Wyjątek Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Przypominam, że można zajrzeć tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f99/avon-non-stop-na-krezelowskie-psiaki-katalog-15-a-123342/ Będą pieniążki na ten rachunek np :razz: Quote
Isadora7 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Wpis robię na prośbę Zofia&Sasza. Nie ma dostępu do netu o tej porze. Prosiła, aby przekazać, że rozmawiała z Grzegorzem z PiSDZ, który zadeklarował, że podobno zapłaci za światło. Quote
GoniaP Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Wiadomości od Pawła: 1)zapowiadne 600 kg karmy z Trzcianki - nie dotarło 2)Iwona dowiozła kilka dni temu ok 180 kg; z tego ledwie starczy na jutrzejsze karmienie 3) wót juz nie dostarcza karmy 4) jest problem ze słoma ; rachunek za poprzednie usługi ( przewóz bud z Maciejowic) świadczone przez dostawcę słomy jest nieuregulowany 5) Paweł oczekuje w pierwszym tyg listopada zapłaty owych 500 zł [SIZE=-1]emir[SIZE=-1] [SIZE=-1]2008-10-28 19:56:13 Quote
Belula Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 andzia69 napisał(a):bosko po prostu:angryy::angryy::angryy: a co do prądu - trza odesłać rachunek z adnotacją, że adresat nieznany:evil_lol: Jak o nieznany ??? Biedrzycka przecież!!!! Do biura adresowego odesłać..... Quote
basia0607 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Grzegorzu, mam dom dla następnych 2 psów .Piszę na wątku, ponieważ nie wiem czy moje prywatne wiadomości dochodzą do kompetentnych osób. Nie doczytałam, psy juz chyba bezpieczne, to sie odmeldowuje ! Quote
PiSdZ Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='GoniaP']Wiadomości od Pawła: 1)zapowiadne 600 kg karmy z Trzcianki - nie dotarło 2)Iwona dowiozła kilka dni temu ok 180 kg; z tego ledwie starczy na jutrzejsze karmienie 3) wót juz nie dostarcza karmy 4) jest problem ze słoma ; rachunek za poprzednie usługi ( przewóz bud z Maciejowic) świadczone przez dostawcę słomy jest nieuregulowany 5) Paweł oczekuje w pierwszym tyg listopada zapłaty owych 500 zł [SIZE=-1]emir [SIZE=-1][SIZE=-1]2008-10-28 19:56:13 [FONT=Times New Roman]A teraz Gosiu poczytaj sobie wiadomości od Grzegorza. I po raz kolejny dobra rada: nie cytuj niesprawdzonych informacji. Masz pytania dzwoń do mnie: 512 100 550. GG 5425305.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wiadomości od Grzegorza:[/FONT] [FONT=Times New Roman]1) zapowiadane 600 kg karmy z Trzcianki – dotarło. Karma jest u naszego inspektora, który mieszka pod Warszawą. Sukcesywnie będzie dowożona, tak jak od końca sierpnia br. Wybacz ale nie zostawię pracownikowi 600 kg. karmy od razu. [/FONT] [FONT=Times New Roman]2) Iwona dowiozła kilka dni temu ok 180 kg; z czego na jutrzejsze karmienie wystarczy w zupełności. Kolejna partia dowieziona będzie w czwartek, i kiedy będzie jej brakować trafi następna.[/FONT] [FONT=Times New Roman]3) wójt nie dostarcza karmy od kilku tygodni i i nie jest to żadną tajemnicą. Nie miał obowiązku dostarczać karmy od 1 dnia, to była jego dobra wola. [/FONT] [FONT=Times New Roman]4) nie ma problemu ze słoma – będzie ona także w czwartek lub piątek, bo jest na ten dzień zamówiona, nie ma żadnych problemów z płatnością za poprzednie usługi (przewóz bud z Maciejowic) świadczone przez dostawcę słomy. Umówiliśmy się na płatność w gotówce, bo dostawca nie ma konta. [/FONT] [FONT=Times New Roman]5) Paweł nie oczekuje 500 zł w przyszłym tygodniu, bo rozmawiałem z nim wcześniej niż p. Krystyna z Emira i obiecałem, że jeszcze w tym tygodniu będzie miał je na koncie.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Rozmawiałem dziś wieczorem z p. Krystyną z Emira i zapytałem o te nieprawdziwe informacje podawane przez Waszą organizacje. Usłyszałem, że Paweł się skarżył, to Emir go zacytował. Kiedy ponownie zadzwoniłem do Pawła – ten wyparł się skarg.[/FONT] [FONT=Times New Roman]PS W Krężel i Maciejowicach zasada była taka. Jak byłem ja, pracownicy skarżyli na Emira, jak był Emir, to Skarżyli na Pogotowie i Straż.. Jak była Ewa B. to skarżyła na nich, a jak jej nie było, to oni skarżyli na nią. Moim zdaniem cytować takich ludzi to wielka nieodpowiedzialność i wdawanie się w kolejne spory. Widzę, że niektórzy to jednak kochają.[/FONT] Quote
Odi Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 GoniaP, marzeń to ......już nie dogonisz:lol::lol::lol: Quote
PiSdZ Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 emilia2280 napisał(a):A co do elektrycznosci- mam wrazenie, ze jak to dostanie, to za chwilé dojdzie czynsz (o ile mi wiadomo placili 300zl miesiécznie za té chaté) i moze inne? PSiDZ placila za swiatlo, czy jeszcze cos za chwilé sié dowiemy w ostatniej chwili? - Za pierwszy rachunek za prad (miesiace maj, czerwiec) - zapłaciło Pogotowie i Straż dla Zwierząt - prawie 700 zł. (mimo, iż nie było tam wtedy akcji) - za drugi też zapłacimy (jak już wcześniej zapowiedziałem - miesiące lipiec-sierpień). A akcja zaczęła się dopiero w końcówce sierpnia. - za mieszkanie po 300 zł. miesiecznie tez trzeba bedzie zapłacić. Już zostaliśmy o tym poinformowani - wiec tez uregulujemy te rachunki, wyjścia nie mamy. Quote
Osiolek Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='PiSdZ'][FONT=Times New Roman]A teraz Gosiu poczytaj sobie wiadomości od Grzegorza. I po raz kolejny dobra rada: nie cytuj niesprawdzonych informacji. Masz pytania dzwoń do mnie: 512 100 550. GG 5425305.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wiadomości od Grzegorza:[/FONT] [FONT=Times New Roman]1) zapowiadane 600 kg karmy z Trzcianki – dotarło. Karma jest u naszego inspektora, który mieszka pod Warszawą. Sukcesywnie będzie dowożona, tak jak od końca sierpnia br. Wybacz ale nie zostawię pracownikowi 600 kg. karmy od razu. [/FONT] [FONT=Times New Roman]2) Iwona dowiozła kilka dni temu ok 180 kg; z czego na jutrzejsze karmienie wystarczy w zupełności. Kolejna partia dowieziona będzie w czwartek, i kiedy będzie jej brakować trafi następna.[/FONT] [FONT=Times New Roman]3) wójt nie dostarcza karmy od kilku tygodni i i nie jest to żadną tajemnicą. Nie miał obowiązku dostarczać karmy od 1 dnia, to była jego dobra wola. [/FONT] [FONT=Times New Roman]4) nie ma problemu ze słoma – będzie ona także w czwartek lub piątek, bo jest na ten dzień zamówiona, nie ma żadnych problemów z płatnością za poprzednie usługi (przewóz bud z Maciejowic) świadczone przez dostawcę słomy. Umówiliśmy się na płatność w gotówce, bo dostawca nie ma konta. [/FONT] [FONT=Times New Roman]5) Paweł nie oczekuje 500 zł w przyszłym tygodniu, bo rozmawiałem z nim wcześniej niż p. Krystyna z Emira i obiecałem, że jeszcze w tym tygodniu będzie miał je na koncie.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Rozmawiałem dziś wieczorem z p. Krystyną z Emira i zapytałem o te nieprawdziwe informacje podawane przez Waszą organizacje. Usłyszałem, że Paweł się skarżył, to Emir go zacytował. Kiedy ponownie zadzwoniłem do Pawła – ten wyparł się skarg.[/FONT] [FONT=Times New Roman]PS W Krężel i Maciejowicach zasada była taka. Jak byłem ja, pracownicy skarżyli na Emira, jak był Emir, to Skarżyli na Pogotowie i Straż.. Jak była Ewa B. to skarżyła na nich, a jak jej nie było, to oni skarżyli na nią. Moim zdaniem cytować takich ludzi to wielka nieodpowiedzialność i wdawanie się w kolejne spory. Widzę, że niektórzy to jednak kochają.[/FONT] Grzegorzu, a czy Ty bys mogl czesciej zdawac "raporty z frontu"? Bo zgadzam sie - jest ryzyko ze zaistnieje gluchy telefon, im wiecej osob bedzie wplatanych. Ja nadal czekam np na uzupelnienie naszego sprawozdania z ilosci psow przez Was zabranych - wiem ze jestes zajety, ale za dwa czy trzy dni nie bedziesz mniej zajety ;-) a przynajmniej bedziesz mial z glowy ;-) Jesli mozesz raz dziennie, np wieczorem, pisac czy tu czy na ksiedze EMIRa, jak sytuacja sie ma, wtedy uniknie sie spekulacji. Mysle ze spory i klotnie do niczego nie doporawdza, sa tylko ze szkoda dla psow. Quote
grazyna9915 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 W Tychach swego czasu robiliśmy zbiórkę na rzecz Krężlowskich Psiaków. Rzeczy zawiezione, sprawa zamknięta. Jednak ludzie chcieli dalej pomagać i w sklepie zoologicznym MASTER-ZOO uzbierał się jeszcze karton z suchą i mokrą karmą (ok. 20 kg) oraz dwa worki kołder, kocy. Jutro przekażę to BajceB, od niej chyba szbyciej do Was trafi.:lol: Quote
osho Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Osiolek']Jesli mozesz raz dziennie, np wieczorem, pisac czy tu czy na ksiedze EMIRa, jak sytuacja sie ma, wtedy uniknie sie spekulacji. lepiej tu - bo do większej ilości osób trafi... wiele osób zaangażowało się lub choć zainteresowało ta sprawą, niech tez maja możliwość czytania, skoro od początku ten wątek był źródłem informacji Quote
Zofia.Sasza Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 W sprawie wpłat: uzgadniałam to z Emirem. Nie wiem, czy wobec zaistniałej sytuacji nie zmieniła zdania, ale dwa dni temu była na tak. Tyle wiem. Quote
salibinka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Wątek Tuli (52/K): http://www.dogomania.pl/forum/f28/krezlowska-tula-nie-kazde-pieklo-trwa-wiecznie-123668/#post11140547 Quote
elik Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 zofia&sasza napisał(a):W sprawie wpłat: uzgadniałam to z Emirem. Nie wiem, czy wobec zaistniałej sytuacji nie zmieniła zdania, ale dwa dni temu była na tak. Tyle wiem. Zosiu, podjęłam rozmowę z Pawłem na temat jego ewentualnej dalszej opieki nad psami (nikomu z organizatorów akcji nie przyszło to do głowy), ale mój pomysł został mocno skrytykowany. Temat przejęła fund. Emir i już jest ok. tyle tylko, że do końca miesiąca pozostały już tylko dwa dni i jak na razie wiadomo tylko, że nic nie wiadomo. Poza tym, ja tej fundacji nie zamierzam powierzać żadnych funduszy. Włączyłam się ponieważ wymagała tego sytyuacja, ale gdy Emir podjął działania, psiaki z pewnością nie pozostaną bez opieki. Quote
Zofia.Sasza Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Dobrze, więc ja 100 złotych ode mnie zawiozę osobiście p. Pawłowi. To byłoby na tyle z mojej strony. Gmatwanina interpersonalnych pretensji doprawdy mnie przerasta. Quote
elik Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 zofia&sasza napisał(a):Dobrze, więc ja 100 złotych ode mnie zawiozę osobiście p. Pawłowi. To byłoby na tyle z mojej strony. Gmatwanina interpersonalnych pretensji doprawdy mnie przerasta. Zosiu, proponowałam proste rozwiązanie i już byłoby po sprawie, ale cóż... Ja dzisiaj po południu wyjeżdżam, ale jeszcze zdążę zrobic przelew na Twoje konto 100 zł jeśli zdecydujesz się na proponowane przeze mnie rozwiązanie. Prawdę powiedziawszy nie widzę innej możliuwości, to wszystko zbyt długo trwa. Kiedy rozmawiałaś ostatnio z Pawłewm ? On nie ma dostepu do netu i nie wie nic o "rokowaniach". Jeśli nie rozmawiałaś z nim ponownie, może już coś innego sobie zorganizował. Quote
Zofia.Sasza Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Nie zorganizował. Zostaje. Jak znajdę numer konta - mogę Ci podać. Quote
elik Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 zofia&sasza napisał(a):Nie zorganizował. Zostaje. Jak znajdę numer konta - mogę Ci podać. ok czekam :lol: Quote
elik Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 elik napisał(a):ok czekam :lol: i czekam i czekam... Jakiś problem ? Quote
emilia2280 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 zofia&sasza napisał(a):Nie zorganizował. Zostaje. Jak znajdę numer konta - mogę Ci podać. A ja tez mogé? Chyba prywatnie bédzie latwiej to rozegrac niz za pomocá fundacji (rozliczenia z urzédami i te sprawy ;)) Quote
elik Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 emilia2280 napisał(a):...Chyba prywatnie bédzie latwiej to rozegrac niz za pomocá fundacji (rozliczenia z urzédami i te sprawy ;)) Z ust mi to wyjęłaś Emi ;) Quote
Zofia.Sasza Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Elik, Emilia, mnie już wszystko jedno jest. Niech mnie zlinczują i oskarżą o zjedzenie kanapki :evil_lol: Niech mi zrobią nalot na mieszkanie :evil_lol: Mnie już wisi. Wymiękłam. Mogę to załatwić. A potem się powieszę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
elik Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Kto śmiałby zrobić Ci cokolwiek złego :mad: A z resztą, do odważnych świat należy :lol: Czekamy na konto. Umowę o jakiej mówiłyśmy spiszesz z Pawłem jak zawieziesz mu forsę. Czas ucieka, nie można zwlekać, bo jak trafi jakąś propozycję, a nie będzie miał zapewnienia od Ciebie, to możemy zostac z ręką w .... a psiaki bez opieki. Nie chcę sobie wyobrazić co by było :eek2: Quote
elik Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Zosiu dawaj namiary na to konto - ja za ok. 2 godz. wyjeżdżam, a mam jeszcze mnóstwo rzeczy do zrobienia. Nie mogę dłużej siedzieć na dogo. Plissss - imię, nazwisko, adres i nr konta. Ja już nawet kawałek skrzyneczki opróżniłam na Twoja informację :evil_lol: Quote
elik Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Przelew zrobiony. Będę na dogo jeszcze przez chwilkę, potem spadam. Nie ma mnie do soboty. Powodzenia. Co do kanapek, kaw i innych zachcianek, przewiduję na to całkiem inne fundusze. Ale o tem potem ;) I dzięki Zosiu za to, że podjęłaś się tej misji :multi: Quote
Recommended Posts