Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki dziewczyny za pochwały, też powiedziałam Kasi, że odwaliła kawał dobrej roboty:) :)

podmieniłam już zdjecia w niektórych ogłoszeniach:)

Zaraz przelewam Kasiu 18 zł za odrobaczenie dziękując Ci jak zawsze bardzo!!

Posted

Zdjęcia faktycznie bajka :D. Pomysł na naturalną scenerię wśród iglastych drzewek super bo na zielonym Gracja wygląda ślicznie i fajne ujęcia :). Nie wiadomo które wybrać na tytułowe do ogłoszeń. 

Posted

Dzwoniła Pani:) tzn. najpierw napisałam sms po 7mej rano ;) czy możemy porozmawiać póki córka śpi, żeby nie słyszała i nie narobiła sobie nadziei.

Dom wydaje się dobry, ale Gracja musiałaby się dogadać z 4 letnim maltańczykiem terrorystą. Nie chciałam odbierać suni szansy więc powiedziałam, że powinno być dobrze i żeby kontaktowała się z Kasią...ale czy coś z tego będzie to raczej nie mam wielkich nadziei.

Tak czy inaczej- ruszyło się:) :)

edit: dzisiaj dzień Gracji:) jeszcze jeden chętny dom!

• Like 2
  • Upvote 1
Posted

Pierwszy chętny domek ma być u Gracji dzisiaj! siedze jak na szpilkach- zobaczymy co powie Kasia i czy Gracja przypadnie im w realu do serca....jeśli nie ona to Kasia wie, by pokazywać tez inne...

Trzymajcie mocno:)

Posted

Pierwszy raz w ten sposób pomagam ocalić psa i powiem Wam, że to, co poczułam czytając że Grację wreszcie ktoś dojrzał, być może się zakochał, tak jak ja sie w niej zakochałam gdy była jeszcze w radysach, to najwieksza radość jaką ostatnio poczułam. Emocje obłędne, aż łzy poleciały. Tak się cieszę, że ten piękny pies a potem pewnie i piękna Pestka i inne będą miały dom, na który zasługują. Strasznie się cieszę że mogę z Wami doznawać tego uczucia :) Dziękuję za to. Bardzo  trzymam kciuki za domek.

* Nareszcie udało mi się napisać posta na dogo. Małe, a cieszy  :)

• Like 3
  • Upvote 1
Posted

Zorka, pięknie napisałaś. 0heart.gif Wzruszyłam się czytając Twoje słowa. Chyba wszyscy pamiętamy swoje pierwsze posty na Dogo i pierwsze tu łzy wzruszenia. .happy.gif 

Cały czas kciuki za naszą Gracjankę.

Posted

Zoreczko:) ciesze się, że jesteś z nami:) chyba troszkę jeszcze musimy poczekać, Pan który umówił się na dziś niestety jeszcze nie przyjechał, więc albo zrezygnowała (co dziwne, bo naprawde brzmiał rozsądnie), albo coś mu wypadło i odezwie się jeszcze

Dom nr 2 umówił się na zapoznanie na poniedziałek.

Tak czy inaczej. Wspaniale, że wreszcie ktoś dzwoni! Gracjella znajdzie domek, zobaczycie, będzie dobrze wszystko:)

Posted

Tak będzie kiyoshi!. Złe już Gracja ma za sobą. Teraz dałaś jej szansę na lepsze, normalne psie życie. I ten właściwy dom się zjawi po tę cudowną sunię.

Posted
6 godzin temu, zorka4 napisał:

Pierwszy raz w ten sposób pomagam ocalić psa i powiem Wam, że to, co poczułam czytając że Grację wreszcie ktoś dojrzał, być może się zakochał, tak jak ja sie w niej zakochałam gdy była jeszcze w radysach, to najwieksza radość jaką ostatnio poczułam. Emocje obłędne, aż łzy poleciały. Tak się cieszę, że ten piękny pies a potem pewnie i piękna Pestka i inne będą miały dom, na który zasługują. Strasznie się cieszę że mogę z Wami doznawać tego uczucia :) Dziękuję za to. Bardzo  trzymam kciuki za domek.

* Nareszcie udało mi się napisać posta na dogo. Małe, a cieszy  :)

Oj tak - a jak po adopcji ktoś wkleja zdjęcia szczęśliwego psa/suni- to serce skacze jak szalone.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
1 minutę temu, agat21 napisał:

I pan jednak nie przyjechał? To trzymam mocno kciuki za jutro! Za dobre fluidy między Gracją a panią :)

nic Kasia nie pisała, więc sadze, że się nie odezwał ...

Pani jutro ma być...ale nie sama, tylko z diabelskim 4-ro letnim maltańczykiem. Spotkanie musi być przed dalszymi etapami ewentualnymi, bo jesli między PIESKAMI nie zaskoczy, to juz nic się nie da zrobić:( a to podobno wredny maltańczyk wyjątkowo....Gracja dystyngowana dama...czy podoła ??

:) tak czy inaczej- dzięki za kciuki:)

Posted
1 minutę temu, kiyoshi napisał:

Pani jutro ma być...ale nie sama, tylko z diabelskim 4-ro letnim maltańczykiem. Spotkanie musi być przed dalszymi etapami ewentualnymi, bo jesli między PIESKAMI nie zaskoczy, to juz nic się nie da zrobić:( a to podobno wredny maltańczyk wyjątkowo....Gracja dystyngowana dama...czy podoła ??

Gracja podoła. A jak Malti nie podoła -to jego strata. Kumpel/kumpela w domu to fajna sprawa.

Posted
Przed chwilą, zachary napisał:

Fajna sprawa... zgadza się ale jak kumpel niereformowalny ( maltańczyk) to co to za życie w takim domu.? 

Może Gracja utemperuje chłopaka :).