Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
6 godzin temu, Tola napisał:

Kocurek ma na imię Pucek (Tz zapytany w gabinecie o imię takie właśnie podał i nie będziemy już zmieniać, niech mój TZ się cieszy;)

Pucek ma ok. 3 mies.,  jest zdrowy (odrobaczony, wolny od FIV+FeLv),  pięknie korzysta z kuwety i nie da sobie kotu ani psu " w kaszę napluć";).

Właśnie wróciliśmy ze Zwierzyńca, gdzie zawoziliśmy malucha do naszego DT do p. Alicji.

Pucek dzisiaj

P1280463.JPG

P1280466.JPG

P1280472.JPG

P1280473.JPG

P1280474.JPG

Czyli to jest ten Wasz tygrysek dol ogłoszenia. Sliczny. Już go dam na OLX i kilka innych portali ogłoszeniowych.

Posted
9 godzin temu, elik napisał:

Nie ma problemu;)

1 godzinę temu, malagos napisał:

Dobrze, ze jest w Zwierzyńcu taka pani Alicja jako dt, pewnie ma dużo podopiecznych?

Taki dt to skarb, ale staramy się nie nadużywać dobroci p. Alicji tym bardziej, że ma niepełnosprawnego syna i swoje własne 2 zwierzaki .

Posted
13 godzin temu, terra napisał:

Śliczny ten Pucek, ma taką trochę orientalną urodę, albo tak wyszedł na foto :)

Anielko, powodzenia w nowym domku.

Pucek ma biegunkę, trochę się martwię, zaraz jadę do malucha.

Posted
8 godzin temu, elik napisał:

Oby to było nic poważnego.

2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

Też się martwię o maluszka....Taka chudzinka z niego....Trzymam kciuki za zdrówko!!!

Pucek dostał dzisiaj lek, zobaczymy co się zadzieje, mam nadzieję, ze będzie dobrze...

maluch powinien zdecydowanie jeść i nabierać ciałka, bo bidulek z niego:(

Posted
Przed chwilą, elik napisał:

Był jakiś telefon o Pucia Tolu ?

Dzwonił jakiś chłopak, ale po informacji, ze obowiązuje procedura adopcyjna -  wycofał się.

To było jedyne zapytanie...

Posted
1 minutę temu, Tola napisał:

Dzwonił jakiś chłopak, ale po informacji, ze obowiązuje procedura adopcyjna -  wycofał się.

To było jedyne zapytanie...

Będą następne, bo kociak pięknisty :)

Tygrysek znajomej znalazł dom w cztery dni po ogłoszeniu i było jeszcze zapytanie o niego.

Posted
Przed chwilą, elik napisał:

Będą następne, bo kociak pięknisty :)

Tygrysek znajomej znalazł dom w cztery dni po ogłoszeniu i było jeszcze zapytanie o niego.

Dobrze by było...

Posted

Niestety nie przeżył najsłabszy kocurek z tej trójki uratowanej przez malagos:(

Bardzo mi przykro:(

Kociaki miały jakąś paskudna bakterię, ale wygląda na to, ze dwa pozostałe wyjdą z tego; jeden maluch jest jeszcze w trakcie leczenia, drugiemu juz powoli trzeba zacząć szukać domu.

Czekam na zdjęcia, zaraz jak tylko dostanę - pokażę tutaj maluchy.

Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Niestety nie przeżył najsłabszy kocurek z tej trójki uratowanej przez malagos:(

Bardzo mi przykro:(

Kociaki miały jakąś paskudna bakterię, ale wygląda na to, ze dwa pozostałe wyjdą z tego; jeden maluch jest jeszcze w trakcie leczenia, drugiemu juz powoli trzeba zacząć szukać domu.

Czekam na zdjęcia, zaraz jak tylko dostanę - pokażę tutaj maluchy.

Biedactwa :((. 

Posted
4 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Zaginęła dogomaniacka Funia:

Poradziłam Kasi, zeby podrukowała plakaty z informacja o nagrodzie za wskazanie miejsca pobytu suni...

Funia ma tyle lat co moja a Zulcia, tez na pewno i słuch już nie ten, i węch...

• Upvote 1
Posted

http://pu.i.wp.pl/bloog/84069394/51194094/beksa_V6_orig.gifDzisiaj przyszła też smutna informacja j z Jaworzna o śmierci Carmen - sunia została adoptowana 5 lat temu przez  wspaniałą Rodzinę, do swojego nowego domu pojechała prosto z zamojskiego schroniska.

Tekst do ogłoszeń pisała Havanka; tutaj stary wątek suni

Żegnaj Carmen [*]

carmen_1_20120623_2055003509.jpg

Posted

Kochany tygrysek... oby wrócił do zdrówka i znalazł domek!

Ciocie, ja znów spamuję... ale znalazłyśmy z mamą Czesia dwa kudłacze na łańcuchach :( Skołtunione, biedne... :(
U nas nikogo nie ma od interwencji...
Lubelskie i chełmskie organizacje tłumaczą się tym, że są za daleko... i w sumie to zrozumiałe...

Post na str 100.