Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
20 godzin temu, anica napisał:

Ja nie wiem czy ona jest .. śliczniejsza czy kochańsza? i taka pokorna, jak szła za mną przez te drzwi... ja tego nie zaponę do końca życia, aż mnie żebra od płaczu bolały a sunia czołgała się po tych płytkach, brzuszkiem po podłodze, ale szła za mną...a jak się tuliła... kamień by się wzruszył!

... miałam wkleić te zdjęcia dzisiaj ale mnie Anecik uprzedziła , będziemy prosić o jeszcze!  coś w sobie ma ta Dosia serduszka.gif

Anica za każdym razem, gdy czytam Twoją relację z zabrania Dosi rozklejam się.

Już nieraz mówiłam i pisałam, że uczucie, gdy się wychodzi ze schroniska z psiakiem, wiedząc, że on już tam nie wróci, że od tej pory zacznie nowe, szczęśliwe życie, jest jedyne i niepowtarzalne.

Dosia to kochana, grzeczna sunia, na pewno z czasem znajdzie SWOJEGO LUDZIA.

Musimy się o to postarać.

Posted
22 godziny temu, Gabi79 napisał:

Anica za każdym razem, gdy czytam Twoją relację z zabrania Dosi rozklejam się.

Już nieraz mówiłam i pisałam, że uczucie, gdy się wychodzi ze schroniska z psiakiem, wiedząc, że on już tam nie wróci, że od tej pory zacznie nowe, szczęśliwe życie, jest jedyne i niepowtarzalne.

Dosia to kochana, grzeczna sunia, na pewno z czasem znajdzie SWOJEGO LUDZIA.

Musimy się o to postarać.

Dosia jest naprawdę wyjątkowa, szkoda że zdjęcia tego nie pokazują, jeszcze potrzebuje trochę czasu,żeby uwierzyć ,że ... teraz będzie już tylko lepiej :)

Posted
8 godzin temu, anecik napisał:

Dosieńka otrzymała 100 zł od Anicy i 20 zł od Nesiowatej :) Serdecznie dziękuję.

Anetko dziękuje za potwierdzenia, lecę uzupełnić :)

Posted

Dosia dostała 20 zł od agat21 i 20 zł od Marty z Warszawy (czy to Uxmal?), Dziękujemy serdecznie.

U Dosi pomalutku, powolutku. Wpatrzona w człowieka, psich kolegów już się nie boi ale troszkę ich omija.  Najbardziej pasuje jej Blekuś.

Posted
2 godziny temu, anecik napisał:

20 zł od Marty z Warszawy (czy to Uxmal?),

Tak to ja :( Przepraszam za kłopot. Ustawiłam zlecenie potem poprawiłam tytuł przelewu ale widzę że doszedł ze starym.

W następnym miesiącu będzie oki.

• Like 1
Posted
1 minutę temu, uxmal napisał:

Tak to ja :( Przepraszam za kłopot. Ustawiłam zlecenie potem poprawiłam tytuł przelewu ale widzę że doszedł ze starym.

W następnym miesiącu będzie oki.

To akurat żaden kłopot :) Pozostałą czwórkę wspomagających znam z imienia i nazwiska więc musiałaś to być Ty :)

Posted
12 godzin temu, anecik napisał:

Dosia dostała 20 zł od agat21 i 20 zł od Marty z Warszawy (czy to Uxmal?), Dziękujemy serdecznie.

U Dosi pomalutku, powolutku. Wpatrzona w człowieka, psich kolegów już się nie boi ale troszkę ich omija.  Najbardziej pasuje jej Blekuś.

Dziękuję , Anetko już uzupełniam :)  Oj! potrafi Dosia ,chwycić za serducho!  mam nadzieję!  marzenie wielkie! że tak jak nas ,tak chwyci za serce ,najlepszy domek w świecie!  musi tylko dojść do siebie, a wtedy ... klękajcie narodyoczko.GIF

Agat21 i Uxmal, dziękujemy kochane kobiety, buzki.gif

Posted
12 godzin temu, agat21 napisał:

No, nie dziwię się, że przystojniak Blekuś wpadł jej w oko ;) Mam nadzieję, że się zaprzyjaźnią :)

Cieszę się ,że jednak ... nie jest tak całkiem wycofana do psów!   dobrze ,że jest Blekuś serduszka2.gif

Posted

Przepraszam, że tak się tutaj głupio pytam , ale oblazłam całe dogo i nijak nie mogę trafić na wątek "Przyjmę fanty na bazarek", bo mam ich trochę i szukam chętnego. Jeśli ktoś kumaty to proszę o link.

Posted

Dzień dobry :). Dosieńka taka niepozorna z wyglądu, ale serduszko ma wielkie :). Rozczulił mnie całkiem Twój opis anico jak wychodziłyście. Biedna pokorna przerażona istotka, poczuła dobre serca i poszła za nimi.

Posted
5 godzin temu, konfirm31 napisał:

Jestem u Dosi. Niestety, mogę jej tylko kibicować, bo z kasą krucho. Wątek zapisuję.

Witaj u Dosi i zostań z nami :)

5 godzin temu, Martika&Aischa napisał:

przybiegam na zaproszenie naszej kochanej aniczki i zapisuję śliczną Dosieńkę :) 

Witaj Marticzko , zapisuj może razem uda nam się coś wymyślić :)

5 godzin temu, jankamałpa napisał:

Przychodzę na zaproszenie. 

Dziękujemy że skorzystałaś z naszego zaproszenia, zostań z nami :)

5 godzin temu, b-b napisał:

Zapisuję się u małej. Jak wrócę z pracy to poczytam :)

Dziękujemy ,że jesteś!  wzięłam przykład i odwagę od Ciebie , Bogusiu , może Dosia też będzie miała szczęście jak Teoś :)