Onaa Posted March 1, 2018 Author Posted March 1, 2018 Przed chwilą, Margo3011 napisał: Mufka jest urocza, mysle,ze nie bedzie dlugo na domek czekala :) Fajnie by było jakby Twoje słowa Margo były prorocze :). Quote
anica Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 "łykam" wszystkie neewsy i szczęśliwa idę spać, życząc wszystkim Spokojnej nocy! Mufeczka cudnej urody, będzie miała dziewczynka 'wzięcie' :) 1 1 Quote
Elisabeta Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 O poranku nie mogę nie zajrzeć do naszego słodkiego keksa. Dobrego dnia dla Mufki i dla wszystkich jej Przyjaciół. 1 Quote
Onaa Posted March 2, 2018 Author Posted March 2, 2018 Serdecznie Was witam u Mufci :). I życzę udanego spokojnego dnia a to już piąteczek dzisiaj :). Później dowiem się w dt co tam u paróweczki słychać. Quote
Onaa Posted March 2, 2018 Author Posted March 2, 2018 Tak jak obiecałam kilka słów z dt i fotki Mufki : "Mufka dzisiaj została sama w pokoju na pięć godzin ,zachowanie wzorowe ! czyściutko ,zero siku .Grzecznie dziewczynka czekała na mój powrót. A wczoraj wieczorem zalogowała się w sypialni na łóżku ,jak któryś ogonek chciał wejść to powarkiwała ,ale nie było to groźne /spadajcie ja odpoczywam/. Później grzecznie przeniosła się na swoje posłanko i smacznie spała do rana .Do ogródka jeszcze nie wybiega za innymi ogonkami ,tylko czeka na moje towarzystwo." Kochana kluseczka . 1 1 Quote
Jolanta08 Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Z radością patrzę ma Mufkę, widać że jest szczęśliwa 1 Quote
Onaa Posted March 2, 2018 Author Posted March 2, 2018 Przed chwilą, Jolanta08 napisał: Z radością patrzę ma Mufkę, widać że jest szczęśliwa Tak , i taka już odprężona :). Quote
uxmal Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 jak szybko wyluzowała się :) :)))))))) DOBRZE :) Quote
Yoana Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Cudne zdjęcie z brzusiem do góry. Buzia sama się śmieje na ich widok :D Quote
Margo3011 Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Mufinka to prawdziwa Krolewna, fotki rewelacja :) Quote
agat21 Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Jak już dobrze psinie ;)) Chyba jest szczęśliwa :) Quote
Elisabeta Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Mufinko, jesteś cudna. Dobrej soboty dla wszystkich zakochanych w naszym słodkim Keksie. 1 Quote
Recommended Posts