Onaa Posted February 23, 2018 Author Posted February 23, 2018 Już znam termin transportu z Radys do Krakowa , to 6-7 marca. Być może uda się wcześniej. Mufeczko - jeszcze troszkę wytrwaj, pomoc już niedługo. Zostało jeszcze troszkę czasu, może jeszcze ktoś wspomoże Mufkę miesięczną deklaracją bo narazie mamy dopiero 100zł stałych :(. Quote
kiyoshi Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 23 minuty temu, Onaa napisał: Już znam termin transportu z Radys do Krakowa , to 6-7 marca. Być może uda się wcześniej. Mufeczko - jeszcze troszkę wytrwaj, pomoc już niedługo. Zostało jeszcze troszkę czasu, może jeszcze ktoś wspomoże Mufkę miesięczną deklaracją bo narazie mamy dopiero 100zł stałych :(. uuu:( to baaardzo długo:( miejmy nadzieje, że jednak grupa na transport zbierze się szybciej:( Quote
Czarna Kafka Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 Deklaruję 10 zł stałej dla ślicznej Mufki Quote
zachary Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 A do tego 6 marca już wczoraj nocą na Mazurach było - 23C...i do połowy przyszłego tygodnia tak samo obrzydliwe mrozy... Jak te biedaki starsze, chore, bez grubej sierści przetrzymają?.... Quote
Yoana Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 Zaglądam do ślicznej Mufki i dorzucę się ze stałą 15 zł od marca. Quote
agat21 Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 A jakieś inne transporty będą wcześniej? Może niekoniecznie do samego Krakowa? Quote
Onaa Posted February 23, 2018 Author Posted February 23, 2018 Przed chwilą, Czarna Kafka napisał: Deklaruję 10 zł stałej dla ślicznej Mufki Witaj wieczorkiem :), dziękujemy. Przed chwilą, zachary napisał: A do tego 6 marca już wczoraj nocą na Mazurach było - 23C...i do połowy przyszłego tygodnia tak samo obrzydliwe mrozy... Jak te biedaki starsze, chore, bez grubej sierści przetrzymają?.... :( niestety nadchodzą największe mrozy Przed chwilą, Yoana napisał: Zaglądam do ślicznej Mufki i dorzucę się ze stałą 15 zł od marca. Dziękuję za pomoc Yoano :). Przed chwilą, agat21 napisał: A jakieś inne transporty będą wcześniej? Może niekoniecznie do samego Krakowa? Okazało się że dzisiejszy transport do Katowic jest na jutro przesunięty ale Patrycja nic mi nie pisała że jest możliwość zabrania jutro Mufki. Nie mam pomysłu jak inaczej zrobić z transportem. Niestety ja nie jestem kierowcą i nie mam w tej chwili nikogo kto by mi pojechał po Mufkę :(. Quote
agat21 Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 Kurczę, a ja czekam na samochód, obiecywali mi za tydzień, ale jak będzie to się okaże :( Quote
kiyoshi Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 8 godzin temu, Onaa napisał: Okazało się że dzisiejszy transport do Katowic jest na jutro przesunięty ale Patrycja nic mi nie pisała że jest możliwość zabrania jutro Mufki. Nie mam pomysłu jak inaczej zrobić z transportem. Niestety ja nie jestem kierowcą i nie mam w tej chwili nikogo kto by mi pojechał po Mufkę :(. Renatko, a pytałaś Patrycji? może spróbuj do niej zadzwonić. Czasem w ostatniej chwili ktoś zadzwoni że rezygnuje, albo coś sie przesuwa... Quote
koja Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Dzień dobry! Poproszę o nr konta - wpłacę coś jednorazowo. Quote
Onaa Posted February 24, 2018 Author Posted February 24, 2018 Witam w biały ranek :), mnie na osiedlu zasypało . 3 godziny temu, kiyoshi napisał: Renatko, a pytałaś Patrycji? może spróbuj do niej zadzwonić. Czasem w ostatniej chwili ktoś zadzwoni że rezygnuje, albo coś sie przesuwa... Od wczoraj jestem w kontakcie z Patrycją i ona wiedziała że mi zależało żeby ju,ż wyciągnąć Mufkę ale w nocy dostałam info że niestety nie ma wolnego miejsca. 3 godziny temu, koja napisał: Dzień dobry! Poproszę o nr konta - wpłacę coś jednorazowo. Dzień dobry koja :), fajnie że jesteś i dziękuję w imieniu Mufci. Quote
anica Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Sprawdzam co tam u Mufeczki, cieszę się , że termin ustalony, może długi..ale jest! jestem przekonana ,że jak tylko będzie możliwość wcześniejszego terminu, Mufeczka pojedzie w Nowe życie wcześniej, dobre ciocie już o to zadbają Quote
kiyoshi Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 17 minut temu, Onaa napisał: Od wczoraj jestem w kontakcie z Patrycją i ona wiedziała że mi zależało żeby ju,ż wyciągnąć Mufkę ale w nocy dostałam info że niestety nie ma wolnego miejsca. rozumiem Renatko:( przykro mi...mam nadzieje, że szybko będą kolejne transporty. Musimy wierzyć Quote
uxmal Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Myślałam i myślałam i nie mogę przejść obok Mufki tak ot sobie. 10 zł deklaracji stałych narazie mogę :( Quote
Tyśka) Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 A może poszukac jakiegoś alternatywnego transportu? Quote
Onaa Posted February 24, 2018 Author Posted February 24, 2018 49 minut temu, uxmal napisał: Myślałam i myślałam i nie mogę przejść obok Mufki tak ot sobie. 10 zł deklaracji stałych narazie mogę :( Mufeczka serduszkiem dziękuje :). Każda złotóweczka jest na wagę złota, pomoże małej paróweczce opuścić ten wielki schron i nie będzie już nikomu niepotrzebnym i nieznanym numerem schroniskowym. Quote
Onaa Posted February 24, 2018 Author Posted February 24, 2018 45 minut temu, Tyś(ka) napisał: A może poszukac jakiegoś alternatywnego transportu? Też o tym myślałam ale nie wiem czy ktoś oprócz Patrycji jeździ do Radys :(. Quote
kiyoshi Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 8 minut temu, Onaa napisał: Też o tym myślałam ale nie wiem czy ktoś oprócz Patrycji jeździ do Radys :(. przed chwilą się dowiedziałam, że jeden pies ma jechać pod opiekę Fundacji Człowiek dla Zwierząt, oni są pod Krakowem. Tylko nie wiem czy on dzisiaj jedzie? jeśli nie to będzie juz 2 na transport... Quote
Elisabeta Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Jeszcze trochę, Mufko... Kciuki za znalezienie transportu najszybciej jak się da... Quote
Onaa Posted February 25, 2018 Author Posted February 25, 2018 Dzień dobry . Miłej udanej niedzieli Wam życzę :). Nie wiem jak u Was ale u mnie mroźno, duuużo śniegu a w ciągu dnia Słońce wczoraj świeciło :). Aska7 - tak miałam porozsyłać nr konta, ale troszkę się działo od czwartku , myślałam że uda się wyciągnąć Mufcię na już no a potem jak nie wyszło to mi umknęło, dzisiaj będę więc na spokojnie wysyłać pw z nr konta. Quote
Radek Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 8 minut temu, Onaa napisał: Dzień dobry . Miłej udanej niedzieli Wam życzę :). Nie wiem jak u Was ale u mnie mroźno U nas o 8 rano -15. Jak te schroniskowe psiaki wytrzymują takie dni:( Quote
Gusiaczek Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Witaj Mufiątko, myślę o Tobie i innych bezdomniaczkach w ten mroźny czas szczególnie .... Quote
Recommended Posts