Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzwonił pan od Auris - przekazał wszystkim życzenia:)

Auris ma szelki o obrożę, czyli jest zabezpieczona; pan zgłosił też nr czip do bazy danych.

• Upvote 1
Posted

Dzwonił pan od Auris - przekazał wszystkim życzenia:)
Auris ma szelki o obrożę, czyli jest zabezpieczona; pan zgłosił też nr czip do bazy danych.

Incydent z ucieczką Auris, Pan potraktował poważnie. Myślę, ze w szelkach i obroży, szanse ucieczki są o wiele mniejsze niz bez. Najważniejsze, ze Pan wyciągnął wnioski z tej lekcji.
  • 3 weeks later...
Posted
5 godzin temu, b-b napisał:

Czy wiadomo co tam u dziewczyny? :)

Wciąż wszystko dobrze i niech tak zostanie, bo Auris dostarczyła nam już dosyć emocji!

Pn chyba również wyciągnął wnioski z tej ucieczki :)

Mam obiecane zdjęcia, muszę się przypomnieć ;)

• 2 months later...
Posted

NIE MAM DOBRYCH WIEŚCI - AURIS WRACA Z ADOPCJI :(:(:(

FACET DZISIAJ ZADZWONIŁ Z INFORMACJĄ, ŻE SYN JEST UCZULONY  I SĄ ZMUSZENI ODDAĆ SUCZKĘ :(

Podobno dziecko choruje od momentu pojawienia sie Auris w domu; zwlekali z decyzją,  robii badania, szukali przyczyny.

Wczoraj  po konsultacji ze specjalista podjęli decyzję o zwrocie suczki. 

Bardzo proszę wszystkich,  którzy kibicowali Auris o ponowną pomoc (

Suczka jest bez grosza:(

Posted

O ludzie, niech to szlag trafi. Jak zobaczyłam ,że jest wpis na jej wątku , to mi serce stanęło ze strachu. I niestety miałam dobre ( złe) przeczucie. Trzeba będzie pomóc dziewczynce.

Posted
57 minut temu, Tola napisał:

NIE MAM DOBRYCH WIEŚCI - AURIS WRACA Z ADOPCJI :(:(:(

FACET DZISIAJ ZADZWONIŁ Z INFORMACJĄ, ŻE SYN JEST UCZULONY  I SĄ ZMUSZENI ODDAĆ SUCZKĘ :(

Podobno dziecko choruje od momentu pojawienia sie Auris w domu; zwlekali z decyzją,  robii badania, szukali przyczyny.

Wczoraj  po konsultacji ze specjalista podjęli decyzję o zwrocie suczki. 

Bardzo proszę wszystkich,  którzy kibicowali Auris o ponowną pomoc (

Suczka jest bez grosza:(

Zobaczyłam tytuł i się załamałam!!!

Posted

Ja tez jestem załamana. Nie maiłam jeszcze zwrotu z adopcji po tak długim czasie.

Tak bardzo zal mi suni -   najpierw porzucenie i schron, potem adopcja ze schronu, znowu porzucenie, hotelik, zdawało się, ze jak na jedno psie serce to wystarczy :(

Posted
5 godzin temu, Poker napisał:

Mój jeden stareńki podopieczny umarł , więc mogę zadeklarować 20 zł miesięcznie na Auris.

Bardzo dziękuję!

Na razie czekam na miejsce u Murki, postaram się w ciągu najbliższych dni pouzupełniać 1 stronę.

Posted

Nawet nie wiem co napisać. Biedna Auris. Pewnie się cieszyła że ma swoją rodzinę i miejsce w swoim domu a tu znowu schronisko :(

Posted
2 minuty temu, anecik napisał:

Nawet nie wiem co napisać. Biedna Auris. Pewnie się cieszyła że ma swoją rodzinę i miejsce w swoim domu a tu znowu schronisko :(

Jak to schronisko? Nie jedzie do hoteliku? Wraca do schroniska?

Posted
Teraz, mar.gajko napisał:

Jak to schronisko? Nie jedzie do hoteliku? Wraca do schroniska?

O matko. Przepraszam już mi się mylą te bidy. Do Murki jedzie do Murki tylko musi się u niej znaleźć miejsce.

Bo ja ciągle o tej starowince niewidomej w tym schronie myślę.

• Upvote 1
Posted
Teraz, anecik napisał:

O matko. Przepraszam już mi się mylą te bidy. Do Murki jedzie do Murki tylko musi się u niej znaleźć miejsce.

Bo ja ciągle o tej starowince niewidomej w tym schronie myślę.

Ufff.

Posted

Nie rozmawiałam na ten temat, bo na razie nie ma gdzie jej przywiezc - u Murki nie ma  miejsca :(

Być może coś zwolni się pod koniec tyg. ale to czekanie mnie wykończy:(

Powiedziałam o tym w rozmowie z panem, mam nadzieję, ze nic złego sie nie wydarzy, chociaż moja wyobraźnia pracuje...

Posted
2 godziny temu, Murka napisał:

Jutro nam jedzie podhalanka do domku, to niech Auris przyjeżdża...

I znowu na stare śmieci :(