Jump to content
Dogomania

Guzy na śledzionie nierakowe, na trzustce do kontroli. Już po zawirowaniach. 12-letni Rabarbarek vel Karmelek zostaje w DS. Bardzo Wam dziękuję za wszelką pomoc i wsparcie :).

Recommended Posts

Posted

Jakbym mogła to bym go wycałowała, przekochany biduś jest. Taki jakby jeszcze nieśmiały. Bidna starowinka, nie wiadomo czy kiedykolwiek miała dom.

Posted
15 godzin temu, Gabi79 napisał:

Czy coś "ruszyło" w sprawie wizyty?

Gabrysiu, pani Ewa jak ustali termin wizyty z chętnym domkiem to ma mi dać znać. Narazie czekam.

Posted

Wizyta odbyła się dzisiaj, dowiedziałam się już po dlatego nic wcześniej nie pisałam, no i ... Rabarbarek ma domek :).

Pani Ewa , która robiła wizytę uważa że to bardzo dobry domek, od zawsze mający psiaki, podczas nieobecności Państwa, którzy pracują, Rabarbarek będzie czas spędzał z mamą Pani, i dużą starszą sympatyczną kotką :). Jak będzie chciał to będzie sobie swobodnie chodził po dużym ogródku, będzie też oczywiście zabierany na spacery. Ogrodzenie jest porządne. Państwo na wakacje zawsze jeździli z psami, więc i Rabarbarek by podróżował. Pani mówiła, że u nich jest dużo kleszczy i będzie musiała porządnie pieska zabezpieczyć. Pani pytała jeszcze czy jest kastrowany, żeby nie obsikiwał. No i to co dla Państwa najważniejsze, żeby był łagodny - dla nich i dla kotki.

Państwo chcą przyjechać po Rabarbarka 27 grudnia. Pani prosiła jeszcze, żeby zakupić mu za zwrotem kosztów szelki , z których nie ucieknie - guardy, w takich szelkach zawsze prowadzili swoje pieski, a w przypadku Rabarbarka, żeby w razie czego nie uciekł.

• Like 8
  • Upvote 1
  • Onaa changed the title to Dzyń dzyń dzyń dzwonią dzwonki sań a tu świąteczny cud - dom dla 12 - letniego Rabarbara, który po 8 latach opuścił schronisko.
Posted
42 minuty temu, rozi napisał:

No i potwierdza się - pięknemu zawsze łatwiej   :)

O gustach się nie dyskutuje :)

Najważniejsze, że ktoś chce go pokochać . Bardzo sie cieszę.

Posted

Bardzo się cieszę, że Rabarbarek będzie miał taki domek i że po tylu latach spędzonych w betonowym boksie, ma szansę na szczęśliwe psie życie.

Posted
Dnia 18.12.2020 o 17:03, Tola napisał:

Bardzo się cieszę, że Rabarbarek będzie miał taki domek i że po tylu latach spędzonych w betonowym boksie, ma szansę na szczęśliwe psie życie.

aż mi trudno pisać przez łzy...tyle biedak czekał, to straszne, że aż tak długo. 

Jesteście cudowne, że wyciągnęłyście tego biedaka, dałyście szansę, a szansa zamieniła się w szczęście :)

• Like 1