Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
22 godziny temu, Tola napisał:

TZ próbował złapać  Homera, a ten  zaszył się w pomieszczeniu, gdzie jego pan składował sobie węgiel (pomieszczenie jest chałupie) 5a84a51fa1621_gifpuszczaoczko.gif.aac078b56da1ca33dd6fcd7eedf647ef.gif

Homer też był cały w pyle węglowym.

No to TZ miał przednią "zabawę w chowanego".  Musiał być bardzo szczęśliwy, gdy wreszcie udało mu się docapić Homerka :)

Posted
21 godzin temu, Havanka napisał:

Już miałam iść spać... Niesamowicie szczęśliwe psiaki plus Pucek ! Pucek, widzę, też ma swojego bodyguarda, podobnie jak trójłapek Jaś. Ale największy sentyment, mam do Rajki i Soni. Wciąż wiodą szczęśliwe życie w cudownym domu. Bardzo, bardzo sie cieszę ! Dziękuję Tolu za te zdjecia.

Fred z kolei, przeszedł ogromną metamorfozę ! Jest wręcz nie do poznania ! Wygrał szczęśliwy los i niech mu już zawsze sprzyja !

Ja tylko zacytuję Havankę. To jest dokładnie to,  co mi na myśl przychodzi :)

• Upvote 1
Posted

Zuleczka ma super legowisko :)   Florcia wypisz, wymaluj moja Kikunia :)  Nawet ułożenie podobne :)

Dobrej nocy Dziewczynki, kolorowych snów!

Posted
11 godzin temu, elik napisał:

Zuleczka ma super legowisko :)   Florcia wypisz, wymaluj moja Kikunia :)  Nawet ułożenie podobne :)

Dobrej nocy Dziewczynki, kolorowych snów!

I to nie jedno. Florka wybrała duże, królewskie łoże na kanapie. Śpiące królewny już odpoczywają, bo przed nimi kolejny dzień, królewskiego życia. A mało brakowało, zeby Floreczka miała dziś inny domek... Zaparła się dziewusia i udało sie !

• Upvote 1
Posted

Na fb schroniska w Zamościu wypatrzyłam na zdjeciu psiaka, który po prostu wrył mi się od razu w mózg. Napisałam tam pytanie o płeć. Jak tu wstawić zdjecie, bo może Wy kojarzycie?

Posted
8 minut temu, Jaaga napisał:

Na fb schroniska w Zamościu wypatrzyłam na zdjeciu psiaka, który po prostu wrył mi się od razu w mózg. Napisałam tam pytanie o płeć. Jak tu wstawić zdjecie, bo może Wy kojarzycie?

Metodą kopiuj wklej. Jeśli to się nie uda (nie zawsze można tak), to zaznaczyć zdjęcie, kliknąć w nie prawym przyciskiem myszy i z menu wybrać opcję: Zapisz obraz jako... zapisać ten obraz na dysku kompa i wkleić go na wątek korzystając z przycisku: wybierz pliki.

Posted

Dziekuję bardzo, wygłupiłam się ;) Ostatnio wstawiałam dawno temu zdjecia na dogo, kiedy nie było obcji, wybierz plik. Chodzi mi o tego czarnego, na drugim planie. 

24273502_1501819026603776_1288166079336132587_o.jpg

Posted
3 minuty temu, Jaaga napisał:

Dziekuję bardzo, wygłupiłam się ;) Ostatnio wstawiałam dawno temu zdjecia na dogo, kiedy nie było obcji, wybierz plik. Chodzi mi o tego czarnego, na drugim planie.

24273502_1501819026603776_1288166079336132587_o.jpg

Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi :)

Faktycznie, może wryć się w pamięć :(

Posted
14 minut temu, elik napisał:

Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi :)

Faktycznie, może wryć się w pamięć :(

Dziekuję za pocieszenie. Może ktoś kojarzy psiaka, jakiej jest płci? Nie wiem, czy schronisko mi odpisze. Wygląda na średniaka.

Posted

Mam serdeczną prośbę, tak po znajomości...: Prosimy o głos na Tomka, jako Osobowość Roku 2017, konkurs Tygodnika Ostrołęckiego. SMS o treści TOL.4 pod nr 72355 

Posted
19 minut temu, Jaaga napisał:

Dziekuję za pocieszenie. Może ktoś kojarzy psiaka, jakiej jest płci? Nie wiem, czy schronisko mi odpisze. Wygląda na średniaka.

Czyżbyś chciała go przygarnąć ?

Posted
21 minut temu, elik napisał:

Czyżbyś chciała go przygarnąć ?

W grudniu odeszła moja Sara, kilka dni temu Teddy. Zarzekałam się, że już żadnego nie chcę, ale zobaczyłam go rano i siedzi mi w głowie. W moim przypadku w grę wchodziłaby tylko sunia. Udostępniłam chociaz oba psiaki.

Posted
55 minut temu, Jaaga napisał:

W grudniu odeszła moja Sara, kilka dni temu Teddy. Zarzekałam się, że już żadnego nie chcę, ale zobaczyłam go rano i siedzi mi w głowie. W moim przypadku w grę wchodziłaby tylko sunia. Udostępniłam chociaz oba psiaki.

Serdecznie Ci współczuję.   To takie ciężkie chwile, kiedy przyjdzie rozstać się ze swoim przyjacielem :(  Obecność innego psiaka, możliwość przytulenia futerka, pogłaskania w pewnym sensie koi ból.

Zapłacz kiedy odejdzie,

Jeśli cię serce zaboli,

Że to o wiele za wcześnie

Choć może i z Bożej woli.

Zapłacz, bo dla płaczących

Niebo bywa łaskawsze

Lecz niech uwierzą wierzący,

Że on nie odszedł na zawsze.

Zapłacz kiedy odejdzie,
Uroń łzę jedną i drugą i...

Przestań nim słońce wzejdzie,
Bo on nie odszedł na długo.

Potem rozglądnij się w koło
Ale nie w górę, patrz nisko
I.. może wystarczy zawołać,
On może być już tu blisko...

A jeśli ktoś mi zarzuci,
Że świat widzę w krzywym lusterku,
To ja powtórzę: On wróci
Choć może i w innym futerku...

To dla Twoich psiaczków  5a881343b8701_wieczkazapk.jpg.161d128eacfd2f4ed1fd189257d446c4.jpg

Posted
37 minut temu, Jaaga napisał:

Bardzo współczuję i mocno przytulam....

[*]

Posted
21 minut temu, elik napisał:

Serdecznie Ci współczuję.   To takie ciężkie chwile, kiedy przyjdzie rozstać się ze swoim przyjacielem :(  Obecność innego psiaka, możliwość przytulenia futerka, pogłaskania w pewnym sensie koi ból.

Zapłacz kiedy odejdzie,

Jeśli cię serce zaboli,

Że to o wiele za wcześnie

Choć może i z Bożej woli.

Zapłacz, bo dla płaczących

Niebo bywa łaskawsze

Lecz niech uwierzą wierzący,

Że on nie odszedł na zawsze.

Zapłacz kiedy odejdzie,
Uroń łzę jedną i drugą i...

Przestań nim słońce wzejdzie,
Bo on nie odszedł na długo.

Potem rozglądnij się w koło
Ale nie w górę, patrz nisko
I.. może wystarczy zawołać,
On może być już tu blisko...

A jeśli ktoś mi zarzuci,
Że świat widzę w krzywym lusterku,
To ja powtórzę: On wróci
Choć może i w innym futerku...

To dla Twoich psiaczków  5a881343b8701_wieczkazapk.jpg.161d128eacfd2f4ed1fd189257d446c4.jpg

Poryczałam się.......

Posted
1 godzinę temu, Jaaga napisał:

Co a koszmarny czas. Moja sunia odeszła 2 lutego. 

Bardzo Ci współczuję.