dorcia2 Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 dla sunieczki 20 zł stałej , przecudnej urody jest i miejmy nadzieję domek szybciutko sią znajdzie , niech najpierw dojdzie do siebie maleństwo Quote
Tola Posted April 3, 2018 Author Posted April 3, 2018 6 minut temu, dorcia2 napisał: dla sunieczki 20 zł stałej , przecudnej urody jest i miejmy nadzieję domek szybciutko sią znajdzie , niech najpierw dojdzie do siebie maleństwo Witaj u sunieczki, bardzo dziękuję Quote
Radek Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 Zaglądam z zaproszenia, a poczytam pewnie jutro. Quote
Alaskan malamutte Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 Na konto Vanilki wpłynęły następujące kwoty: Zachary - 100 zł Nesiowata - 20 zł Anula i Bogusik - 60 zł Pięknie dziękujemy!!! Quote
Tyśka) Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 Nie mogło mnie tutaj zabraknąć... Vanillka (prześliczne imię! bardzo pasujące do suni!) skradła i moje serce, i było mi przykro, że nie mogę jej pomóc... Quote
agusiazet Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Dziękuję za zaproszenie. Deklaruję 100 zł jednorazowo. Poproszę o dane do przelewu na PW. Quote
Alaskan malamutte Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 35 minut temu, b-b napisał: Poproszę o dane do wpłaty :) Wysłane na PW Quote
Alaskan malamutte Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 53 minuty temu, agusiazet napisał: Dziękuję za zaproszenie. Deklaruję 100 zł jednorazowo. Poproszę o dane do przelewu na PW. Pięknie dziękujemy!! PW wysłane Quote
Tola Posted April 4, 2018 Author Posted April 4, 2018 20 godzin temu, Radek napisał: Zaglądam z zaproszenia, a poczytam pewnie jutro. 18 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Nie mogło mnie tutaj zabraknąć... Vanillka (prześliczne imię! bardzo pasujące do suni!) skradła i moje serce, i było mi przykro, że nie mogę jej pomóc... Witajcie u suni, zostańcie z nami Quote
Tola Posted April 4, 2018 Author Posted April 4, 2018 9 godzin temu, agusiazet napisał: Dziękuję za zaproszenie. Deklaruję 100 zł jednorazowo. Poproszę o dane do przelewu na PW. Witaj Aga, bardzo dziękuję, cieszę się, ze jesteś Quote
Tola Posted April 4, 2018 Author Posted April 4, 2018 Tz był dzisiaj w schronisku, wszystkie psiaki już zamknięte i czekają na piątkowy wyjazd. Quote
Havanka Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 1 godzinę temu, Tola napisał: Tz był dzisiaj w schronisku, wszystkie psiaki już zamknięte i czekają na piątkowy wyjazd. Dobrze, ze już są osobno. Teraz tylko czekamy do piątku i trzymamy mocno kciuki ! To już pojutrze ! Quote
Anula Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Jeszcze tylko nocka dzień i nocka.Szafirek jutro wyjeżdża aby być z rana w schronie po psiaki.Wstąpi do mnie a więc będę szczęściarą,że je zobaczę. Transport opłacę,przekażę szafirkowi 830,00zł a później na spokojnie się rozliczymy. Quote
Radek Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Na razie nie bardzo mam jak pomóc, ale kibicuję z całych sił. Quote
Nadziejka Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 kciuki mocniuuutenko za wszystkie lapeczki Quote
b-b Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 4 godziny temu, Tola napisał: Tz był dzisiaj w schronisku, wszystkie psiaki już zamknięte i czekają na piątkowy wyjazd. To dobrze bo jeszcze by znowu jakąś wydali :( Quote
Jaaga Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Śliczna sunieczka. Mam nadzieje, ze szybko ujmie czyjes serce. Super, ze ma juz jutro jechać. Z chęcia też wzięłabym jakąś sunieczkę, jednak Olly jak siedział, to siedzi i nie było o niego ani jednego telefonu, więc nie wchodzi to w grę niestety. Quote
teresaa118 Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Na razie wyslalam w kwietniu40 zl, popatrze, czy ktorys z moich podopiecznych pojdzie do domu, wtedy zdeklaruje sie Quote
Zagrodowy pies polski Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Czy jutro Vanilka wyjeżdża ze schronu? Quote
Tola Posted April 5, 2018 Author Posted April 5, 2018 10 minut temu, Zagrodowy pies polski napisał: Czy jutro Vanilka wyjeżdża ze schronu? Tak, jutro ok. 7.00 Tz jest umówiony z szafirkiem w schronisku - wyjeżdża 5 suczek! Bardzo chciałabym tam z nimi być, ale niestety mam na rano do pracy. Trzymajcie kochani kciuki! Quote
Recommended Posts