Jo37 Posted December 12, 2020 Posted December 12, 2020 Jeżeli się nie znajdzie do jutra to w poniedziałek rano pojedziemy z Haną. 1 Quote
agat21 Posted December 12, 2020 Author Posted December 12, 2020 Wiem, że zaglądacie, czekacie. Niestety nie ma wciąż żadnych dobrych wiadomości. Poszukiwania co jakiś w okolicy hotelu nie dają rezultatów. Cała bliższa i dalsza okolica też zawiadomiona. Tam się ludzie dobrze znają, więc wieści rozchodzą się szybko. Mam nadzieję, że on pojawi się gdzieś w końcu, ktoś go zauważy. Jest dość charakterystyczny. Echh... do doopy z tym wszystkim. Quote
Tianku Posted December 12, 2020 Posted December 12, 2020 Pozostaje czekac na jakis sygnal nie mogl sie rozplynac gdzies na pewno sie pojawi Badzmy dobrej mysli Kto moze niech udostepnia Quote
Onaa Posted December 12, 2020 Posted December 12, 2020 Biedny Amberek :(, ja też ciągle zaglądam z nadzieją, wracaj piesku Quote
mgog Posted December 12, 2020 Posted December 12, 2020 Głęboko wierzę, że Amberek się znajdzie! Quote
Anula Posted December 12, 2020 Posted December 12, 2020 Może w okolicy są jacyś droniarze i ich poprosić o pomoc. Ja tak wymyślam ale nie wiem już jak można pomóc.Jeżeli chodzi o Jamora to pies musi być zlokalizowany i wtedy Jamor może go złapać. Quote
kiyoshi Posted December 12, 2020 Posted December 12, 2020 Sądze, że w ciągu najbliższych dni uda się go zlokalizować. Wrócić sam już raczej nie wróci. Prawdopodobnie dlatego, że faktycznie nie zył zbyt blisko ludzi kiedyś i po prostu- grał dobra minę do złej gry, mając ciagle z tyłu głowy, że człowiek to zło.... Takie psy maja instynkt przetrwania, pojawi się gdzies, skoro okolica zawiadomiona a on ma ta charakterystyczną obroże, to sądze, że jest to kwestia dni, może tygodnia. Trzymaj się Agat i nie wyrzucaj sobie. Nie jesteśmy w stanie wszystkiego przewidzieć. ps. pamiętajcie by jutro zadzwonić też do Urzędów w gminach sąsiednich. On może się przemieścić kilka/ naście kilometrów, nie wiadomo.. Quote
Jo37 Posted December 12, 2020 Posted December 12, 2020 Kiyoshi - zgubiłaś jeden dzień. Jutro jest niedziela. 1 Quote
Tola Posted December 12, 2020 Posted December 12, 2020 Tez zaglądam z nadzieją, że może wrócił... Może uda się wydrukować plakaciki i porozwieszać w najbardziej uczęszczanych miejscach, ludzie zapamiętają zdjęcie psa... Quote
Onaa Posted December 12, 2020 Posted December 12, 2020 Może też jakieś dalsze przytuliska czy schroniska powiadomić , zakładając że on jest cały czas w drodze. A czy w pobliżu hoteliku nie ma gdzieś jakiejś małej fosy, rzeczki, mógłby tam np. wpaść i utknąć a jak śnieg przykryje to psiaka trudno dostrzec. Quote
Tola Posted December 12, 2020 Posted December 12, 2020 Tylko, że na razie nie ma po Amberku śladu:(. Nie wiadomo, czy gdzieś się skrył, czy cały czas się przemieszcza... Quote
Alaskan malamutte Posted December 12, 2020 Posted December 12, 2020 Zaglądam z nadzieją na jakieś dobre wieści....niech stanie się cud....taki świąteczny....proszę.... Quote
rozi Posted December 12, 2020 Posted December 12, 2020 Nie siedzi w tej budzie? Albo pod kojcem? No mnie się ciągle wierzyć nie chce, że wyszedł :( Quote
gosia7 Posted December 12, 2020 Posted December 12, 2020 agat21 przytulam Cię i ogromnie współczuję nerwów. Ogromnie. Nie wiem kogo mi już bardziej szkoda psiaka czy Ciebie. Niech się już znajdzie! Boże kochany... 1 Quote
Nesiowata Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Trzymaj się Agat. Niech ten ancymonek wreszcie wystawi gdzieś nos! 2 Quote
Nadziejka Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Tuptuniu Agacku zagladam z modlitwa Quote
Anula Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Jutro ma jechać Jo37 ze swoim psiaczkiem i szukać Amberka.Może się poszczęści? Amber powinien wrócić do miejsca w którym kilka dni przebywał bo tak przeważnie robią psiaki.Chociaż miałyśmy przypadek,że mała sunia nie wróciła i to była spora akcja aby ją znaleźć.Uruchomione były wszystkie możliwości nawet z dronem. Quote
KrystynaS Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Jestem, sprawdzam czy są wieści. Nie ma ... Quote
Gabi79 Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Zapraszam serdecznie na bazarek dla Amberka, on musi się znaleźć!!! Różne cudeńka od nina65 dla zaginionego Amberka, oby cały i zdrowy wrócił do hotelu. Do 19.12.2020 godz.20.00 Quote
bakusiowa Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Tola dała mi znać o Amberku. Trzeba koniecznie oplakatować okolice a przy okazji można popytać mieszkańców czy go nie widzieli. Jest dość charakterystyczny. Quote
Tyśka) Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 I może rozglądać się po podwórkach czy ktoś go nie wziął "do pilnowania gospodarstwa". Nie wierzę, że nikt go nie zauważył do tej pory :( 1 Quote
bakusiowa Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Widziałam post zamieszczony na stronie schroniska. Wysłałam też prośbę o zamieszczenie do Spotted Skierniewice i do Fundacji Roka bo tam nie zauważyłam. 1 1 Quote
bakusiowa Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Jeżeli dostałabym e-mailem plakacik to mogę wydrukować w punkcie ksero. Quote
Tola Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Przed chwilą, bakusiowa napisał: Widziałam post zamieszczony na stronie schroniska. Wysłałam też prośbę o zamieszczenie do Spotted Skierniewice i do Fundacji Roka bo tam nie zauważyłam. Bardzo dziękuję! Dałam znać, bo jesteś z tamtych stron, szukałam kogoś, kto jeszcze wrzuci post na lokalne grupy. Quote
Recommended Posts