agat21 Posted January 14, 2021 Author Posted January 14, 2021 Dnia 13.01.2021 o 09:30, Tianku napisał: to zdjęcie z fb z 2020 roku ze stycznia nie widać żadnych przerzedzeń sierści.. może to stres + schroniskowe żarcie I uszy całe :/ I nie ma blizn na pyszczku.. Ech, cholerny schron.. Quote
KrystynaS Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 2 godziny temu, agat21 napisał: Krótka wiadomość od p. Magdy: "Nie chcę zapeszać, ale drapanie Ambera zmniejszyło się o 80% :)" :))))) Quote
KrystynaS Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 3 godziny temu, agat21 napisał: I uszy całe :/ I nie ma blizn na pyszczku.. Ech, cholerny schron.. Zatem blizny na pyszczku i poszarpane ucho to niedawne wydarzenia sprzed paru miesięcy. Co się tam w tym schronie dzieje. Agat, że Ty go wypatrzyłaś na jednym ze zdjęć, to jakiś "palec boży" Quote
b-b Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 Może to faktyczni od jedzenia. Oby. To by znaczyło ,że karma, którą teraz je dobrze mu służy :)) 1 Quote
agat21 Posted January 14, 2021 Author Posted January 14, 2021 6 godzin temu, KrystynaS napisał: Zatem blizny na pyszczku i poszarpane ucho to niedawne wydarzenia sprzed paru miesięcy. Co się tam w tym schronie dzieje. Agat, że Ty go wypatrzyłaś na jednym ze zdjęć, to jakiś "palec boży" Wypatrzyło go też kilka innych osób. Był na zdjęciach obok Rabarbarka wyciąganego właśnie ze schronu. Więc łatwy był do zauważenia. Ja zdecydowałam się go wyciągnąć. Quote
agat21 Posted January 14, 2021 Author Posted January 14, 2021 5 godzin temu, b-b napisał: Może to faktyczni od jedzenia. Oby. To by znaczyło ,że karma, którą teraz je dobrze mu służy :)) Od robali niedobitych niestety też. Teraz po kolejnej kuracji odrobaczania powinno być już lepiej. Bo dzisiejsza poprawa to pewnie zasługa głównie zastrzyków, które wczoraj Amber dostał. Pewnie coś przeciwświądowego. Ale karmę antylaregiczną utrzymujemy też oczywiście. Quote
Moli@ Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 11 godzin temu, b-b napisał: Może to faktyczni od jedzenia. Oby. To by znaczyło ,że karma, którą teraz je dobrze mu służy :)) Jaka to karma? Quote
agat21 Posted January 15, 2021 Author Posted January 15, 2021 Dnia 9.01.2021 o 14:37, agat21 napisał: Amberek od poniedziałku dostaje już hypolergiczną Ale może to za krótko jeszcze, żeby były efekty :/ 1 Quote
b-b Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 Znalezione na FB OTOZ Animal POMÓŻCIE NAM TO NAGŁOŚNIĆ! CZY BĘDZIEMY ŚWIADKAMI KOŃCA OCHRONY ZWIERZĄT W POLSCE?! Jarosław Sachajko • KUKIZ15 chce ZAKAZAĆ organizacjom możliwości odbierania zwierząt maltretowanych, głodzonych i bitych."Zwierzęta to własność prywatna" - mówi. PODPISZCIE PETYCJE! https://www.petycjeonline.com/petycja_przeciwko... Quote
agat21 Posted January 15, 2021 Author Posted January 15, 2021 Która to już petycja :( Oby to coś dało.. W jakim kraju my żyjemy? Bandyci czują się coraz lepiej. 1 Quote
agat21 Posted January 15, 2021 Author Posted January 15, 2021 U Amberka dziś też dobrze, tak jak wczoraj :) Dużo mniejsze drapanie! Ufff :)) 3 Quote
Ewa Marta Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 2 godziny temu, agat21 napisał: U Amberka dziś też dobrze, tak jak wczoraj :) Dużo mniejsze drapanie! Ufff :)) Mógł dostać zastrzyk sterydowy dzialający kilka dni (chyba do 7). Jest szansa,że jak się przestał drapać, to rany się zagoją i po skończeniu działania leku nie będzie się tak rozdrapywał. Quote
mari23 Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 4 godziny temu, agat21 napisał: Która to już petycja :( Oby to coś dało.. W jakim kraju my żyjemy? Bandyci czują się coraz lepiej. To prawda niestety :( ileż ja już tych petycji podpisałam...a mam wrażenie, że jest coraz gorzej :( 2 godziny temu, agat21 napisał: U Amberka dziś też dobrze, tak jak wczoraj :) Dużo mniejsze drapanie! Ufff :)) I to jest radość :) oby z każdym dniem tak się drapanie zmniejszało i w końcu ustąpiło. 2 Quote
agat21 Posted January 15, 2021 Author Posted January 15, 2021 44 minuty temu, Ewa Marta napisał: Mógł dostać zastrzyk sterydowy dzialający kilka dni (chyba do 7). Jest szansa,że jak się przestał drapać, to rany się zagoją i po skończeniu działania leku nie będzie się tak rozdrapywał. Też taką mam nadzieję, a jeszcze robale będą dobite i karma zrobi swoje. Oby ! :) Quote
Poker Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 Bardzo pocieszające jest , że chłopak mniej się drapie. Oby tak było po ustaniu działania sterydu. Quote
Alaskan malamutte Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Pozdrowienia od cudnego Amberka! 9 Quote
KrystynaS Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Amberek na przechadzce. Chyba nareszcie ma to czego szukał, za czym biegł Quote
Alaskan malamutte Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 6 minut temu, KrystynaS napisał: Amberek na przechadzce. Chyba nareszcie ma to czego szukał, za czym biegł Pani Magda napisała, że Amberek bardzo się cieszy na spacerku, odbiega na długość smyczy ale zaraz przybiega z powrotem na głaski. Jeśli chodzi o drapanie, to jest go zdecydowanie mniej. 1 1 Quote
Anula Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Pani Magda napisała, że Amberek bardzo się cieszy na spacerku, odbiega na długość smyczy ale zaraz przybiega z powrotem na głaski. Jeśli chodzi o drapanie, to jest go zdecydowanie mniej. Cudne wiadomości.Jeżeli przybiega zaraz to wygląda z tego,że nie będzie odbiegał, będzie się pilnować człowieka. Quote
jankamałpa Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Przepraszam, że na wątku Amberka zaprosze na bazarek od Poker, z którgo finanse będą na Biszkopcika z Zamościa. Tutaj po prostu zagląda dużo ludzi. Quote
Gabi79 Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 4 godziny temu, KrystynaS napisał: Amberek na przechadzce. Chyba nareszcie ma to czego szukał, za czym biegł Od początku czułam, że Amberek nie jest żadnym typem uciekiniera, on po prostu szukał dla siebie dobrych ludzi, którzy się nim należycie zaopiekują. Cudny jest!!! 1 1 Quote
Alaskan malamutte Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Amberek na spacerku. niestety widoczność kiepska, śnieg zaczął intensywnie padać... Amberek - YouTube 1 Quote
elik Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Czemu ja nic nie widzę, tylko coś słyszę? :( Quote
Alaskan malamutte Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 12 minut temu, elik napisał: Czemu ja nic nie widzę, tylko coś słyszę? :( eliku, już poprawiam.. 1 Quote
Recommended Posts