Tola Posted December 31, 2015 Author Posted December 31, 2015 Dzwonił pan od Auris - przekazał wszystkim życzenia:) Auris ma szelki o obrożę, czyli jest zabezpieczona; pan zgłosił też nr czip do bazy danych. 1 Quote
Havanka Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Dzwonił pan od Auris - przekazał wszystkim życzenia:) Auris ma szelki o obrożę, czyli jest zabezpieczona; pan zgłosił też nr czip do bazy danych. Incydent z ucieczką Auris, Pan potraktował poważnie. Myślę, ze w szelkach i obroży, szanse ucieczki są o wiele mniejsze niz bez. Najważniejsze, ze Pan wyciągnął wnioski z tej lekcji. Quote
Tola Posted January 21, 2016 Author Posted January 21, 2016 5 godzin temu, b-b napisał: Czy wiadomo co tam u dziewczyny? :) Wciąż wszystko dobrze i niech tak zostanie, bo Auris dostarczyła nam już dosyć emocji! Pn chyba również wyciągnął wnioski z tej ucieczki :) Mam obiecane zdjęcia, muszę się przypomnieć ;) Quote
Tola Posted April 9, 2016 Author Posted April 9, 2016 NIE MAM DOBRYCH WIEŚCI - AURIS WRACA Z ADOPCJI :(:(:( FACET DZISIAJ ZADZWONIŁ Z INFORMACJĄ, ŻE SYN JEST UCZULONY I SĄ ZMUSZENI ODDAĆ SUCZKĘ :( Podobno dziecko choruje od momentu pojawienia sie Auris w domu; zwlekali z decyzją, robii badania, szukali przyczyny. Wczoraj po konsultacji ze specjalista podjęli decyzję o zwrocie suczki. Bardzo proszę wszystkich, którzy kibicowali Auris o ponowną pomoc ( Suczka jest bez grosza:( Quote
Poker Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 O ludzie, niech to szlag trafi. Jak zobaczyłam ,że jest wpis na jej wątku , to mi serce stanęło ze strachu. I niestety miałam dobre ( złe) przeczucie. Trzeba będzie pomóc dziewczynce. Quote
Gabi79 Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 57 minut temu, Tola napisał: NIE MAM DOBRYCH WIEŚCI - AURIS WRACA Z ADOPCJI :(:(:( FACET DZISIAJ ZADZWONIŁ Z INFORMACJĄ, ŻE SYN JEST UCZULONY I SĄ ZMUSZENI ODDAĆ SUCZKĘ :( Podobno dziecko choruje od momentu pojawienia sie Auris w domu; zwlekali z decyzją, robii badania, szukali przyczyny. Wczoraj po konsultacji ze specjalista podjęli decyzję o zwrocie suczki. Bardzo proszę wszystkich, którzy kibicowali Auris o ponowną pomoc ( Suczka jest bez grosza:( Zobaczyłam tytuł i się załamałam!!! Quote
Tola Posted April 9, 2016 Author Posted April 9, 2016 Ja tez jestem załamana. Nie maiłam jeszcze zwrotu z adopcji po tak długim czasie. Tak bardzo zal mi suni - najpierw porzucenie i schron, potem adopcja ze schronu, znowu porzucenie, hotelik, zdawało się, ze jak na jedno psie serce to wystarczy :( Quote
elik Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Biedna sunieczka Ale to lepiej, że wraca, niż gdyby mieli ją tam źle traktować. Quote
Havanka Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Nie ma szczęścia ta nasza Auris do ludzi. Wciąż pod górkę... Quote
Poker Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Mój jeden stareńki podopieczny umarł , więc mogę zadeklarować 20 zł miesięcznie na Auris. Quote
Tola Posted April 9, 2016 Author Posted April 9, 2016 5 godzin temu, Poker napisał: Mój jeden stareńki podopieczny umarł , więc mogę zadeklarować 20 zł miesięcznie na Auris. Bardzo dziękuję! Na razie czekam na miejsce u Murki, postaram się w ciągu najbliższych dni pouzupełniać 1 stronę. Quote
Anecik Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Nawet nie wiem co napisać. Biedna Auris. Pewnie się cieszyła że ma swoją rodzinę i miejsce w swoim domu a tu znowu schronisko :( Quote
mar.gajko Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 2 minuty temu, anecik napisał: Nawet nie wiem co napisać. Biedna Auris. Pewnie się cieszyła że ma swoją rodzinę i miejsce w swoim domu a tu znowu schronisko :( Jak to schronisko? Nie jedzie do hoteliku? Wraca do schroniska? Quote
Anecik Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Teraz, mar.gajko napisał: Jak to schronisko? Nie jedzie do hoteliku? Wraca do schroniska? O matko. Przepraszam już mi się mylą te bidy. Do Murki jedzie do Murki tylko musi się u niej znaleźć miejsce. Bo ja ciągle o tej starowince niewidomej w tym schronie myślę. 1 Quote
mar.gajko Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Teraz, anecik napisał: O matko. Przepraszam już mi się mylą te bidy. Do Murki jedzie do Murki tylko musi się u niej znaleźć miejsce. Bo ja ciągle o tej starowince niewidomej w tym schronie myślę. Ufff. Quote
Anecik Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Tolu a czy Pan jakoś określił kiedy odwiezie Auris? Quote
Tola Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 Nie rozmawiałam na ten temat, bo na razie nie ma gdzie jej przywiezc - u Murki nie ma miejsca :( Być może coś zwolni się pod koniec tyg. ale to czekanie mnie wykończy:( Powiedziałam o tym w rozmowie z panem, mam nadzieję, ze nic złego sie nie wydarzy, chociaż moja wyobraźnia pracuje... Quote
Murka Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Jutro nam jedzie podhalanka do domku, to niech Auris przyjeżdża... Quote
Anecik Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 2 godziny temu, Murka napisał: Jutro nam jedzie podhalanka do domku, to niech Auris przyjeżdża... I znowu na stare śmieci :( Quote
Recommended Posts