halbina Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [SIZE=4][SIZE=3][B][COLOR=#ff0000]Potrzebna krew (każdej grupy) na tzw. wymianę [/COLOR][/B][COLOR=black](Wy dajecie np A Rh+, a Włodek dostaje tu A Rh-) [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]!!!![/B][B] Krew można oddawać w całej Polsce, z zaznaczeniem dla kogo![/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][B]Tu wszelkie info na temat oddawania krwi: [/B][/SIZE][URL]http://www.rckik-katowice.com.pl/[/URL] [SIZE=3][B]Przy oddawaniu krwi trzeba zaznaczyć dla kogo. A oto dane:[/B][/SIZE] [SIZE=3][B][COLOR=red]WŁODZIMIERZ GWÓŹDŹ, Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. św.Barbary w Sosnowcu, oddział chirurgiczny[/COLOR][/B][/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Zaświadczenia o oddaniu krwi na rzecz pana Włodka przesyłamy bezpośrednio do żony: [/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=4]Edyta Dziwak [/SIZE] [SIZE=4]ul Staropogońska 22/14[/SIZE] [SIZE=4][B][SIZE=2]41-205 [/SIZE][/B]Sosnowiec [/SIZE] [/SIZE]
maciaszek Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Mam informacje z pierwszej ręki, czyli ze Stacji Krwiodastwa. [B][SIZE=4][COLOR=Red]Zaświadczenia wysyłajcie na adres Edyty. [/COLOR][/SIZE][/B]Najczęściej nie są one w ogóle potrzebne, ale może być, że lekarz będzie chciał je mieć jako podkładkę. Tak czy inaczej do Edyty! [B]Poprawmy to w naszych postach informacyjnych![/B]
gapcio Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 witam i trzymam kciuki za zdrowie Pana Władka i siły dla Pani Edyty. Ja już powiadomiłam znajomych dawców, to górnicy zrzeszeni w Klubie. Im więcej nas jest tym więcej wiary dla potrzebujących.
taxelina Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [URL="http://pl.wikipedia.org/wiki/Kod_pocztowy"][B]Kod[/B] pocztowy[/URL] 41-200 do 41-225
taxelina Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 eh.. sorki za pod postem kod pocztowy: 41-205 miasto: Sosnowieculica: Staropogońska 2-34 1-33województwo: śląskie
monita Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Dzisiaj zobaczyłam banner ... Jest mi bardzo smutno ... i będę myślami z Wami !! Wszystko musi być dobrze ... dlatego, że robicie tyle dobrego i jesteście wspaniałymi osobami !! A Rh - to moja grupa krwii, jak najszybciej postaram się wygospodarować trochę czasu i pójdę do Stacji Krwiodawstwa !!
Volt Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='maciaszek'][B]41-205[/B], to jest kod tego adresu![/QUOTE] Czyli Pełny adres brzmi ul Staropogońska 22/14 41-205 Sosnowiec.
Lulka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Trzymam kciuki i myślę o Was ciepło! Musi być dobrze!!!!! Załozylam watek na rottkowym forum z prosbą o krew.
UeMka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Postaram się jutro dotrzeć do p. Edyty ale nie obiecuję bo nie wiem czy wyrobię z czasem. Ale za to w czwartek mogę się zadeklarować że psiaki węzmę na spacer :loveu:
Basia i Barni Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 słuchajcie tyle napisałyscie ze niemam dzis siły tego czytac jak zdrowie Pana kochanego i co sie dzieje w skrócie pliss
Volt Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 ostatnia wiadomosc jaka dostalem od pani Edyty byla o 20:50 i pytalem jak sie czuje Pan Włodek dostalem odpowiedz ze kiepsko. jest po operacji, w zołądku ma sonde, jest takze bardzo blady. Krew nadal potrzebna.
egradska Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Tomku, dziekujemy za wiadomosci;) i idz odpoczac, juz pozno:shake:
irysek Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 zaofiarowalam sie oddac krew jutro znaczy sie juz dzis. czy nadal potrzebna?
Volt Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='egradska']Tomku, dziekujemy za wiadomosci;) i idz odpoczac, juz pozno:shake:[/QUOTE] jak mam odpoczywac skoro mojemu psu zachcialo sie dostac biegunki.. nazarla sie smakolykow i szlag taka zabawa :razz:
*zaba* Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Nie mam jak pomoc. Powrzucalam apel o krew wszedzie,gdzie sie dalo. Trzymam kciuki,bedzie dobrze,musi byc!!!
AguśSosnowiec Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ja postaram się oddać krew jeszcze w tym tygodniu..
Lulka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 wyslalam jeszcze prosbe do mojej znajomej, jest HDK, jesli nie oddawala ostatnio to pomoze jest tez odzew z rottkowego ;)
shirrrapeira Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Trzymam kciuki za Pana Włodka i za panią Edytę.
Wet-siostra Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Pani Edyto!!!Nie znam ani Pani,ani Pana Włodzimierza.Przeczytałam prośbę o pomoc na wątku Krówki.Jeszcze dziś wyślę Pani listem priorytetowym zaświadczenie o oddaniu krwi.Poszłam do punktu krwiodawstwa jak tylko przeczytałam Pani prośbę. PROSZĘ NIE DZIĘKOWAĆ!!! Każdy krwiodawca na pewno zrobiłby to samo...Od 1996roku oddaję krew,ale po raz pierwszy mam okazję pomóc KONKRETNEMU człowiekowi. Życzę Panu Włodkowi jak najszybszego powrotu do zdrowia!!! Pozdrawiam!!!
Recommended Posts