wawer Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 Smutno... Spotykałyśmy się z Ewą na wzajemnych bazarkach i wielu wątkach. W realu widziałyśmy się raz, dawno dość temu, w Jej domu. Człowiek. Wielkiego Serca. Żal. Quote
Olena84 Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 Pożegnałyśmy Ewcię, przeczytano piękny list, od niej, w którym dziękowała także zwierzolubom i czeka aż kiedyś się spotkamy ... 3 Quote
inka33 Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 Urna spoczęła na Cmentarzu Bródnowskim w Warszawie w alejce 68 między B a C. Pożegnałyśmy EVĘ w imieniu dogomaniaków: Olena84, UlaFeta, Kora i ja. Jola Boczkowska powiedziała kilka słów pożegnania od zwierzolubów. Oleno, dziękuję, że napisałaś o liście od Ewy, ja bym nie umiała... Uważam, że wiązanka była w sam raz: Światełka od Was zapalę przy okazji - kupiłam skromnie biały i niebieski. Była taka moc kwiatów, że (chyba) nikt nie zapalał zniczy... I jeszcze formalności - wiązanka z szarfą (wstążeczki ode mnie) kosztowała 235zł: EVA, i tak zostaniesz na zawsze wśród nas. [*] 2 Quote
agat21 Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 Dziękuję Wam, które poszłyście na tę smutną uroczystość w naszym imieniu. Quote
Isiak Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 Ja również dziękuję... Od rana myślałam dziś o Ewie... Quote
Gusiaczek Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 Dziękuję Dziewczyny za obecność i w naszym serdecznym imieniu Myślami żegnałam się z Ewą ... Do zobaczenia Kochana Quote
elik Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 2 minuty temu, Gusiaczek napisał: Dziękuję Dziewczyny za obecność i w naszym serdecznym imieniu Myślami żegnałam się z Ewą ... Do zobaczenia Kochana Pięknie i prawdziwie powiedziałaś Gusiaczku. Jeśli mogę, podłączam się do Twoich słów, bo sama piękniej nie powiem. 1 Quote
Anula Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 I ja tylko mogłam być myślami z Ewą.Bardzo dziękuję tym,którzy w moim imieniu pożegnali Ewunię i złożyli wiązankę kwiatów-symbol pamięci o Ewie. Quote
Poker Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 Jak dobrze ,że mogłyście pożegnać Ewę w naszym imieniu. Dziękuję. Wiązanka akuratna, bardzo ładna. Dla rodziny na pewno jest ważne ,że Dogomaniacy nie zawiedli. Quote
Olena84 Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 1 godzinę temu, inka33 napisał: Urna spoczęła na Cmentarzu Bródnowskim w Warszawie w alejce 68 między B a C. rząd 3 pośrodku, gdyby ktos kiedyś chciał odwiedzić Ewę Quote
Anecik Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 Również dziękuję za pożegnanie Ewy w naszym imieniu. Poproszę nr konta. Quote
supergoga Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 Dostałam sms-em informację o śmierci Ewy - często korespondowała ze mną. Pomagała. Żal że mnie nie było z Wami. Poproszę o numer konta, chciałabym Was z kolei prosić przy okazji odwiedzin o zapalenie od poznańskich Dogomaniaków światełka i położenie kwiatka!!! Strasznie mi smutno. To wspaniały, wielki Człowiek, przez duże C. Quote
terra Posted September 29, 2017 Author Posted September 29, 2017 Bardzo Wam dziękuję za pożegnanie Ewy w naszym imieniu. Wiązanka piękna, delikatna. są też kolejne wpłaty: - Malwa 30 zł. - JOLY 20 zł. - kakadu 20 zł. - Ellig 30 zł. ================= razem uzbierało się 1515 zł. Proszę o dane do przelewu za wiązankę i musimy się zastanowić jak rozdysponować pozostałe pieniążki. Quote
terra Posted September 29, 2017 Author Posted September 29, 2017 5 godzin temu, Ellig napisał: poprosze numer konta... Od Ciebie jest już wpłata 2 godziny temu, anecik napisał: Również dziękuję za pożegnanie Ewy w naszym imieniu. Poproszę nr konta. 1 godzinę temu, supergoga napisał: Dostałam sms-em informację o śmierci Ewy - często korespondowała ze mną. Pomagała. Żal że mnie nie było z Wami. Poproszę o numer konta, chciałabym Was z kolei prosić przy okazji odwiedzin o zapalenie od poznańskich Dogomaniaków światełka i położenie kwiatka!!! Strasznie mi smutno. To wspaniały, wielki Człowiek, przez duże C. zaraz wysyłam Quote
Olena84 Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 2 godziny temu, terra napisał: Proszę o dane do przelewu za wiązankę i musimy się zastanowić jak rozdysponować pozostałe pieniążki. Myślę że trzeba zabezpieczyć Polę Quote
Anula Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 Ja też tak uważam.Pola w tej chwili jest najważniejsza,ponieważ jest w hoteliku.Byłam na wątku Poli,jest tam rozliczenie ale nie do końca.Tam musi być wyłoniony skarbnik aby regulować finanse Poli. Quote
UlaFeta Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 46 minut temu, Anula napisał: Ja też tak uważam.Pola w tej chwili jest najważniejsza,ponieważ jest w hoteliku.Byłam na wątku Poli,jest tam rozliczenie ale nie do końca.Tam musi być wyłoniony skarbnik aby regulować finanse Poli. Mysle,ze pozostale pieniazki trzeba wyslac do hoteliku, Pola będzie zabezpieczona na jakisc czas. Może terra by się tego podjela? Quote
Ewa Marta Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 Dziewczyny, a co sądzicie o przekazaniu pieniędzy kuzynce Ewy, która podjęła się opieki nad jej zwierzyńcem, w tym nad Polą? To prawdopodobnie ona będzie oplacała hotelik i leczenie Poli. Myśłę, że tak by było najzręczniej. Zostały jakieś deklaracje, ale to pewnie nie wystarczy, więc będzie z czego dokładac... 1 Quote
Anula Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 20 minut temu, Ewa Marta napisał: Dziewczyny, a co sądzicie o przekazaniu pieniędzy kuzynce Ewy, która podjęła się opieki nad jej zwierzyńcem, w tym nad Polą? To prawdopodobnie ona będzie oplacała hotelik i leczenie Poli. Myśłę, że tak by było najzręczniej. Zostały jakieś deklaracje, ale to pewnie nie wystarczy, więc będzie z czego dokładac... Ale deklaracje jakieś są.Ludzie by musieli mieć podane konto kuzynki.Szkoda by było z tych deklaracji zrezygnować. Quote
terra Posted September 29, 2017 Author Posted September 29, 2017 Przelałam na podane konto do UlaFeta pieniążki za wiązankę tj. 235 zł. Bardzo Ci dziękuję za założenie pieniążków i pomoc. Pozostało 1280 zł. i być może coś jeszcze spłynie. Osobiście też mam poczucie, że powinniśmy zabezpieczyć Polę na ile się da. Ona ma tylko nas. Może Iwonka podpowie nam jakie rozwiązanie byłoby najlepsze w tej sytuacji. Quote
Radek Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 Bardzo piękna wiązanka. Taka nieprzesadzona. Quote
Ewa Marta Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 Dnia 29.09.2017 o 21:15, Anula napisał: Ale deklaracje jakieś są.Ludzie by musieli mieć podane konto kuzynki.Szkoda by było z tych deklaracji zrezygnować. Kuzynka pisała, że będzie sie kontaktować z deklarowiczami przez forum. Quote
Recommended Posts