KrystynaS Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 Co reaktywować, przecież Forum działa jest tylko mniej osób uczestniczących Quote
Poker Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 1 minutę temu, KrystynaS napisał: Co reaktywować, przecież Forum działa jest tylko mniej osób uczestniczących no właśnie, jakie forum ? Quote
b-b Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 Czyli co? Do tej pory to gdzie my pisałyśmy? W chmurce? Quote
Tyśka) Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 To forum, całe - a nie tylko dział PwP. MIejmy nadzieję, że więcej awarii nie będzie. Zaciskam kciuki za Amberkowy domek. Quote
Alaskan malamutte Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 Poznikały posty.... W sobotę Agat zrobi wizytę PA u p. Huberta, zobaczymy co z tego wyniknie. Miałam dzisiaj fajny telefon o Amberka. Jeśli coś będzie nie tak z pierwszym domkiem, sprawdzimy drugi :-)) 3 Quote
agat21 Posted January 28, 2021 Author Posted January 28, 2021 Wizyta u pana Huberta jest jutro wieczorem :) Dzisiaj natomiast p. Hubert z dziewczyną mieli pojechać do Wilanowa poznać Amberka osobiście :) Nie mam jeszcze żadnych wieści czy się udało, jutro rano dopytam czy spotkanie doszło do skutku i jakie wzajemne relacje zostały nawiązane ;) Fajnie wiedzieć, że w razie czego jest kolejny potencjalny dom. Dzięki Alaskan za te rozmowy z potencjalnymi domami! To ogromna pomoc! Zwłaszcza, że znowu do późna pracuję i nawet nie mogłabym odbywać tych rozmów. Ogromne dzięki!!! 1 Quote
agat21 Posted January 29, 2021 Author Posted January 29, 2021 No i stało się jednak :D Zapytałam p. Magdę o wczorajszą wizytę p.Huberta u Amberka. Wizyta się nie odbyła, bo: primo po pierwsze dziewczyna p. Huberta skręciła kostkę, a chcieli poznać go oboje, a primo po drugie p. Magda chce adoptować Amberka!!!! :DDDD Jednak nie jest w stanie się z nim rozstać :D Jedyną niewiadomą, jaka pozostała i jaka zdecyduje ostatecznie jest dogadanie się Amberka z psem rodziców Johnym. Bo u rodziców Amberek będzie spędzał niektóre weekendy z p. Magdą oraz wakacje :) No i tak dynamicznie sytuacja się rozwija :) 9 Quote
agat21 Posted January 29, 2021 Author Posted January 29, 2021 Co do spacerów na lince (bo o to też się dopytywałam), to Amberek na początku nie wiedział w ogóle, że może sobie dalej gdzieś odbiec, pani Magda go zachęcała, a on zdziowiony wręcz, że jak ona może go odpędzać od siebie ( :D !), tym bardzie się przy niej trzymał. Ale potem zaczął sobie chodzić dalej i dalej, po krzaczorach i szuwarach, jednak na zawołanie za każdym razem przybiegał grzecznie :) Pies rewelacja! Po drapaniu nie ma śladu, wszystko super, karma smakuje. A partner p. Magdy mówi do Amberka "chodź do tatusia" ! No i mam superowy piątek w związku z tym wszystkim :) Czego i Wam życzę :)) Muszę wracać do roboty, bo robota nie wiedzieć czemu, nie ma super piątku dzisiaj ;) 8 3 Quote
Nesiowata Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Lajków to ja nie mam ale cieszę się jak nie wiem co! Quote
Ewa Marta Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Ale bomba!!!! Oby dogadał się z psem rodziców Magdy:) Quote
ona03 Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 No bo jak się rozstać z takim przytulaskiem :) Długą wędrówkę Amberek przebył do swojego domku:)))). Trzymam kciuki 1 Quote
agat21 Posted January 29, 2021 Author Posted January 29, 2021 Rodzice p. Magdy mieszkają we Włocławku, więc na szczęście nie jakoś bardzo daleko. A to psiaczek, z którym Amberek jutro się zapozna na wyjeździe weekendowym. :) Oby polubił Amberka. Bo to podobno żywy kurdupelek jest. 1 Quote
Sowa Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Spotkanie najpierw na neutralnym terenie, przy stopniowym zmniejszaniu dystansu? Quote
Ellig Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Ważne , zeby spotkały sie psiaki po za domem, po za terenem domownika. Quote
Alaskan malamutte Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Miałam kolejny super fajny telefon o Amberka..... Ech...urodzony szczęściarz, łamacz serc 3 Quote
Sowa Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 No właśnie. Czy psy są po kastracji? Wprawdzie zdecydowanie łatwiej pogodzić dwa samce niż dwie suczeńki, ale ten maluch wygląda na zadziorę. Oby tylko wyglądał:-) Quote
Sowa Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Chętni na Amberka - jeśli Amber trafi gdzie indziej - mogliby się zainteresować Quatro... Też pogodny i garnący się do ludzi, to takie ważne. Też ma szalenie sympatyczna mordkę. Quote
Alaskan malamutte Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 11 minut temu, Sowa napisał: Chętni na Amberka - jeśli Amber trafi gdzie indziej - mogliby się zainteresować Quatro... Też pogodny i garnący się do ludzi, to takie ważne. Też ma szalenie sympatyczna mordkę. Nie wiem, czy zechcą tyle czekać...co najmniej miesiąc.... Quote
Sowa Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Czemu aż tyle? Jeśli schronisko wydaje od razu - czy chodzi o kastrację? Czy o ew. (odpukać) konflikty między Amberkiem a psem u rodziny? Quote
Alaskan malamutte Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Quatro wykastrowany. Chcemy poobserwować, zrobić diagnostykę...Jeśli wszystko będzie ok, to na pewno go ogłoszę do adopcji Quote
Poker Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Spróbować zawsze warto. Szkoda tracić dobre domki. Są domy, które biorą psy wymagające leczenia. Quote
Recommended Posts