem spokojna o los Dafi, ale teraz siedzi mi w głowie te 18 suczek po sterylizacji :( Przecież już nie powinni robić tych zabiegów przy tak niskich temperaturach ! Co to za lekarze i co to za ludzie z tych schroniskowych wetów ! Zero empatii dla tych biednych zwierzątek :(

Elu, Dafi była najmniejsza z tych wszystkich suczek i piesków, które były sterylizowane. 

Posted
10 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Elu, Dafi była najmniejsza z tych wszystkich suczek i piesków, które były sterylizowane. 

Nawet jeśli Joasiu, to tym większym wcale nie jest łatwiej :(  Wiem, że chcesz mnie pocieszyć Joasiu, dziękuję :(

Posted

Zdrowych, radosnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia

oraz wszelkiej pomyślności w Nowym 2017 Roku.

Aby zawsze udawało się pomóc tym,

którzy tej pomocy potrzebują.

Boże Narodzenie.jpg

Posted
11 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Oj dziwi się dziwi....Maurycy to niezwykle spokojny kocurek, za to Alpinka to wulkan energii!!

No i bardzo dobrze, że jest ktoś, kto rozrusza to zaspane towarzystwo :)

Posted
46 minut temu, elik napisał:

No i bardzo dobrze, że jest ktoś, kto rozrusza to zaspane towarzystwo :)

Tym bardziej, ze do rodzinnego stadka jutro dołączy kolejny flegmatyk - Lolek . Będzie miała Alpinka co robić, bo Lolka to baaaardzo trudno rozruszać.

Posted

I jeszcze spóźnione, ale jakże przyjemne  pozdrowienia świąteczne

- od zamojskiej Sagi vel Kropki ze Skierniewic

V__3232.jpg

- i od Lusi z Zamościa (Lusia i jej dzieci mają watek na dogo, ale nie wszyscy go znają)

unnamed.jpg

• Upvote 1
Posted
Przed chwilą, Tola napisał:

Tym bardziej, ze do rodzinnego stadka jutro dołączy kolejny flegmatyk - Lolek . Będzie miała Alpinka co robić, bo Lolka to baaaardzo trudno rozruszać.

Tak :) gratuluję Synowi Joasia super decyzji :) Dla zwierzoluba nie ma wspanialszego doznania, niż przygarniecie zwierzaka w potrzebie :)