Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to ja dorzucę z dobrych wieści: również mimisiowa figa pojechała wczoraj do nowego domu i ze zdjęć wynika że czuje się tam od razu świetnie :diabloti:

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

To żeby przerwać te potyczki to dobra wiadomość :

Z bazarku AVON na psiaki udało się uzbierać 56,39zł, co już pisałam.
Jednak dziś dotarła do mnie wpłata li1 i przyszła z nadwyżką. Nadwyżka oczywiście na psiaki :multi::multi::multi: Dziękujemy li1!!!:loveu:

Nadwyżka to 43,58zł!!! :crazyeye:

Mam zatem 99,97zł:multi::multi::multi: Zaokrąglam do 100zł i pytanie moje brzmi: gdzie mam wpłacić? Na konto PiSDZ czy na konkretnego psiaka? Proszę o szybką odpowiedź :cool3:

Posted

To może sprecyzuję ;)

Chodziło mi o to, czy jest jakiś konkretny pies wyciągnięty z Krężela, który potrzebuje natychmiastowej pomocy finansowej? Np na jakiś zabieg itp?

Jeśli nie to wpłacę oczywiście na konto "ogólne" czyli PiSDZ :)

Posted

Wyjątek napisał(a):
To może sprecyzuję ;)

Chodziło mi o to, czy jest jakiś konkretny pies wyciągnięty z Krężela, który potrzebuje natychmiastowej pomocy finansowej? Np na jakiś zabieg itp?

Jeśli nie to wpłacę oczywiście na konto "ogólne" czyli PiSDZ :)

O to samo pytalam stroné wczesniej, nie dostalam odpowiedzi, wiéc chcial-nie chcial przelejé na PiSDZ, pomimo ze dla mnie nie jest jasne jakimi metodami dziala ta organizacja...

Posted

emilia2280 napisał(a):
O to samo pytalam stroné wczesniej, nie dostalam odpowiedzi, wiéc chcial-nie chcial przelejé na PiSDZ, pomimo ze dla mnie nie jest jasne jakimi metodami dziala ta organizacja...

Może byłaby odpowiedź gdyby nie ban Arki i Emir.

Posted

emilia2280 napisał(a):
dla mnie nie jest jasne jakimi metodami dziala ta organizacja...

Chyba nie jest tak źle. Ja po odebraniu suki z Krężla, otrzymałam telefon od Grzegorza, który sam z siebie zapytał, czy nie potrzebuję pieniędzy na Klamkę, i za jazdę, bo w sumie kawałek był... Zaznaczę, że człowieka nie znam.
Dziękuję Grzegorz.

I zdjęcie Klamkowskiej w nagrodę plus mały Kamyczek Krężlowski.

Posted

osho napisał(a):
:diabloti: ze zdjęcia to wynika, że klamka na brak gotówki nie narzeka :diabloti:

Fajnie, ale co z resztą psów w Krężelu ??????????????????????? :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Posted

czy ktos ogłaszał hienowate blizniaki z Kręzla?-chetnie poniose koszty allegro czy czegos tam, napisze tekst-ale sama nie potrafię:oops:
po adopcji Figi wróciła mi wiara w słowo pisane w internecie ogłaszane

Posted

mimiś napisał(a):
czy ktos ogłaszał hienowate blizniaki z Kręzla?-chetnie poniose koszty allegro czy czegos tam, napisze tekst-ale sama nie potrafię:oops:
po adopcji Figi wróciła mi wiara w słowo pisane w internecie ogłaszane

Skoro napiszesz tekst to nie ma sprawy, ja momentami nie mam pomysłów już. A mam teraz długi weekend wreszcie podorabiam aukcji. No to dziergaj jak najszybciej, podeśłij mi tekst, zdjęcia i dane kontaktowe. Tylko błagam nie na pw a na maila [email protected]

Wyklikam im aukcję.

ostatnio znowu wyczyściłam parę ważnych info, bo musiałam skrzynkę czyścić.

Posted

Belula napisał(a):
Chyba nie jest tak źle. Ja po odebraniu suki z Krężla, otrzymałam telefon od Grzegorza, który sam z siebie zapytał, czy nie potrzebuję pieniędzy na Klamkę, i za jazdę, bo w sumie kawałek był... Zaznaczę, że człowieka nie znam.
Dziękuję Grzegorz.

I zdjęcie Klamkowskiej w nagrodę plus mały Kamyczek Krężlowski.

Perła w perłach z kamykiem :lol:. Klamka, jak miło Cię widzieć, jak wygrzewasz się na słoneczku, bezpieczna :)

Posted

Isadora7 napisał(a):
Skoro napiszesz tekst to nie ma sprawy, ja momentami nie mam pomysłów już. A mam teraz długi weekend wreszcie podorabiam aukcji. No to dziergaj jak najszybciej, podeśłij mi tekst, zdjęcia i dane kontaktowe. Tylko błagam nie na pw a na maila [email protected]

Wyklikam im aukcję.

ostatnio znowu wyczyściłam parę ważnych info, bo musiałam skrzynkę czyścić.

tekst udziergam, ale dane to chyba fundacji- bo psy siedza w Krężlu nadal:shake:
ja wyadoptowałam siostrę , ale w obecnej syt.[choroba w domu]nie moge dac DT zadnemu biedakowi. ale te są w pilnej potrzebie bo to SZCZENIAKI - ok.6-7 m-c- ale duze i wyglądaja na dorosłóe

Posted

Margo05 napisał(a):
Spróbujemy się dowiedzieć u źródła w sprawie potrzebującego zwierza. Możecie się jeszcze chwilę wstrzymać z wpłatą?

Czekam zatem na jakieś info. Do poniedziałku najlepiej :) I tak w weekend nie zrobię przelewu ;)

Posted

Wyjątek napisał(a):
Czekam zatem na jakieś info. Do poniedziałku najlepiej :) I tak w weekend nie zrobię przelewu ;)

Ja tez oczywiscie poczekam. Dziéki Margo, rozmawiaj proszé z kim potrzeba ;)

Posted

Margo05 napisał(a):
Zdaje się, że ktoś zbierał na operację jakiejś suni z Krężla, ale nie jestem pewna czy to jest aktualne :cool3:

Odi zbierała, ale o ile wiem sunia już po operacji. Nie wiem czy został dług ?