Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 9.11.2022 o 14:52, Jaaga napisał:

Tu jeszcze nasza Edwina, gdyby ktoś dał radę ogłosić ją na Bielsko-Białą. Bardzo proszę, bo z jednym ogłoszeniem  są małe szanse na adopcje:

https://www.olx.pl/d/oferta/edwina-super-2-letnia-kotka-wysterylizowana-zaszczepiona-testy-adopcja-CID103-IDRLKFE.html?bs=olx_pro_listing

DSC04108 (1).JPG

proszę
https://www.olx.pl/d/oferta/pregowana-koteczka-do-adopcji-CID103-IDRMPuT.html?bs=olx_pro_listing

• Like 1
Posted
Dnia 9.11.2022 o 14:08, Jaaga napisał:

Nie wszyscy już pewnie pamiętają, ale od 3-mies. jest u nas na BDT zamojska Arabika. Zrobiłam jej nowe ogłoszenie, może ktoś będzie tak dobry i je wyrózni?

Kicia dzieciństwo przeczekuje u nas, zamiast dorastać we własnym domu. Byłabym też wdzięczna za ogłoszenie, jakby ktoś jeszcze dał radę zrobić. Moje ogłoszenie jest na Katowice. Tola też ma i zmieni na Cieszyn.. Przydałoby się np. na Bielsko, gdzie mamy mozliwość zrobić wizytę. W sumie mamy aż 3 dodatkowe kotki, więc fajnie, jakby choć jedna znalazła dom.

https://www.olx.pl/d/oferta/rewelacyjna-mila-6-mies-kotka-szczepienia-testy-adopcja-CID103-IDRLIvf.html?bs=olx_pro_listing

DSC04093 (1).JPG

Bardzo dziękuję Jaaga  za pomoc i pokazanie nowych zdjęć Arabiki. Teraz bardzo trudno o dom dla kota, szczególnie dla czarnego, ale  mam nadzieję, że wkrótce dojrzy ją jakiś miłośnik czarnych futrzaków.

Posted

Jakby ktoś miał czas to bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu Michalinki. Kotkana ok. 10 mies., jest u nas od końca sierpnia i  jest gotowa do adopcji - zaszczepiona, wysterylizowana, testy ujemne. Michalinka to wyjątkowy przytulak i pieszczoch, taki koci rarytas 🙂 

IMG-20221108-WA0002.jpg

IMG-20221108-WA0006.jpg

IMG-20221108-WA0004.jpg

IMG-20221108-WA0005.jpg

IMG-20221108-WA0007.jpg

Posted

Zamojska Negri, która była u Murki, też długo czekała na dom, nikt nie dzwonił.

I wreszcie odezwała się rodzina z Warszawy, kociarze, bardzo fajny dom.

Tez trafiła do nas jako małe kociątko, a do własnego domu pojechała już jako ponad  miesięczny kot. 

Właśnie dostałam zdjęcia Begri🙂.

Może i Arabika czeka na kogoś wyjątkowego...

received_626201405916509.jpeg

received_5716456051745153.jpeg

received_1489689501516090.jpeg

received_1279326086247218.jpeg

• Like 2
Posted
Dnia 7.11.2022 o 17:29, Mazowszanka13 napisał:

Zadecyduj Tolu sama. To jest moja nadpłata na Felę, która znalazła dom ( a ja nadal wpłacałam).

Przeznaczę je dla Kalmara i Kefira, bo na razie nie mają nic, bardzo dziękuję💖🌹

Posted

Na koncie Zea są nowe wpłaty, bardzo dziękujemy:serce-ruchomy-obrazek-0641.gif

100 zł - Figunia (02.11.)serce-ruchomy-obrazek-0528.gif (kwota zostanie przeznaczona dla Kalmara i Kefira  ( WĄTEK)

162 zł - Jo37 bazarek (09.11.) serce-ruchomy-obrazek-0528.gif (kwota zostanie przeznaczona na opłacenie leczenia panleukopenii w zamojskim DT, właśnie  mamy ostatnią fakturę za ostatnią chorą kotkę - 791 zł)

royal Vet.pdf

Posted
Dnia 10.11.2022 o 17:18, Ellig napisał:

Nie zdążyłam podziękować, a już można usunąć ogloszenie 😀  Wizytatorka zamojskich psiaków Ania znalazla jej dom u swojej koleżanki, której zmarła nastoletnia kotka, oczywiście niewychodząca. Bardzo ucieszyłam sie z tej adopcji, bo nie ogłaszałam jej nawet wczesniej. Tyle jest kotów do adopcji młodszych i kolorowych, wiec nie wierzyłam w jej adopcję.  

Ellig, dziękuję bardzo. 

• Like 2
Posted
Dnia 11.11.2022 o 14:30, Jaaga napisał:

Nie zdążyłam podziękować, a już można usunąć ogloszenie 😀  Wizytatorka zamojskich psiaków Ania znalazla jej dom u swojej koleżanki, której zmarła nastoletnia kotka, oczywiście niewychodząca. Bardzo ucieszyłam sie z tej adopcji, bo nie ogłaszałam jej nawet wczesniej. Tyle jest kotów do adopcji młodszych i kolorowych, wiec nie wierzyłam w jej adopcję.  

Ellig, dziękuję bardzo. 

Bardzo proszę, cudownie ,że kicia ma dom 🙂