Tola Posted July 20, 2018 Author Posted July 20, 2018 Byłam u wetki - Gucio dostanie jutro jeszcze jedną dawkę sterydu i kolejny tydzień będzie brał antybiotyk. Chciałam też zamówić te krople, których skład podała mi Poker, ale pani w aptece powiedziała, że ich koszt to 200 zł, a na receptę od lekarza ludzkiego - ok. 20 zł. Będę więc musiała poprosić lekarza rodzinnego, może wystawi receptę. 2 Quote
Tola Posted July 20, 2018 Author Posted July 20, 2018 Wstawiam dzisiejszy koszt leków - poprzednie recepty pokrywałam z własnej kieszeni, pokryliśmy też z Tz koszt poprzedniego przywozu i odwozu Gucia z Dt do weta i z powrotem (140 km). Quote
Tola Posted July 20, 2018 Author Posted July 20, 2018 Jutro jedziemy do Gucia z lekami i z nową porcją jedzonka. 1 1 Quote
elik Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 Wczoraj tj. 19.07. na konto Gucia wpłynęła kwota 10,00 zł od Jolanta08 - deklaracja na VII. Serdecznie dziękujemy Quote
Radek Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 1 godzinę temu, Tola napisał: Chciałam też zamówić te krople, których skład podała mi Poker, ale pani w aptece powiedziała, że ich koszt to 200 zł, a na receptę od lekarza ludzkiego - ok. 20 zł. Gdyby była taka potrzeba to postaram się coś dorzucić do kropli. Quote
b-b Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 2 godziny temu, Tola napisał: Jutro jedziemy do Gucia z lekami i z nową porcją jedzonka. Wyściskaj Tolu Opiekunkę a Guciątko wymiziaj :) Quote
Nesiowata Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 I znów wojowniku czekaj na gości - kolejna porcja głaskania i smakołyków. Leki to tak mimochodem, przy okazji... 2 Quote
Havanka Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 Mam informacje od Toli, ze Gucio jednak nie dostał sterydu. Rano wymiotował, nie wiadomo z jakiego powodu. Cały dzień ma dziś dietę. Na szczęście wciąż jest wesoły i radosny, jakby nigdy nie chorował. Quote
Jolanta08 Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 Oby to była tylko jakaś krótka niedyspozycja ,Guciu nie strasz i szanuj moje nerwy Quote
Poker Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 Dnia 20.07.2018 o 20:42, Tola napisał: Byłam u wetki - Gucio dostanie jutro jeszcze jedną dawkę sterydu i kolejny tydzień będzie brał antybiotyk. Chciałam też zamówić te krople, których skład podała mi Poker, ale pani w aptece powiedziała, że ich koszt to 200 zł, a na receptę od lekarza ludzkiego - ok. 20 zł. Będę więc musiała poprosić lekarza rodzinnego, może wystawi receptę. Jestem za oceanem,ale wpadłam do Gucia na chwilę. Pani w aptece wprowadziła Ci,e w błąd. Te krople na 100% kosztują najwyżej ok.30 zł. Może nie ma jakiegoś składnika albo nie chce się jej zrobić. Spytaj w innej aptece. Nigdy bym nie narażała na taki wydatek za krople. Miziam Gućka i pozdrawiam wszystkich, Quote
Nesiowata Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 Guciątko - wracaj do swojej własnej formy. Nie strasz ludzi. Quote
Alaskan malamutte Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 6 godzin temu, Poker napisał: Pani w aptece wprowadziła Ci,e w błąd. Te krople na 100% kosztują najwyżej ok.30 zł. Może nie ma jakiegoś składnika albo nie chce się jej zrobić. Spytaj w innej aptece. Postaram się pomóc. Jutro pójdę do koleżanki farmaceutki, która ma swoją aptekę. Poproszę. Quote
Radek Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 Nie strasz nas Guciu i trzymaj się. Tyle osób przesyła dobre myśli. Quote
Tola Posted July 22, 2018 Author Posted July 22, 2018 Dnia 20.07.2018 o 22:32, Radek napisał: Gdyby była taka potrzeba to postaram się coś dorzucić do kropli. Dziękuję pięknie, ale może uda się zorganizować te krople za niewielka kwotę... dam znać Dnia 20.07.2018 o 23:39, b-b napisał: Wyściskaj Tolu Opiekunkę a Guciątko wymiziaj :) Mymiziani, wyściskani:) Dnia 21.07.2018 o 04:36, Nesiowata napisał: I znów wojowniku czekaj na gości - kolejna porcja głaskania i smakołyków. Leki to tak mimochodem, przy okazji... Smakołyków nie było, bo Gucio miał jednodniową głodówkę Dnia 21.07.2018 o 20:29, Havanka napisał: Mam informacje od Toli, ze Gucio jednak nie dostał sterydu. Rano wymiotował, nie wiadomo z jakiego powodu. Cały dzień ma dziś dietę. Na szczęście wciąż jest wesoły i radosny, jakby nigdy nie chorował. Dziękuję pieknie za przekazanie informacji. ja była u siebie w chałupie na Roztoczu, bez netu, ale za to do Gucia tylko 10 min. jazdy:) Dnia 21.07.2018 o 20:41, Jolanta08 napisał: Oby to była tylko jakaś krótka niedyspozycja ,Guciu nie strasz i szanuj moje nerwy Dzisiaj już jest ok. Gutek je delikatne rzeczy, nie wymiotował, chce jeść - a to dobry objaw Dnia 21.07.2018 o 21:02, Onaa napisał: Dużo dobrego za Guciątka! Dziekujemy:) 22 godziny temu, uxmal napisał: może coś zjadł niedobrego? Wetka powiedziała, że może może to być reakcja na antybiotyk lub jakaś niestrawność 22 godziny temu, agat21 napisał: Guciu, maleńki...wiesz co. Te drżymy tu o Gutka... 22 godziny temu, bou napisał: Guciu.Nie daj się.Nie daj!! Gucio bardzo się stara... 17 godzin temu, Poker napisał: Jestem za oceanem,ale wpadłam do Gucia na chwilę. Pani w aptece wprowadziła Ci,e w błąd. Te krople na 100% kosztują najwyżej ok.30 zł. Może nie ma jakiegoś składnika albo nie chce się jej zrobić. Spytaj w innej aptece. Nigdy bym nie narażała na taki wydatek za krople. Miziam Gućka i pozdrawiam wszystkich, Pozdrawiamy CięPoker, dziękuję, ze z tak daleka zaglądasz do Gucia:) 11 godzin temu, terra napisał: Guciu, nie poddawaj się maleńki. Gucio nie poddaje się 11 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Postaram się pomóc. Jutro pójdę do koleżanki farmaceutki, która ma swoją aptekę. Poproszę. Dziękuję bardo, to czekam na info 10 godzin temu, Radek napisał: Nie strasz nas Guciu i trzymaj się. Tyle osób przesyła dobre myśli. Dziękujemy za wszystko:) 1 Quote
Tola Posted July 22, 2018 Author Posted July 22, 2018 Gucio wczoraj po południu - miał zaleconą przez wetkę głodówkę, ale humor mu dopisywał 2 3 Quote
Tola Posted July 22, 2018 Author Posted July 22, 2018 Wczoraj p. Alicja powiedziała mi, że Gutek to miłość jej życia 1 2 Quote
agat21 Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 1 minutę temu, Tola napisał: Wczoraj p. Alicja powiedziała mi, że Gutek to miłość jej życia Nie dziwię się ;) Taka miłość zdarza się tylko zwierzolubom ;) Quote
Recommended Posts