Alaskan malamutte Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 1 minutę temu, agat21 napisał: Tym bardziej trzeba maleństwom pomóc, żeby Tola nie musiała się chociaż o to martwić.. Murko, czy wiesz już, kiedy TZ by jechał do Warszawy?? agat21 już wszystko dogrywamy, czekam tylko na kontakt z kajtek. Quote
Alaskan malamutte Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 5 minut temu, elik napisał: Przekaż także i ode mnie życzenia szybkiego powrotu do zdrowia i do nas. 2 minuty temu, konfirm31 napisał: I ja się przyłączę do życzeń zdrowia i gorących pozdrowień :). 3 minuty temu, agat21 napisał: Tolu, trzymaj się, mam nadzieję, że to nic poważnego i szybko do nas wrócisz! Dziękuję bardzo. Przekażę życzenia Toli, bardzo się ucieszy. Quote
Jolanta08 Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Tolu wracaj szybko do zdrowia i do nas Quote
Anula Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 O rany ale złe wiadomości o Toli.Tolu wracaj do zdrowia czekamy na Ciebie.Ciepłe myśli przesyłam. Quote
Bogusik Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Tolu,wracaj kochana do zdrowia i do nas! Quote
elficzkowa Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Tolu - dużo zdrowia, wracaj do nas szybko. Quote
terra Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Tolu, zdrowiej szybciutko i wracaj do nas, przesyłam moc dobrej energii. Quote
Alaskan malamutte Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 9 godzin temu, Jolanta08 napisał: Tolu wracaj szybko do zdrowia i do nas 9 godzin temu, Anula napisał: O rany ale złe wiadomości o Toli.Tolu wracaj do zdrowia czekamy na Ciebie.Ciepłe myśli przesyłam. 5 godzin temu, Bogusik napisał: Tolu,wracaj kochana do zdrowia i do nas! 5 godzin temu, elficzkowa napisał: Tolu - dużo zdrowia, wracaj do nas szybko. 2 godziny temu, terra napisał: Tolu, zdrowiej szybciutko i wracaj do nas, przesyłam moc dobrej energii. 43 minut temu, Tyś(ka) napisał: Tolu... szybko wracaj do zdrowia! Odwiedziłam Tolę w szpitalu, życzenia i cieple słowa przekazane. Bardzo dziękuję w imieniu Toli. Quote
kajtek Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Melduję się, nie, nie rozmyśliłam się i przed południem zadzwonię do Alaskan malamutte. Piszę póki mam internet, odkąd zamienili na światłowód, zamiast poprawy - od paru dni, nocami wyłączają i już :-(. Dużo ciepłuch fluidów dla Toli! Quote
Gabi79 Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 O 23.11.2016 o 07:27, Jo37 napisał: Na prośbę Toli zostawiam informację - Tola jest w szpitalu i w niczym niestety nie może pomóc. Tolu, kochana życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Czy ktoś poznaję tą ślicznotkę, która w marcu opuściła schronisko w Zamościu? Quote
elficzkowa Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 15 minut temu, Gabi79 napisał: Tolu, kochana życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Czy ktoś poznaję tą ślicznotkę, która w marcu opuściła schronisko w Zamościu? Czyżby niebieskooka ? Quote
Gabi79 Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 1 minutę temu, elficzkowa napisał: Czyżby niebieskooka ? Nie, to Daszeńka z tego wątku Quote
Alaskan malamutte Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 19 minut temu, Poker napisał: Jak się czuje Tola? Tola nadal w szpitalu. Dzisiaj czuje się już lepiej. Bardzo wszystkim dziękuje za ciepłe słowa i myśli. Quote
elik Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 50 minut temu, Gabi79 napisał: . . . Czy ktoś poznaję tą ślicznotkę, która w marcu opuściła schronisko w Zamościu? Gabrysiu, sunia Tobie to zawdzięcza Quote
xcat Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Kto teraz potrzebuje bazarku? edit: Zrobię bazar dla Miłki Quote
Anecik Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 1 godzinę temu, xcat napisał: Kto teraz potrzebuje bazarku? O jak dawno Cię nie widziałam :) Tolu zdrówka życzymy :) Quote
elik Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Wiadomość dla Alaskan malamutte :) To kotek, który jest na głównym zdjęciu - siedzi na nodze fotela obrotowego. https://www.olx.pl/oferta/sliczne-zdrowe-kociatka-szukaja-opiekunow-CID103-IDiqMf5.html Bardzo Cie proszę Jolu dopytaj o niego Tolę. Quote
xcat Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 53 minut temu, anecik napisał: O jak dawno Cię nie widziałam :) Czasu mało niestety :( Quote
Alaskan malamutte Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 20 minut temu, elik napisał: To kotek, który jest na głównym zdjęciu - siedzi na nodze fotela obrotowego. Elu, nie muszę dopytywać. Jest to koteczka, Zazu- Pierzasta, przeze mnie nazwana Klarą Koteczka na pewno jest, ponieważ została przeze mnie wstępnie zarezerwowana. Ona jest w typie norweski leśny. Była chora (tzn złapała jakiegoś wirusa i była leczona), nie wiem jaki jest jej stan na dzisiaj. Dowiem się wszystkiego. Wiem, że jeszcze siedzi Marysia, cudo koteczka. Dam znać co i jak Quote
elik Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Elu, nie muszę dopytywać. Jest to koteczka, Zazu- Pierzasta, przeze mnie nazwana Klarą Koteczka na pewno jest, ponieważ została przeze mnie wstępnie zarezerwowana. Ona jest w typie norweski leśny. Była chora (tzn złapała jakiegoś wirusa i była leczona), nie wiem jaki jest jej stan na dzisiaj. Dowiem się wszystkiego. Wiem, że jeszcze siedzi Marysia, cudo koteczka. Dam znać co i jak Bardzo dziękuję :) Czyli mogę odpowiedzieć, że ta panna jest do wzięcia :) ? Quote
Alaskan malamutte Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 1 minutę temu, elik napisał: Bardzo dziękuję :) Czyli mogę odpowiedzieć, że ta panna jest do wzięcia :) ? Elu, poczekaj do wieczora, ja będę u Marty to jeszcze się upewnię, okej? Od razu dam znać Quote
elik Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Elu, poczekaj do wieczora, ja będę u Marty to jeszcze się upewnię, okej? Od razu dam znać Ok :) Poczekamy. Odpowiedziałam, że koteczki nie są u mnie i że postaram się dać odpowiedź jeszcze dzisiaj. Quote
Recommended Posts