Poker Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 O ludzieeeee, jak to się stało. Słabo się robi.Pewnie petardy ją wystraszyły ,a będzie ich coraz więcej. Trzeba w tytule wątku napisać i dziale psy zaginione. Quote
Tola Posted December 23, 2015 Author Posted December 23, 2015 ttps://www.facebook.com/events/549731415183457/ Quote
Nutusia Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Rany boskie!!! :( Schronisko i straż miejska powiadomione? Trzeba się koniecznie dowiedzieć z kim umowa podpisana w tej okolicy, bo Łódź momentami grozi Wojtyszkami :( Zaczipowana była, ma adresatkę? Tola, podaj mi proszę nr do siebie, przekażę Ci kontakt do pewnej osoby. Quote
Tola Posted December 23, 2015 Author Posted December 23, 2015 609160440 Auris uciekła dzisiaj rano, przestraszyła się smieciarki! Zawiadomione schronisko, fundacja, która robiła wizytę robi plakaty, zrobili wydarzenie - tylko ja nie jestem na FB i nawet nie mogę pomóc w rozsyłaniu :( Quote
Tola Posted December 23, 2015 Author Posted December 23, 2015 ok. godz. 12 Auris widziana była na ul. Obywatelskiej, biegnie w kierunku przeciwnym do domu :( - to odzew z Fb. Właściciel zaangazowany, powywieszał plakaty, szuka suni. Zaraz wysyłam zdjęcie suni i informacje do fundacji Niechciane, Zapomniane - na ich stronę wchodzi sporo ludzi z Łodzi. Nutusia - dzięki! Bardzo proszę o kciuki, Auris ich potrzebuje, żeby wrócić do domu! Quote
Tola Posted December 23, 2015 Author Posted December 23, 2015 o nie ..... ten link nie przenosi do wydarzenia :( Poprawione Quote
Nutusia Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Auris - wracaj do domu... Kciuków za szczęśliwe zakończenie nie puszczam! Quote
Havanka Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Auris, wracaj suniu do domu. Żeby tylko nic jej się złego nie stało... Quote
Bogusik Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Oby się tylko udało odnaleźć Auris!Kciuki mocno zaciskam i na fb.udostępniłam... Quote
kiyoshi Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 o matko:( Łódź to na 90% Wojtyszki:( : :( czy zrobiłyście ogłoszenie na olx o zaginięciu Auris, czy zrobić????? edit: zrobiłam.... http://olx.pl/oferta/zaginela-sunia-auris-lagodna-mloda-blagamy-o-pomoc-CID103-IDdd0dR.html Quote
Tola Posted December 23, 2015 Author Posted December 23, 2015 Znaleziona!!! Wieczorem napiszę więcej Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Znaleziona!!! Wieczorem napiszę więcej Dzięki, dzięki, dzięki :). Najpierw się zdenerwowałam :(, potem ucieszyłam :). Może warto byłoby pomyśleć dla Auris o podwójnym zabezpieczeniu ? Quote
Poker Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Znaleziona!!! Wieczorem napiszę więcej Ale ulga. Całe szczęście. Quote
Maciek777 Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Znaleziona!!! Wieczorem napiszę więcej Ale szczęście :D Dopiero co na wątku Baja napisałem, że liczę, że wróciła przed zmrokiem :lol: Quote
Tola Posted December 23, 2015 Author Posted December 23, 2015 Zagubioną, zdezorientowaną Auris zaopiekowały się dziewczyny i zabrały ją do swojego auta. Potem zauważyły ogłoszenia, rozwieszone przez Pana suni no i zadzwoniły. Nagrody nie chciały, bo same pomagają psom. Auris trochę zmęczona, trochę przestraszona "przygodą". która mogła się skończyć dużo gorzej. Pan obiecał, ze wreszcie zakupi szelki i sunia będzie zapięta x 2. Sunia bardzo boi się wystrzałów, a teraz będzie ten zły czas dla zwierzat. Nasza słodka uciekinierka 1 Quote
Havanka Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Jak dobrze widzieć ją już w swoim legowisku. Oj sunieczko, napędziłaś nam stracha... Quote
Poker Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Pan się sprawdził, całe szczęście ,ze jest odpowiedzialny i szukał jej. A dziewczyny też kochane. Ciekawe czy Auris miała adresatkę. Quote
mar.gajko Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Uff. Jak to jednak dobrze, że czasu czasem człowiek nei ma. Dopiero teraz zajrzałam. No i znalazła się już. Wesołych, zdrowych no i spokojnych Świąt. Quote
Nutusia Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Boże, jak dobrze, że tu weszłam!!! Wczoraj pół wieczoru gadałyśmy z sąsiadką o psach przy lepieniu pierogów, w tym o biednej Auris... Wczoraj uciekła dopiero co adoptowana z Radys Harfa - w Warszawie, na Ochocie. Mam nadzieję, że i ona się odnajdzie tak szybko i szczęśliwie! Quote
terra Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Oj, dopiero przeczytałam o uciekinierce. Szczęście, że wszystko dobrze się skończyło. Radosnych, spokojnych Świąt życzę. Quote
Recommended Posts