Tyśka) Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 3 minuty temu, kiyoshi napisał: ale super tytuł:) Dziękuję :) Oby przyciągnął właściwych ludzi :) Quote
Tyśka) Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 18 godzin temu, Poker napisał: A godzina 0 się zbliża wielkimi krokami. Straszne... :( Martwię się razem z Tobą... :( U mnie Pysia ma MNÓSTWO udostępnień, bije rekordy wyświetleń, ale co z tego... :( Statystyki, a ja je już zerowałam... Wyświetleń: 962 Tel: 21 Obserwuje: 12 Wyświetleń: 1295 Tel: 29 Obserwuje: 58 Quote
Poker Posted May 3, 2018 Author Posted May 3, 2018 Tysiu, ilość wejść na Twoje ogłoszenia jest faktycznie zawrotna.Niestety nic z tego nie wynika. Potrzebny jest ten jeden , jedyny , właściwy telefon. Quote
Tyśka) Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 Dodałam Dropsika na wrocławską grupę pomocową dla psiaków. Nie wiem, jaki jest odzew na tej grupie, ale jeżeli będzie, to dam znać i o Pysi - że szuka nowego DT, a najlepiej DS. Tylko muszę pomyśleć nad tekstem. U Dropsika to było kopiuj-wklej z olx. :) Pomyślałam jeszcze, że może warto poprosić Mikropsy o dodanie Dropsika na ich stronie? Co o tym myślisz, Poker? A czy Pysia jest na jakiś terierzych grupach? Quote
Poker Posted May 4, 2018 Author Posted May 4, 2018 Mikropsy powinny chyba mieć mniejszą wagę.Ale dawaj Dropsa gdzie tylko chcesz. I Pysię też. Sunia się ustatkowała. Prawie nie napada na psy.Na spacerze do obcych psów i ludzi anioł. W ogóle to naprawdę bardzo fajna i mało wymagająca sunia. Quote
Tyśka) Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 Wydaje mi się, że Fundacja Mikropsów dodaje psiaki do 8kg, ale mogę się mylić. Dopytam ;) Zawsze to większa szansa dla nich. Cieszę się, że Pysia coraz grzeczniejsza... gdyby tylko ktoś chciał dać jej dom. Quote
MALWA Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 Zaglądam do Pysi, i dobrze, że suczka już grzeczniejsza. Domku wypatruj psinko, skoro jesteś taka ładna i grzeczna. Quote
Poker Posted May 6, 2018 Author Posted May 6, 2018 No to się wypowiem trochę dłużej. Najpierw o Dropsie, bo będzie krócej. Dzwoniła dziś młoda dziewczyna chętna razem ze swoim chłopakiem na adopcje Dropsa. Na razie przez kilka jeszcze miesięcy będzie mieszkać we Wrocławiu ,a potem wracają do domu rodziców pod Kątami Wrocławskimi. Młoda pani ma firmę budowlaną, w której pracuje jej narzeczony. Brzmi bardzo sensownie. Drops praktycznie byłby cały czas z nią. Umówiłam się na wizytę PA na wtorek wieczorem. Były jeszcze telefony w jego sprawie ,ale piesio miałby przebywać na wsi , gdzie mógłby swobodę, podwórko do biegania. Na pytanie jak jest ogrodzona posesja odpowiedź brzmiała ,że nie jest ogrodzona. Dalsza rozmowa nie miała sensu. Kolejny telefon był podobny. A teraz o Pysi. 2 dni temu dzwoniła pani w wieku emerytalnym, która z mężem straciła 13 . letnią terierkę w kwietniu. Państwo mieszkają we Wrocławiu ,ale bardzo dużo i często przebywają w domku pod Jelenią Górą, gdzie sunia sunia miałaby raj. Wyczułam ,że panią odstraszył wiek Pysi i zły słuch. Trochę się wypowiedziałam na temat starości psów poprzez analogię do ludzi. Pani zgodziła się ze mną. Ma na oku 5. letniego terierka z Warszawy. Obiecała ,że zadzwoni pod koniec przyszłego tygodnia jak wrócą do Wrocławia. Zobaczymy. Pomyślałam sobie,że może zaproponować Pani bycie DT na 2 -3 miesiące i dopiero by wtedy mogła podjąć decyzję. Pysia jest kochana, z naszymi futrzakami spokój. Je bardzo dużo co widać na spacerach. Ale ona nie może dużo przytyć ze względu na kręgosłup i biodra. Mnie wita jak szalona , próbuje nawet wspinać się na kolana, liże po rękach. Chyba gotowane jedzonko i cała bateria suplementów pomaga. 2 Quote
Tyśka) Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Trzymam kciuki.... za domek dla Dropsa i za Panią myślącą o Pysi - pomysł z DT jest rewelacyjny. Pani mogłaby się zdecydować, a Pysia miałaby DT... Quote
konfirm31 Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Pomysł z DT wspaniały. Kciuki zaciśnięte z Pysię i za Dropsa. Quote
kiyoshi Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Jakie super wiesci na watku! Trzymam kciuki za Dropsa i za Pysie- tez uwazamze pomysl z DT jest bardzo dobry i oby wszystko szlo w dobra strone, po naszej mysli Quote
kiyoshi Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Poker czy numer Pani ktora dzwonila o Dropsa konczy sie na 649? Bo opis brzmi mi znajomo;) ale nic niepokojacego po prostu podobny dom staral sie u nas o pieska ktorego w miedzy czasie zarezerwowal ktos inny Quote
Poker Posted May 7, 2018 Author Posted May 7, 2018 56 minut temu, kiyoshi napisał: Poker czy numer Pani ktora dzwonila o Dropsa konczy sie na 649? Bo opis brzmi mi znajomo;) ale nic niepokojacego po prostu podobny dom staral sie u nas o pieska ktorego w miedzy czasie zarezerwowal ktos inny Tak , dokładnie 649. Quote
kiyoshi Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 1 minutę temu, Poker napisał: Tak , dokładnie 649. To rozmawialam z Pania w sobote o suni ktora myslalam ze jest jeszcze do adopcji ale wieczorem okazalo sie ze tego samego dnia moja druga kolezanka znalazla jej dom w Bydgoszczy Ciekawa jestem wyniku wizyty. Trzymam kciuki Quote
Figunia Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Tez kciukuje za oba psiaczki. Kręci się to szczęście DS-owe wokół nich, niechby wreszcie sie zmaterializowalo! 2 Quote
Bogusik Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Zaglądam z kciukami za wizytę p/a dla Dropsika i DT dla Pysi! Quote
Poker Posted May 8, 2018 Author Posted May 8, 2018 Jadę na wizytę na 19.30. Dziewczyna dzwoniła przed 17. upewnić się czy na pewno będę. Dobrze to o niej świadczy. 1 Quote
b-b Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 15 minut temu, Poker napisał: Jadę na wizytę na 19.30. Dziewczyna dzwoniła przed 17. upewnić się czy na pewno będę. Dobrze to o niej świadczy. Trzymam kciuki za ten domek:) Quote
kiyoshi Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 25 minut temu, Poker napisał: Jadę na wizytę na 19.30. Dziewczyna dzwoniła przed 17. upewnić się czy na pewno będę. Dobrze to o niej świadczy. kciuki na pokład :D Quote
Recommended Posts