Ewa Marta Posted November 1, 2022 Posted November 1, 2022 Dnia 1.11.2022 o 10:31, Tola napisał: Dzisiaj TZ miał z FB dwie oferty zabrania suni do Katowic, obie dzisiaj wieczorem. Ech, szkoda, że dzisiaj.... Quote
Poker Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 Wątek Beżo https://www.dogomania.com/forum/topic/357969-beżo-pies-z-lańcucha-czy-uda-mu-się-pomóc/#comment-17933764 Quote
Tola Posted November 4, 2022 Author Posted November 4, 2022 Hana z zamojskiego schroniska, która była pod opieką Agnieszki z FB, w swoim nowym domu Quote
Tola Posted November 4, 2022 Author Posted November 4, 2022 Mam też niestety smutną wiadomość - nie żyje Pastelka, kotka zabrana wraz z kociątkiem ze Zwierzyńca. Na nowy dom czekała w Dt u p. Justyny w Mysłowicach, zamieszkała w Dąbrowie Górniczej. Od września kotka zaczeka mieć problemy ze zdrowiem - słabła, straciła apetyt, potem dołączyły się objawy neurologiczne. Jej rodzina szukała pomocy w 4 gabinetach na Śląsku, zrobiono wiele badań, niestety nie udało się ustalić coraz gorszego stanu Pastelki. Rodzina zadzwoniła do nas parę tyg. temu z prośbą o pomoc w opłaceniu tomografii głowy. Badanie odbyło się dzisiaj rano i niestety wykazało rozległy nowotwór mózgu, koteczka została poddana eutanazjiparę osób tutaj pomagało szukać domu dla koreczki, dlatego wspominam o niej na wątku zamojskim. Ostatnie zdjęcia Pastelki Quote
mdk8 Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 Tolu ten biedak wychodzi z tego kąta czy tak spędza całe dnie ? Quote
Tola Posted November 4, 2022 Author Posted November 4, 2022 Dnia 4.11.2022 o 21:32, mdk8 napisał: Tolu czy ten biedak wogóle wychodzi z tego kata ? Chyba nie:( Cały czas tam stoi, przynajmniej jak ja tam byłam. A rudasek wg pracowników to dzikusek:( Quote
mdk8 Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 Dnia 4.11.2022 o 21:33, Tola napisał: Nie:( Cały czas tam stoi. Serce pęka Quote
Nadziejka Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 Greyowi Sercem Z Modlitwą-Książki Na Prezent 15.11 Quote
Jo37 Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 Biedna Pastelka <*>. Młoda koteczka z ogromnym pechem. Quote
Poker Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 Szkoda, że Pastelka tak krótko zaznała szczęście. Quote
Nadziejka Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 Dnia 4.11.2022 o 21:22, Tola napisał: Mam też niestetyb smutną wiadomość - nie żyje Pastelka, kotka zabrana wraz z kociątkiem ze Zwierzyńca. Na nowy dom.czekała w Dt u p. Justyny w Mysłowicach, zamieszkała w Dąbrowie Górniczej. Od września kotka zaczeka mieć problemy z ze zdrowiem - słabła, straciła apetyt, potem dołączyły się objawy neurologiczne. Jej rodzina szukała pomocy w 4 gabinetach na Śląsku, zrobiono wiele badań, niestety nie udało się ustalić coraz gorszego stanu Pastelki. Rodzina zadzwoniła do nas parę tyg. temu z prośbą o pomoc w opłaceniu tomografii głowy. Badanie odbyło się dzisiaj rano i niestety wykazało rozległy nowotwór mózgu, koteczka została poddana eutanazjiparę osób tutaj pomagało szukać domu dla koreczki, dlatego wspominam.o niej na wątku zamojskim. Ostatnie zdjęcia Pastelki Quote
Jaaga Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 Tak mi przykro z powodu Pastelki, mialam nadzieje, ze w końcu uda się jej pomóc po diagnozowaniu. Dnia 4.11.2022 o 21:32, mdk8 napisał: Tolu ten biedak wychodzi z tego kąta czy tak spędza całe dnie ? Mnie też go żal. Bardzo przypomina moja największa psią miłość Sarę. Od razu go tez wypatrzyłam na zdjęciu Toli. Quote
Alaskan malamutte Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 Serdecznie zapraszamy na bazarek dla Kefira, Kalmara i Blanki Quote
b-b Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 Szkoda,że czas Pastelki tak szybko dobiegł końca. Cieszy chociaż myśl ,że nie musiała umierać w samotności gdzieś w zimnie. 4 Quote
Poker Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 Bazarek 40 % dla chłopaków https://www.dogomania.com/forum/topic/357889-coroczna-dostawa-gadżetów-z-usa-do-0611-g22/ Quote
kado Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 Zapraszamy na bazarek dla braciszków https://www.dogomania.com/forum/topic/357982-w-świecie-mangisportu-i-innych-przydasidla-braciszków-do-13112022-roku-godz-16/#comment-17934539 1 Quote
Tola Posted November 6, 2022 Author Posted November 6, 2022 Na koncie ZEA jest wpłata: 30 zł - Katarzyna K. Zawada z dopiskiem - od Mazowszanki (02.11.), nie wiem dla jakiego psa ma być ta wpłata? Quote
Mazowszanka13 Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 Dnia 6.11.2022 o 21:49, Tola napisał: Na koncie ZEA jest wpłata: 30 zł - Katarzyna K. Zawada z dopiskiem - od Mazowszanki (02.11.), nie wiem dla jakiego psa ma być ta wpłata? Zadecyduj Tolu sama. To jest moja nadpłata na Felę, która znalazła dom ( a ja nadal wpłacałam). Quote
Tola Posted November 7, 2022 Author Posted November 7, 2022 Dnia 7.11.2022 o 17:29, Mazowszanka13 napisał: Zadecyduj Tolu sama. To jest moja nadpłata na Felę, która znalazła dom ( a ja nadal wpłacałam). A, to rozumiem, bardzo dziękujęMyślałam, że to darowizna na konkretnego psa. Quote
Tola Posted November 7, 2022 Author Posted November 7, 2022 Sisi pozdrawia, sunia jest bardzo szczęśliwa, jej właściciele również. Pani Ania napisała - Ostatnie fotki naszej Sisi ze spacerów i ukochane miejsce do relaksu na brzegu skórzanej kanapy Serdecznie pozdrawiamy Ania Staszek Funia I Sisi 8 Quote
Jo37 Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 Z mojego bazarku dla zwierzaków pod opieką ZEA przelałam na konto Fundacji 162,00 w dniu 09.11.22 https://www.dogomania.com/forum/topic/357662-koniec-dodane-nowe-biografie-zespołów-muzycznych-jesień-idzie-dla-zamojskich-zwierzaków-luny-i-pikselka-do-241022-do-2100/#comments Quote
Jaaga Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 Nie wszyscy już pewnie pamiętają, ale od 3-mies. jest u nas na BDT zamojska Arabika. Zrobiłam jej nowe ogłoszenie, może ktoś będzie tak dobry i je wyrózni? Kicia dzieciństwo przeczekuje u nas, zamiast dorastać we własnym domu. Byłabym też wdzięczna za ogłoszenie, jakby ktoś jeszcze dał radę zrobić. Moje ogłoszenie jest na Katowice. Tola też ma i zmieni na Cieszyn.. Przydałoby się np. na Bielsko, gdzie mamy mozliwość zrobić wizytę. W sumie mamy aż 3 dodatkowe kotki, więc fajnie, jakby choć jedna znalazła dom. https://www.olx.pl/d/oferta/rewelacyjna-mila-6-mies-kotka-szczepienia-testy-adopcja-CID103-IDRLIvf.html?bs=olx_pro_listing 2 Quote
Jaaga Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 Tu jeszcze nasza Edwina, gdyby ktoś dał radę ogłosić ją na Bielsko-Białą. Bardzo proszę, bo z jednym ogłoszeniem są małe szanse na adopcje: https://www.olx.pl/d/oferta/edwina-super-2-letnia-kotka-wysterylizowana-zaszczepiona-testy-adopcja-CID103-IDRLKFE.html?bs=olx_pro_listing Quote
seramarias Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 Dnia 9.11.2022 o 14:08, Jaaga napisał: Nie wszyscy już pewnie pamiętają, ale od 3-mies. jest u nas na BDT zamojska Arabika. Zrobiłam jej nowe ogłoszenie, może ktoś będzie tak dobry i je wyrózni? Kicia dzieciństwo przeczekuje u nas, zamiast dorastać we własnym domu. Byłabym też wdzięczna za ogłoszenie, jakby ktoś jeszcze dał radę zrobić. Moje ogłoszenie jest na Katowice. Tola też ma i zmieni na Cieszyn.. Przydałoby się np. na Bielsko, gdzie mamy mozliwość zrobić wizytę. W sumie mamy aż 3 dodatkowe kotki, więc fajnie, jakby choć jedna znalazła dom. https://www.olx.pl/d/oferta/rewelacyjna-mila-6-mies-kotka-szczepienia-testy-adopcja-CID103-IDRLIvf.html?bs=olx_pro_listing Cudna koteńka, czarne koty są piękne Quote
Recommended Posts