osho Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 to ja dorzucę z dobrych wieści: również mimisiowa figa pojechała wczoraj do nowego domu i ze zdjęć wynika że czuje się tam od razu świetnie :diabloti: Quote
Zmysł Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 a Księżniczka Leia miała iść wczoraj do domku i na razie nic z tego nie wychodzi:shake: Quote
osho Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 zmysł, przyjdzie i na nią czas, nie może być inaczej Quote
Margo05 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Przepiękne zdjęcie :loveu::loveu::loveu: Quote
Wyjątek Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 To żeby przerwać te potyczki to dobra wiadomość : Z bazarku AVON na psiaki udało się uzbierać 56,39zł, co już pisałam. Jednak dziś dotarła do mnie wpłata li1 i przyszła z nadwyżką. Nadwyżka oczywiście na psiaki :multi::multi::multi: Dziękujemy li1!!!:loveu: Nadwyżka to 43,58zł!!! :crazyeye: Mam zatem 99,97zł:multi::multi::multi: Zaokrąglam do 100zł i pytanie moje brzmi: gdzie mam wpłacić? Na konto PiSDZ czy na konkretnego psiaka? Proszę o szybką odpowiedź :cool3: Quote
Zofia.Sasza Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 No to już chyba jak Ty uważasz... Bo tak ogólnie to na PiSDZ, oczywiście. Quote
Wyjątek Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 To może sprecyzuję ;) Chodziło mi o to, czy jest jakiś konkretny pies wyciągnięty z Krężela, który potrzebuje natychmiastowej pomocy finansowej? Np na jakiś zabieg itp? Jeśli nie to wpłacę oczywiście na konto "ogólne" czyli PiSDZ :) Quote
Margo05 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Zdaje się, że ktoś zbierał na operację jakiejś suni z Krężla, ale nie jestem pewna czy to jest aktualne :cool3: Quote
emilia2280 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Wyjątek napisał(a):To może sprecyzuję ;) Chodziło mi o to, czy jest jakiś konkretny pies wyciągnięty z Krężela, który potrzebuje natychmiastowej pomocy finansowej? Np na jakiś zabieg itp? Jeśli nie to wpłacę oczywiście na konto "ogólne" czyli PiSDZ :) O to samo pytalam stroné wczesniej, nie dostalam odpowiedzi, wiéc chcial-nie chcial przelejé na PiSDZ, pomimo ze dla mnie nie jest jasne jakimi metodami dziala ta organizacja... Quote
Isadora7 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 emilia2280 napisał(a):O to samo pytalam stroné wczesniej, nie dostalam odpowiedzi, wiéc chcial-nie chcial przelejé na PiSDZ, pomimo ze dla mnie nie jest jasne jakimi metodami dziala ta organizacja... Może byłaby odpowiedź gdyby nie ban Arki i Emir. Quote
Margo05 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Spróbujemy się dowiedzieć u źródła w sprawie potrzebującego zwierza. Możecie się jeszcze chwilę wstrzymać z wpłatą? Quote
Belula Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 emilia2280 napisał(a): dla mnie nie jest jasne jakimi metodami dziala ta organizacja... Chyba nie jest tak źle. Ja po odebraniu suki z Krężla, otrzymałam telefon od Grzegorza, który sam z siebie zapytał, czy nie potrzebuję pieniędzy na Klamkę, i za jazdę, bo w sumie kawałek był... Zaznaczę, że człowieka nie znam. Dziękuję Grzegorz. I zdjęcie Klamkowskiej w nagrodę plus mały Kamyczek Krężlowski. Quote
osho Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 :diabloti: ze zdjęcia to wynika, że klamka na brak gotówki nie narzeka :diabloti: Quote
Margo05 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Że tak powiem: perłami obłożona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
medar Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 osho napisał(a)::diabloti: ze zdjęcia to wynika, że klamka na brak gotówki nie narzeka :diabloti: Fajnie, ale co z resztą psów w Krężelu ??????????????????????? :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
mimiś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 czy ktos ogłaszał hienowate blizniaki z Kręzla?-chetnie poniose koszty allegro czy czegos tam, napisze tekst-ale sama nie potrafię:oops: po adopcji Figi wróciła mi wiara w słowo pisane w internecie ogłaszane Quote
Isadora7 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 mimiś napisał(a):czy ktos ogłaszał hienowate blizniaki z Kręzla?-chetnie poniose koszty allegro czy czegos tam, napisze tekst-ale sama nie potrafię:oops: po adopcji Figi wróciła mi wiara w słowo pisane w internecie ogłaszane Skoro napiszesz tekst to nie ma sprawy, ja momentami nie mam pomysłów już. A mam teraz długi weekend wreszcie podorabiam aukcji. No to dziergaj jak najszybciej, podeśłij mi tekst, zdjęcia i dane kontaktowe. Tylko błagam nie na pw a na maila [email protected] Wyklikam im aukcję. ostatnio znowu wyczyściłam parę ważnych info, bo musiałam skrzynkę czyścić. Quote
salibinka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Belula napisał(a):Chyba nie jest tak źle. Ja po odebraniu suki z Krężla, otrzymałam telefon od Grzegorza, który sam z siebie zapytał, czy nie potrzebuję pieniędzy na Klamkę, i za jazdę, bo w sumie kawałek był... Zaznaczę, że człowieka nie znam. Dziękuję Grzegorz. I zdjęcie Klamkowskiej w nagrodę plus mały Kamyczek Krężlowski. Perła w perłach z kamykiem :lol:. Klamka, jak miło Cię widzieć, jak wygrzewasz się na słoneczku, bezpieczna :) Quote
mimiś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Isadora7 napisał(a):Skoro napiszesz tekst to nie ma sprawy, ja momentami nie mam pomysłów już. A mam teraz długi weekend wreszcie podorabiam aukcji. No to dziergaj jak najszybciej, podeśłij mi tekst, zdjęcia i dane kontaktowe. Tylko błagam nie na pw a na maila [email protected] Wyklikam im aukcję. ostatnio znowu wyczyściłam parę ważnych info, bo musiałam skrzynkę czyścić. tekst udziergam, ale dane to chyba fundacji- bo psy siedza w Krężlu nadal:shake: ja wyadoptowałam siostrę , ale w obecnej syt.[choroba w domu]nie moge dac DT zadnemu biedakowi. ale te są w pilnej potrzebie bo to SZCZENIAKI - ok.6-7 m-c- ale duze i wyglądaja na dorosłóe Quote
Wyjątek Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Margo05 napisał(a):Spróbujemy się dowiedzieć u źródła w sprawie potrzebującego zwierza. Możecie się jeszcze chwilę wstrzymać z wpłatą? Czekam zatem na jakieś info. Do poniedziałku najlepiej :) I tak w weekend nie zrobię przelewu ;) Quote
Zmysł Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Niestety domek dla Lei nie wypalił:shake: Ale dobre jest to, że inna sunia poszła na jej miejsce Quote
emilia2280 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Wyjątek napisał(a):Czekam zatem na jakieś info. Do poniedziałku najlepiej :) I tak w weekend nie zrobię przelewu ;) Ja tez oczywiscie poczekam. Dziéki Margo, rozmawiaj proszé z kim potrzeba ;) Quote
Osiolek Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Do PiSdZ: Na stronie fundacji EMIR jest galeria psow z Krezela i z Maciejowic - prosze o uaktualnienie tych psow o ktorych PiSDZ wie ze opuscily Krezel. Quote
Saphira Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Margo05 napisał(a):Zdaje się, że ktoś zbierał na operację jakiejś suni z Krężla, ale nie jestem pewna czy to jest aktualne :cool3: Odi zbierała, ale o ile wiem sunia już po operacji. Nie wiem czy został dług ? Quote
Recommended Posts