Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=4][SIZE=3][B][COLOR=#ff0000]Potrzebna krew (każdej grupy) na tzw. wymianę [/COLOR][/B][COLOR=black](Wy dajecie np A Rh+, a Włodek dostaje tu A Rh-) [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]!!!![/B][B] Krew można oddawać w całej Polsce, z zaznaczeniem dla kogo![/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][B]Tu wszelkie info na temat oddawania krwi: [/B][/SIZE][URL]http://www.rckik-katowice.com.pl/[/URL]

[SIZE=3][B]Przy oddawaniu krwi trzeba zaznaczyć dla kogo. A oto dane:[/B][/SIZE]
[SIZE=3][B][COLOR=red]WŁODZIMIERZ GWÓŹDŹ, Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. św.Barbary w Sosnowcu, oddział chirurgiczny[/COLOR][/B][/SIZE]

[B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Zaświadczenia o oddaniu krwi na rzecz pana Włodka przesyłamy bezpośrednio do żony: [/COLOR][/SIZE][/B]

[SIZE=4]Edyta Dziwak [/SIZE]
[SIZE=4]ul Staropogońska 22/14[/SIZE]
[SIZE=4][B][SIZE=2]41-205 [/SIZE][/B]Sosnowiec [/SIZE]
[/SIZE]

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam informacje z pierwszej ręki, czyli ze Stacji Krwiodastwa. [B][SIZE=4][COLOR=Red]Zaświadczenia wysyłajcie na adres Edyty. [/COLOR][/SIZE][/B]Najczęściej nie są one w ogóle potrzebne, ale może być, że lekarz będzie chciał je mieć jako podkładkę. Tak czy inaczej do Edyty!

[B]Poprawmy to w naszych postach informacyjnych![/B]

Posted

witam i trzymam kciuki za zdrowie Pana Władka i siły dla Pani Edyty. Ja już powiadomiłam znajomych dawców, to górnicy zrzeszeni w Klubie. Im więcej nas jest tym więcej wiary dla potrzebujących.

Posted

Dzisiaj zobaczyłam banner ...

Jest mi bardzo smutno ... i będę myślami z Wami !! Wszystko musi być dobrze ... dlatego, że robicie tyle dobrego i jesteście wspaniałymi osobami !!

A Rh - to moja grupa krwii, jak najszybciej postaram się wygospodarować trochę czasu i pójdę do Stacji Krwiodawstwa !!

Posted

[quote name='maciaszek'][B]41-205[/B], to jest kod tego adresu![/QUOTE]

Czyli Pełny adres brzmi
ul Staropogońska 22/14 41-205 Sosnowiec.

Posted

Postaram się jutro dotrzeć do p. Edyty ale nie obiecuję bo nie wiem czy wyrobię z czasem. Ale za to w czwartek mogę się zadeklarować że psiaki węzmę na spacer :loveu:

Posted

ostatnia wiadomosc jaka dostalem od pani Edyty byla o 20:50 i pytalem jak sie czuje Pan Włodek dostalem odpowiedz ze kiepsko. jest po operacji, w zołądku ma sonde, jest takze bardzo blady. Krew nadal potrzebna.

Posted

[quote name='egradska']Tomku, dziekujemy za wiadomosci;) i idz odpoczac, juz pozno:shake:[/QUOTE]

jak mam odpoczywac skoro mojemu psu zachcialo sie dostac biegunki.. nazarla sie smakolykow i szlag taka zabawa :razz:

Posted

Pani Edyto!!!Nie znam ani Pani,ani Pana Włodzimierza.Przeczytałam prośbę o pomoc na wątku Krówki.Jeszcze dziś wyślę Pani listem priorytetowym zaświadczenie o oddaniu krwi.Poszłam do punktu krwiodawstwa jak tylko przeczytałam Pani prośbę.
PROSZĘ NIE DZIĘKOWAĆ!!!
Każdy krwiodawca na pewno zrobiłby to samo...Od 1996roku oddaję krew,ale po raz pierwszy mam okazję pomóc KONKRETNEMU człowiekowi.
Życzę Panu Włodkowi jak najszybszego powrotu do zdrowia!!!
Pozdrawiam!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...