kiyoshi Posted April 5, 2018 Author Posted April 5, 2018 Dzięki dziewczyny za pochwały, też powiedziałam Kasi, że odwaliła kawał dobrej roboty:) :) podmieniłam już zdjecia w niektórych ogłoszeniach:) Zaraz przelewam Kasiu 18 zł za odrobaczenie dziękując Ci jak zawsze bardzo!! Quote
Onaa Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Zdjęcia faktycznie bajka :D. Pomysł na naturalną scenerię wśród iglastych drzewek super bo na zielonym Gracja wygląda ślicznie i fajne ujęcia :). Nie wiadomo które wybrać na tytułowe do ogłoszeń. Quote
kiyoshi Posted April 6, 2018 Author Posted April 6, 2018 Kochani, na koncie Gracjelli nowe wpłaty: -20 zł od koja - 10 zł od dorota1 - 20 zł od kiyoshi :) DZIĘKUJE! a telefon milczy...niestety Quote
Elisabeta Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Dzień dobry, Gracjanko. 10 godzin temu, kiyoshi napisał: a telefon milczy...niestety Może dziś... Quote
kiyoshi Posted April 7, 2018 Author Posted April 7, 2018 Dzwoniła Pani:) tzn. najpierw napisałam sms po 7mej rano ;) czy możemy porozmawiać póki córka śpi, żeby nie słyszała i nie narobiła sobie nadziei. Dom wydaje się dobry, ale Gracja musiałaby się dogadać z 4 letnim maltańczykiem terrorystą. Nie chciałam odbierać suni szansy więc powiedziałam, że powinno być dobrze i żeby kontaktowała się z Kasią...ale czy coś z tego będzie to raczej nie mam wielkich nadziei. Tak czy inaczej- ruszyło się:) :) edit: dzisiaj dzień Gracji:) jeszcze jeden chętny dom! 2 1 Quote
Tyśka) Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Piękne zdjęcia ukazujące piękno Gracji i telefony się rozdzwaniają... świetnie :) KCIUKI. Quote
kiyoshi Posted April 7, 2018 Author Posted April 7, 2018 Pierwszy chętny domek ma być u Gracji dzisiaj! siedze jak na szpilkach- zobaczymy co powie Kasia i czy Gracja przypadnie im w realu do serca....jeśli nie ona to Kasia wie, by pokazywać tez inne... Trzymajcie mocno:) Quote
zorka4 Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Pierwszy raz w ten sposób pomagam ocalić psa i powiem Wam, że to, co poczułam czytając że Grację wreszcie ktoś dojrzał, być może się zakochał, tak jak ja sie w niej zakochałam gdy była jeszcze w radysach, to najwieksza radość jaką ostatnio poczułam. Emocje obłędne, aż łzy poleciały. Tak się cieszę, że ten piękny pies a potem pewnie i piękna Pestka i inne będą miały dom, na który zasługują. Strasznie się cieszę że mogę z Wami doznawać tego uczucia :) Dziękuję za to. Bardzo trzymam kciuki za domek. * Nareszcie udało mi się napisać posta na dogo. Małe, a cieszy :) 3 1 Quote
Elisabeta Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Zorka, pięknie napisałaś. Wzruszyłam się czytając Twoje słowa. Chyba wszyscy pamiętamy swoje pierwsze posty na Dogo i pierwsze tu łzy wzruszenia. . Cały czas kciuki za naszą Gracjankę. Quote
kiyoshi Posted April 7, 2018 Author Posted April 7, 2018 Zoreczko:) ciesze się, że jesteś z nami:) chyba troszkę jeszcze musimy poczekać, Pan który umówił się na dziś niestety jeszcze nie przyjechał, więc albo zrezygnowała (co dziwne, bo naprawde brzmiał rozsądnie), albo coś mu wypadło i odezwie się jeszcze Dom nr 2 umówił się na zapoznanie na poniedziałek. Tak czy inaczej. Wspaniale, że wreszcie ktoś dzwoni! Gracjella znajdzie domek, zobaczycie, będzie dobrze wszystko:) Quote
zachary Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Tak będzie kiyoshi!. Złe już Gracja ma za sobą. Teraz dałaś jej szansę na lepsze, normalne psie życie. I ten właściwy dom się zjawi po tę cudowną sunię. Quote
Poker Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Fajnie ,że cos dobrego się dzieje. Trzymam kciuki za Gracjellę. Quote
uxmal Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 6 godzin temu, zorka4 napisał: Pierwszy raz w ten sposób pomagam ocalić psa i powiem Wam, że to, co poczułam czytając że Grację wreszcie ktoś dojrzał, być może się zakochał, tak jak ja sie w niej zakochałam gdy była jeszcze w radysach, to najwieksza radość jaką ostatnio poczułam. Emocje obłędne, aż łzy poleciały. Tak się cieszę, że ten piękny pies a potem pewnie i piękna Pestka i inne będą miały dom, na który zasługują. Strasznie się cieszę że mogę z Wami doznawać tego uczucia :) Dziękuję za to. Bardzo trzymam kciuki za domek. * Nareszcie udało mi się napisać posta na dogo. Małe, a cieszy :) Oj tak - a jak po adopcji ktoś wkleja zdjęcia szczęśliwego psa/suni- to serce skacze jak szalone. 1 1 Quote
uxmal Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 To jeszcze dopisze, że trzymam za Gracjęlle kciuki :) Quote
agat21 Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 I pan jednak nie przyjechał? To trzymam mocno kciuki za jutro! Za dobre fluidy między Gracją a panią :) Quote
kiyoshi Posted April 8, 2018 Author Posted April 8, 2018 1 minutę temu, agat21 napisał: I pan jednak nie przyjechał? To trzymam mocno kciuki za jutro! Za dobre fluidy między Gracją a panią :) nic Kasia nie pisała, więc sadze, że się nie odezwał ... Pani jutro ma być...ale nie sama, tylko z diabelskim 4-ro letnim maltańczykiem. Spotkanie musi być przed dalszymi etapami ewentualnymi, bo jesli między PIESKAMI nie zaskoczy, to juz nic się nie da zrobić:( a to podobno wredny maltańczyk wyjątkowo....Gracja dystyngowana dama...czy podoła ?? :) tak czy inaczej- dzięki za kciuki:) Quote
uxmal Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 1 minutę temu, kiyoshi napisał: Pani jutro ma być...ale nie sama, tylko z diabelskim 4-ro letnim maltańczykiem. Spotkanie musi być przed dalszymi etapami ewentualnymi, bo jesli między PIESKAMI nie zaskoczy, to juz nic się nie da zrobić:( a to podobno wredny maltańczyk wyjątkowo....Gracja dystyngowana dama...czy podoła ?? Gracja podoła. A jak Malti nie podoła -to jego strata. Kumpel/kumpela w domu to fajna sprawa. Quote
zachary Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 Fajna sprawa... zgadza się ale jak kumpel niereformowalny ( maltańczyk) to co to za życie w takim domu.? Quote
Onaa Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 Przed chwilą, zachary napisał: Fajna sprawa... zgadza się ale jak kumpel niereformowalny ( maltańczyk) to co to za życie w takim domu.? Może Gracja utemperuje chłopaka :). Quote
Poker Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 1 godzinę temu, Onaa napisał: Może Gracja utemperuje chłopaka :). A może on uzna jej wyższość i da sobie spokój ? Quote
Nesiowata Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Nie daj się dziewczyno jakiemuś tam psu. To on musi odpuścić. Quote
Recommended Posts